Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Weihrauch első-hátsó irányzék (újszerű) - 32000 Ft Kompatibilis a HW 30-35-50-80-85-90-95 modellekkel. Tavalyi Nimródos vásárlás, nagyon keveset voltak fegyveren.
Posta a vevő terhére, előreutalást követően küldöm. További infó mailben.
Sejtetem, hogy HW50-es, de bevallom korábbira gondoltam, úgy 1955 és 60 közé tettem. Ugyanis ha nem tévedek nem tömör a billentyű és az 50-es évek elején még ilyeneket készítettek.
Az hogy nem HW30-as az egyértelmű volt, mert az első irányzéka más, még ha az elsütő szerkezete hasonlít is már (1966).
A HW35-re a megtévesztésig hasonlít, még a rugó is vastag, de a 35-ösnek meg nagyobb a légtár átmérője. Az évjárat meg a dugattyúból látszik, mert már a horony az akasztó felőli oldalon van. A korábbi verziók pedig az ellentétes oldalon voltak.
Köszönjük, hogy megmutattad, máskor is szívesen látnánk a gyűjteményedből 1-2 kuriózumot.
Az MII a puska elnevezése volt, nem az elsütőszerkezeté.
A régi elsütőszerkezet a Perfekt az újabb meg a Rekord. Teljesen csereszabatosak. Van több HW30 nálam, a '66-os gyártásúba is ez van szerelve, a '80-ban gyártottban is ez van és a '98-ban gyártott lemezkaros biztosítósban is ez van.
Az melyik is lenne? Gondolom nem a hangtompítós verzióra gondolsz. A sima 95-ösnek is elég rövid a csöve 41cm a csőfartömbbel együtt. Van ennél rövidebb?
Igen, azt hiszem Perfekt az elnevezése, bár úgy tudom, hogy a kezdetekkor amikor ez készült még többféle elsütőszerkezettel próbálkoztak. Mindenesetre egész finom sütése van. Persze nem versenypuska.
Ez a régebbi Perfekt nevű elsütő szerkezet (ahogy látszik), de majd a tulajdonos megerősíti. Ez az évjáratú puska ezzel volt eredetileg szerelve. Több ilyennel is volt dolgom, nagyon jó a sütése általában, annak ellenére, hogy nem állítható (polírozni szokták a belső egymásra támaszkodó alkatrészeket).
Eladó egy 1955-56-os gyártású HW50-es. Ez még abból az időből való amikor három helyre is beütötték a sorozatszámot illetve a kereskedő nevét a csőbe. Hibátlanul működik új tömítések vannak benne.