Keresés

Részletes keresés

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License most 0 0 4025

Sára nálam is előrébb tart mint Albek.

Sajnos Kulcsi óta mintha erről a posztról megfeledkeztek volna az up képzésben,mert míg irányítókból futószalagon jönnek ki az újabb és újabb tehetségek,beállósból nem nagyon látni ilyet.

Előzmény: ZLajos (4023)
ZLajos Creative Commons License 10 perce -1 2 4024

Maradjunk abban, hogy nem Te képviseled a többség csoportját...

Előzmény: objektív3 (4020)
ZLajos Creative Commons License 15 perce -1 1 4023

"Találnunk kell még egy balkezest is"

E tekintetben tudnék súgni. Úgy hívják: Afentaler Sára. Jól ismerem kvalitásait, ő is váci játékos... :) Albektől fényévekkel előbbre tart.

A beállós-kérdés felelősségét nem varrnám a szövkap nyakába. Mo-on nincs megfelelő beállós játék a klubcsapatoknál (most tekintsünk el a két nagytól, a Fraditól és az ETO-tól)

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (4019)
hatosfalat Creative Commons License 30 perce -1 0 4022

Sztem egy teljesen korrekt meccset játszottunk, mindenből egy picivel kellett volna több.

Kezdő szélsők szélről most nem lőttek annyira jól. de Márton Gréti felhozta a szélső statot egy elfogadható szintre. De nem jött az extra most.

Kapusposzton sem jött most extra, de a 27% a franciák ellen nem rossz.

Technikai hibák száma abszolút elfogadható egy ennyire jó és kiugrálós védelem ellen, de persze kicsit lehetett volna jobb, főleg Kuczorának voltak pillanatai, amikor mintha megzavarodott volna.

Visszarendeződés nem omlott össze, de azért kaptunk 1-2 könnyű gólt.

Védekezés korrekt volt, nem jó, de korrekt. Beállókkal volt gondunk, de sztem ez a francia csapat annyira erős beállós poszton, nálunk erősebb csapatok sem biztos, hogy jobban megoldják majd. Úgy éreztem a második félidőre Klujbernél és Kuczoránál hátul kijött a fáradtság, talán hátul Ketinek ilyen fáradtan és ilyen ellenfél ellen kevesebbet kellene rizikóznia.

És elől nem tudtunk a világ talán legjobb védelme ellen csillogni, de azért voltak szép akciónk és a 27 gól mindenképpen elfogadható. Az látszott, hogy sokszor kényszerítettek minket átlövésekre és ott most kellett volna kis szerencse, ez tegnap nem jött. És ilyenkor nem ártana 2-3 beálló gól sem…

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 45 perce 0 1 4021

Ebben teljesen igazad van,de meccsek óta várjuk azt hogy végre hozza azt amiért "nagy az árnyéka" miközben ott van Janurik aki szerintem most élesebb/éhesebb!

Előzmény: schanc (4017)
objektív3 Creative Commons License 45 perce 0 0 4020

Már kinek az elvárását, mert nekem elvárásom volt a négybe kerülés, és a játékosoknak is, a hivatalos cél meg csak valami diplomatikus bebiztosítás...

Előzmény: ZLajos (4016)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 45 perce 0 0 4019

Ezek az észrevételek érthetőek Lajosom,de ha a jövőt nézzük,akkor Csíkos szerepe/játékideje minden bizonnyal radikálisan nőni fog a válogatottban,és ugye ott van még Juhász is.

Találnunk kell még egy balkezest is mert az nem ideális hogy ezen a poszton csak Keti van(Papp erejére hátul van szükség)

A beállósaink darabra megvannak,de Bordás annak ellenére hogy az utóbbi meccseken elég sokat játszott,nem hiszem hogy ő asz ideális jelölt Petra mellé,ha Pásztor talál egy olyan csapatot(lehetőleg külföldit)ahol játszani is fog,akkor ő lehet megoldás mert ügyesebb és gyorsabb is mint Bordás.

Mindent összevetve én kimerem jelenteni hogy vissza kerültünk a világ elit csapatai közzé.

Előzmény: ZLajos (4016)
Isthy1 Creative Commons License 45 perce 0 0 4018

Sarah Iversen nem lesz és Reinhardt sem. De utóbbi helyén ott lesz Toft.

