Engem is hívtak, hogy a jogy visszakerült a szolgáltatóhoz és jár nekem vissza pénz. Még időpontot is egyeztettünk, de közben átgondoltam, pénzt tuti nem akar senki visszaadni, pláne, hogy nem is az én tulajdonomban van az üdülési jog. Ketten vettük a férjemmel, de a válásnál az ő tulajdonába került. Megírtam nekik, hogy ne is keressenek üdülési joggal kapcsolatban a jövőben, a telefonszámot pedig letiltottam.
Ez volt az e-mailben.
Üdvözlöm!1106 Budapest, Jászberényi út 24-36. Kipszer épület. Kérem a földszinten jelentkezzen be. A recepción elég csak annyit mondani,hogy üdülési joggal kapcsolatban érkezett. Szükséges még a személyi Igazolvány, adókártya, lakcímkártya, illetve az üdülőhasználati szerződés fog még kelleni,amennyiben rendelkezésre áll még.
Utána még az ügyintéző neve, de azt személyiségi jogok miatt nem osztanám meg, nehogy valami gondom legyen belőle.
Ha valaki volt ilyen megbeszélésen érdekelne, hogy mi lett a végkifejlet.
Ma hívtak hogy menjünk be a Liszt Ferenc térre mert tájékoztatni szeretnének hogy az eddig befizetett pénzünket!!! hogyan tudnák jól kamatoztatni....mondtam hogy mi már kiszálltunk az üdülési jogról de a hölgy erősödött hogy az nem számít...Mondtam hogy nem megyünk sehová többet üdülési jog ügyben. Letette. Járt már náluk valaki közületek? Mi a legjobb mézesmadzag?
Kedves dr. Kende JúliaSzeretném megkérdezni, hogy az AWS PRIDUCT CONSULTING KFT.-nek utaltunk 300 000,-Ft-ot, 2024.02.27.-én. Azt írták hogy 5 napon belűl letéti számlára helyezik a vételárat.Ez nem történt meg.
Most nem vertek át, mert el sem mentem, mivel gondoltam, hogy kamu az egész. Munkaidőben meg pláne nem megyek el feleslegesen ilyenre. Ha nem munkanapon van az egész, akkor elmentem volna, mert kíváncsi vagyok, milyen dumát mondanak és megosztottam volna itt a csoportban okulás képpen.
Engem egyszer átvertek, amiből bírósági ügy lett (többünket érintett), visszakaptuk a pénzünket és lesittelték az illetőt 3 évre. Azóta óvatos vagyok + szerencsére meg is szabadultam hivatalosan mindkét üdülési jogtól.
És újra és újra, meg újra, + újra átvernek benneteket. Mindig az a szöveg, hogy el tudják adni, mindig "be kell menni hozzájuk", már a kapucsengő, meg a lakás gyanús, az emberről nem is szólva, aki egy negédes, de erőszakos rábeszélőgép (egy ceruzát sem szabadna tőle venni, azzal is átverne) de azért bementek, és hosszas, zavaros szövegelés után, amelyben arról biztosítanak benneteket, hogy mindenkinek eladják a részét, de természetesen előtte nektek kell fizetni előre,... satöbbi, stb.
És nem értitek meg, hogy ez ugyanaz a banda, akik már először is átvertek benneteket (vagy az őseiteket) a huszadik álöltözetben. Nem ismeritek fel őket, nem is akarjátok felismerni, hiszen a vágy vezérli a gondolkodásotokat.
Ezek bűnözők, akik kihasználnak egy joghézagot - ennyiben ez a jogalkotók, és törvényhozók bűne is -, és kihasználják az emberek naivitását, hiszékenységét, jóhiszeműségét. Tulajdonképpen aljasabbak, mint az a rabló, aki az utcán egy késsel nyíltan kirabol téged.
Menj el és számolj be. Vagy úgysem ismernek, bemegyek én a nevedben :-D Van rá egy söröm, hogy átütemeznek, fizetni kell, illetéket fizetni, akármi, de lefejnek valamivel vagy hozzádobnak valami előfizetést. Bármi vagy akármi.
