Ez a topik tárgyszerű panaszok, kérések, kérdések megfogalmazására vagy moderátori segítség igénylésére szolgál. Más topikokból áthozott vita vagy személyeskedés folytatása szankciók terhe mellett ellenjavallt. A problémák tisztázásához kérünk linket a topikra, vagy pontos topikcímet és hozzászólás-számot.
Ez a két nick nem az aktuális topik témájáról ír, az egyik nick jellemzően egyik topikban sem a témáról ír, hanem trollkodnak, és pletykálkodnak egymással egy vallásos tévtopikban. A topik témájában írni akarót személyeskedő és lealázó módon sértegetik, holott személyesen nem is ismerik. Ez a viselkedés nem ide való szerintem.
Tellem Estelen fórumtárs a Jehova Tanúi tévtanításai topikba próbálja beemelni a Laapos e a föld a Biblia szerint topik témáját. Kérem a segítségeteket.
Rendkívül jó a jogorvosló, aki egyben ítélkező is. Ez melyik szabályhoz illik? Persze mindenki azt enged be házába akit akar, csak akkor azt is kell föltüntetni. Így e; szabályok ad hoc úgy alakulnak, ahogy én akarom, mert ez az "én házam". Igaz, így a nyilvánosként mondott fórum rögtön nem az. Ha tetszik a hozzászólás marad a hozzászóló, ha nem, röpül. Ennyit a szabad véleményről.