Előzmény: Szula8911 (4007)
schanc Creative Commons License 1 órája 0 1 4017

Blankának "nagy az árnyéka" - ezt jó értelemben mondom, ugyanis a múltban nagyon sokszor hozott extrát. Emiatt mindig ott van a várakozás, hogy "hátha most is". És szerintem ezért sem akarja őt Vova kihagyni, mert a semmiből is képes 50% körüli mutatót előhúzni. Az a másik fele a kérdésnek, hogy ez mostanában mennyire gyakran történik meg.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (4013)
ZLajos Creative Commons License 1 órája -1 0 4016

Túlteljesítve az elvárásokat, bekerültünk a 4-be. Józan számítások szerint elérkeztünk a plafonig, ettől nincs feljebb, így akár egy mini mérleget is elkészíthetünk.

Az első 6 meccsünk - leszámítva apró hullámvölgyeinket - szépre sikeredett, ezért dicséret illeti játékosainkat, a szakvezetést.

Pozitívum az előző mondatomon túl, hogy a csapat tovább fejlődött, a szövkapnak a csapat összekovácsolásáben elismerést érdemlő érdemei vannak. Előrelépés, hogy a kulcs mérkőzéseken több alkalommal a kulcsjátékosaink közül egyszerre többen is átlag felett teljesítettek, ami jó formaidőzítésre vall.

Negatívumként említendő a szűkített keret összeállítása, több, formánkívüli játékos bevetésével (Kácsor, Pásztor), ill. az utolsó pillanatig lebegtetett Vova-kedvenc erőltetése. Csíkos váratlan betétele a szűkített keretbe (Jobb későn, mint soha alapon jó döntés volt, de könyörgöm, beépítése miért nem kezdődött el korábban? Miért csak az ukránok elleni felkészülésin rakta be a csapatba először? A lány kvalitásaival minden női kézilabdában jártas tisztában volt.) 

Váci létemre legyezgeti hiúságomat Juhász SAS behívója, de annak ellenére, hogy éppenhogy kipakolt a bőröndjéből, 24 óra múlva már pályán találta magát és 2 szép góljával nem is vallott szégyent (elérve a lőtt gólok/ játékperc legjobb mutatóját), nálam ez a kapkodás jele. Maximálisan egyetértve az általad beírtakkal, különösen a tegnapi meccsen feltűnően indiszponált Kuczora alulteljesítése miatt is, a kellő beépítettség hiánya miatt Csenge pótlására nem kínálkozott megoldás. Vova helyében az előbbiekben leírtak ellenére (Juhász mélyvízbe dobása) én Csíkost neveztem volna a franciák ellen. Nem most volt a kisérletezgetés ideje!

A tegnapi meccsről, a HA-val kezdődő mondattal élve:

Ha nincs az első 10 perces vesszőfutásunk (annak ellenére, hogy a 2. időkérésünket követően  a félidő végére még egyenlítettünk 13-13-ra)

Ha nincs egyik kulcsjátékosunk, Kuczora Csenge feltűnő alulteljesítése

Ha nincs az EB-n kiválóan védő Szemerei váratlan sérülése (sajnos Bíró nem kapta el a fonalat, 2/9-es védése nem használt az eredmény alakulásának), alakulhatott volna szerencsésebben is a végkifejlet.

Csakhogy, mint tudjuk a HA-val kezdődő mondatok a sportban nem töltenek be meghatározó szerepet.

Előzmény: Trombozis4 (3995)
Kamambert Creative Commons License 1,5 órája -1 2 4015

Norvégia ellen kb annyi esélyünk van mint Vargaeknak a Barcelona ellen. Lesz kb 1.1 az odds oda.

Előzmény: tomzz (4009)
Gojira Creative Commons License 1,5 órája -3 0 4014

Rikke Iversen miért ne játszana?

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 1,5 órája 0 0 4013

Azt gondolom hogy a tegnapi eredmény abszolút vállalható,nem lettünk megalázva nem lettünk szétverve,végig meccsben voltunk nekem ezzel a meccsen nincs semmi bajom.

Persze jó lett volna győzni,de ahhoz pontosabbaknak kellet volna lennünk.

Annyi kritikát azért megjegyeznék Vova felé,hogy nem értem miért kell Blanit erőltetni,aki láthatóan formán kívül van.

Janurik meg gyakorlatilag végig szurkolja az EB-t miközben jobb formában mint Blani.

Bamberg58 Creative Commons License 1,5 órája -3 0 4012

Azt gondolom mindhárom nagy ellen van esélyünk

Mese köztévés habbal, a franciák és a norvégok ellen nincs mert most már komolyan vesznek bennünket!
Eddig, korábban, nem tették.

