Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Még annyi, hogy szemmel ugyan nem látható csak nagyító alatt de valójában a csapágygolyó felülete idővel finoman töredezetté válik és emiatt szelel a nyomástartó edényed.
A gpm nél úgy javítottam a hibát, hogy a záró csapágygolyót kicseréltem újra , majd azt felmelegítve beledobtam a vezető csőbe és rányomtam a rugót. miután kihűlt tökéletesen zárt újra a tömítő műanyag gyűrű.
Van még egy lehetőség, kicserélni a m. tömítőgyűrűt PU-ra ugyanezzel az eljárással ami tovább bírja a strapát.
Hali, FX Wildcat MK3, 5,5mm, Stx heavy cső, wolfram kalapács, nagy rugó, slug tüske. Igény esetén van hozzá, kemény tok, hangtompi, távcső, bipod. Ára : 410.000ft
Az igazság az, hogy vétel után gyakorlatilag át sem nézve bekerült a szekrénybe, majd a téli szünetben kezdtem csak foglalkozni vele. Ezért voltam tájékozatlan az ügyben.
Van egy teljesen eredeti is, ezt meg barkácsolni vettem. Mondjuk ezt könnyebb tölteni.
Esetleg nem ismeri fel valaki, hogy milyen tárral van szerelve? Feltételezem, hogy volt hozzá egy léptető szerkezet, legalábbis a tár osztókörén elhelyezett, illetve az alumínium tömbön levő furatokból ítélve ezt feltételezem. Ha volt ilyen rajta, akkor szeretném rá visszaszerelni, de jó volna tudni, hogy ez miből származik.
Még régebben hozzám került egy tolózárasított és forgótárral ellátott CLG-62 légfegyver. Az átalakítás gondolom nem gyári, de szakszerűnek mondható. Van valakinek valamilyen információja az ilyen változatokról? Egyébként tökéletesen működik.