Ha a norvég meccset feladjuk, érmesek vagyunk, de ezt nem tehetjük meg, ezért baromi fáradtak leszünk, ha nem forgatunk.
Eddig nem tettük, a belső posztokon, nincs is kivel..

Előzmény: tomzz (4009)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 1,5 órája -1 0 4011

'Egyetértek a dánok kapcsán, én is úgy gondolom, hogy ellenük lehet esélyünk a 3 nagy közül.'

Ha mindenki tudja hozni önmagát,akkor a dánok mindenképpen verhetők.

Főleg most hogy komoly hiányzóik vannak.

Előzmény: Isthy1 (4005)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 1,5 órája -1 0 4010

Ez bizony komoly veszteség nekik.

tomzz Creative Commons License 2 órája -1 0 4009

Azt gondolom mindhárom nagy ellen van esélyünk, de ehhez a svéd meccshez hasonló flowba kellene kerülnünk, amihez azért kell a másik fél is. A norvégok hátha belekényelmesednek az eddigi sima útba esetleng Lunde babysittere lemondja a pénteket. :-) A bronzmeccs meg kérdés, hogy mennyire fogja motiválni az ellenfelünket. A franciák és dánok vélhetően aranyért jöttek, nekik a bronzért játszani csalódás lesz, max a hollandok mennének ott full motivációval. 

Előzmény: Isthy1 (4005)
Bamberg58 Creative Commons License 2 órája -3 0 4008

Most jön 2 olyan meccs amin elvileg simán ki kellene kapnunk 3-5 góllal,

Már miért kéne?

A dánok vagy a hollandok ellen, most abszolút fifty-fifty és várhatóan szinte hazai pálya lesz.

Mikor ha nem most?

Előzmény: tomzz (4001)
Szula8911 Creative Commons License 2 órája 0 1 4007

Ugye Haugsted állítólag orrtörést szenvedett nem lesz, és Reinhardt és Rikke Iversen játéka is nagyon kérdéses. Azért ez a 3 játékos kiesése de főleg Iversen és Haugsted kiesése nagy érvágás nekik.

Előzmény: szabopalesz (4004)
Bamberg58 Creative Commons License 2 órája -3 0 4006

"....nem értem, hogy Csíkost minek válogatta be, ha most Juhászt elérakta...

Ez még megfordulhat. Könnyen lehet h a hétvégi két meccsen Lucát nevezi majd.

Ez ritka nagy agyatlanság, példátlan.

Juhász volt favorit és egyetlen meccs nélkül Csíkosra cserélte, most meg vissza, amikor gyakorlatilag igazi tét nélkül, a rossz Kuczora miatt, játszhatott volna?

Az elődöntőn meg újra visszacseréli, mikor óriási a tét?
Valaki mellett dönt, de össze-vissza cserélget?

És még mondja valaki, hogy ez nem egy ki....ott nagy Kókler húzás?

Az EB után meg jön majd az Életművész?;-))

Előzmény: RnD (3991)
Isthy1 Creative Commons License 2 órája 0 1 4005

Egyetértek a dánok kapcsán, én is úgy gondolom, hogy ellenük lehet esélyünk a 3 nagy közül.

Előzmény: szabopalesz (4004)
szabopalesz Creative Commons License 2 órája 0 0 4004

Én a dánokat most elkaphatónak érezném jelenlegi állapotukban, és ez is tűnik amúgy reális forgatókönyvnek egy bronzmeccsre.

Igazság80 Creative Commons License 3 órája 0 0 4003

Illetve még a kapott gólátlagunk  sokkal jobb,  egész jól néz ez amúgy ki .   Egész pontosan a kivédekezett támadásaink százalékos arányát  lenne érdemes  tudni. 

A  labdaszerzésekben is a legjobbak közt lehetünk,  legalább is az a 33 darab az  egészen  mennyiségi 7  meccsre  nézve...

Igazság80 Creative Commons License 3 órája 0 0 4002

Igen,  ez is  lényeges.  És Montenegró sem volt könnyű habfalat,  elég csak megnézni mit  harcoltak velük a svédek...

tomzz Creative Commons License 3 órája -1 2 4001

Én még kiegészíteném azzal, hogy 4 azaz négy pontot vertünk, csoportban utánunk jövőre, azaz masszívan domináltuk a mögöttünk végzet csapatokat! Nem mákunk volt, nem valami körbeverésből jöttünk ki jól, hanem simán jobbak voltunk. Ez marha nagy előre lépés a korábbi teljesítményhez képest.

Most jön 2 olyan meccs amin elvileg simán ki kellene kapnunk 3-5 góllal, még úgy is ha a maximumot kihozzuk magunkból. De bízzunk abban, hogy most lesz egy nagy adag mákunk és picit lenéznek, bal lábbal kelnek az ellenfeleink. 

Előzmény: Igazság80 (4000)
Igazság80 Creative Commons License 4 órája 0 2 4000

Lukács bombaformában most is.   Konkrétan All Star szintű  teljesítménnyel.    De még csak ő is nemrég lett 29,  nem holnapra kell azért az "utódja",   elég jó sok év  kinéz itt még neki bőven.

Faluvégivel  meg szerintem semmi különösebb gond nincs,  teljesen jó tornát fut  most,  csak jóval kevesebb a játékperce ,  időarányosan elég jól áll ő is a gólokkal. 

Van egy 15/11  mutatója,  73 %  lövése ami  igen jó.   4 labdát ugyan elszórt ,  ezt enyhíti  hogy van gólpassza és 2 szerzett labdája.  A lövőstatja a klubjában is extra, BL meccseken  86 %  ahogy most áll jelenleg.    Azaz  lehet neki itt bőven jövője.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy kis statisztika érdekességképp,  ezekből  is jól látszik  a szintnövelés,  persze figyelembe véve hogy a 7-dik meccse még hátravan némelyeknek :

CSAPAT  :  212 lőtt góllal az első helyen áll csapatunk.  Figyelembe véve hogy  ma a norvégok és a dánok  minden bizonnyal  ez a szám fölé fognak kerülni,  még így is a legjobb 3 csapat közt leszünk ebben. 

Gólpasszok  számában a lejátszott mérkőzések után is a  legjobb 5 csapat közt leszünk várhatóan.   

Az eladott labdák számában jelentős a változás pozitív irányban.    Az átlagos 10,29  mutató  a mezőny legjobbjai közt van jelenleg.   Ilyen is rég volt már.

A lejátszott csoportmérkőzések után is várhatóan dobogósok leszünk kiharcolt 7 méteresek  rovatában,  a meccsenkénti  körülbelül átlag 5  esettel.   Továbbá a kanadai táblázaton is a legjobb 5-ben  maradunk  szinte bizonyosan,  a 4.  helyen nagyjából. 

EGYÉNI :   Klujber Katrin a gólkirályi címért  van versenyben.   Tekintve hogy  a vetélytársai többségének  legalább egy meccsel kevesebbje lesz,  ez  jó  eséllyel meg is lehet neki a végére.  

Vámos Petra  a 30  teljesített gólpasszával a 3.  jelenleg az egész mezőnyben.  Ma ezt még 1-2 játékos előzheti,  így is várhatóan a top 5-ben lesz  a csoportmeccseket követően.  

Szemerey Zsófi a közel 40 %  mutatójával  a legjobban szereplő  kapusok közt  van. 

A kanadai táblázaton a mai fordulót követően  is  Klujber a legjobb 3-ban lesz  és ugyanitt  Vámos a 7.  helyen áll a mezőnyben,  amit jó eséllyel meg is őrizhet. 

Lukács várhatóan a mai fordulót követően is  a legjobb 5 játékos közt lesz  a megszerzett mezőnygólok tekintetében.  

Azt hiszem régen volt már hogy  ennyi dologban álljunk jól és mindez meglegyen egyszerre...

Előzmény: flott (3994)
van_Persil Creative Commons License 4 órája -15 0 3999

Jajaja

Még véletlenül se kérnél elnézést azért, mert ezt benézted....

Előzmény: Trombozis4 (3998)
Trombozis4 Creative Commons License 5 órája 0 0 3998

Ma este 6-kor. 8-ra meg lesz nekik biztosan. :)

Előzmény: van_Persil (3997)
van_Persil Creative Commons License 5 órája -11 1 3997

A dánok egészen pontosan mikor is húzták be a hollandok elleni meccset?

Előzmény: Trombozis4 (3993)
Trombozis4 Creative Commons License 6 órája -1 2 3996

Nem tudom, hogy mi a bajod Faluvégivel, szerintem ezen az EB-n hoz egy minőségi szintet. Ha a lövő-százalékokat nézzük könnyen lehet, hogy Lukács előtt van. Nagyon jó, hogy van egy BL-edzett cserejobbszélsőnk, mert Lukács és Csibe után vakarhatnánk a fejünket, hogy ki az, aki a poszton beválogatható.

Előzmény: flott (3994)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!