Engem ma hívott egy hölgy innen a jászberényi útról, hogy az üdülési jogom visszaadása miatt nekem visszajár a vételár + a rárakódott egyéb dolgok, mivel valami pertársaság megnyerte a pert. Csak egy adategyeztetésre kell bemennem hozzájuk, mivel 1M ft feletti az összeg és semmi más nincs utána, csak megmondom, hogy utaljanak vagy ott kp-ben megkapom a pénzt.
Kérdeztem, hogy mit kell fizetnem, de azt mondta hogy semmit. Azt is kérdeztem, hogy melyik biztosító vagy ki fizetné ki nekem a pénzt és azt mondta, hogy majd az ügyintéző mindent elmond ha bemegyek.
Elég átverés szagú, miért hív fel, hogy sok pénzt utaljanak vissza nekem. Vagy le kell jattolni nekik x%-ot belőle?
Gondolom mindent előre kell fizetni (bár azt mondta semmit nem kell fizetnem).
Érdeklődnék, hogy az eltelt idő alatt történt-e valami érdemleges (rendőrségi, bírósági eljárás) az Undi Antal/Verestói Zoltán/Dr. Szentiváni Péter trió által az üdülési jog adás-vétele körében történt ügyletek kapcsán. Anyósom is érintett lenne.
Az összefoglaló néven Abbázia-Group-hoz tartozó társaságok tisztelt klubtagjaik gyakori kérdésre ez úton teszik közzé, hogy egyetlen társaságnak, vagy magánszemélynek sem adtak üdülési joggal kapcsolatban megbízást, különösen nem üdülési jog visszavásárlására, lerövidítésére, megszüntetésre stb., és nem állnak megbízási jogviszonyban a(z):
Berkoimpex Kft.,
ERATEX Kft.,
BIÁS TRADE Kft. „kényszertörlés alatt”,
One Days Tourist Kft.,
Spend Credit Kft.,
Web Tender Kft. (korábbi nevén BFCS Kft.),
B.T.S. Management Kft.,
Családi Ház Club Kft.,
Tele Trade Hungary Kft.,
Club Hotels Europe Ingatlanhasznosító Kft.,
Velence Resort Clubs Kft.,
Elégedett Üdülőtagok Klubja,
Megyesi Üdülőszervező Kft.,
Wine Dynasty L.L.P.,
Business Capital Corporation,
Bindsystem Hungary Kft. „felszámolás alatt”,
Dinasztia Wellness Kft. „felszámolás alatt”,
Light int he Barter LLC „felszámolás alatt”,
TabasCon Kft., 1135 Budapest, Lehel u. 61.,
CHI Marketing Kft.,
CHI Telemarketing Kft.
Elite Protection Szolgáltató Kft.
TMR-CLTG Kft.
CLEARING CONSULTING TRADE Kft.
Üdülési jog károsultjainak jogvédelmi egyesülete
Üdülési Jog Károsultak Érdekvédelmi Szövetség
elnevezésű gazdasági társaságokkal, továbbá
Csobán Katalin,
Molnár Attila,
Derzsi-Biás István,
Forgács László,
Kacsándi Éva,
Kiss Áron,
Nagy Ivett,
Torma János,
Ferencz Viktor,
Undi Antal,
dr. Szentiványi Péter.
Hoffman József
Berkó Richárd
Berkó Richárdné
magánszemélyekkel.
Szóval 120% kamu, még a telefont se vedd fel, ha legközelebb hívnának! Fizetni meg semmiesetre se fizess!
Én ma voltam a jászberényi uton. Egy högy hivot fel. És tök furi nincs cég név amire hivatkoznának aki vásárolná. Ma egy nevet meg tudtam. Berkó Mihály. Nekünk kéne előre fizetni hogy a bérleti jog meg szünjőn. Mint ügyvédi és illeték térités. Amit ők kifizetnek utólag ha létre jött az utalás a ki alkudott összeg. A csengőnél meg egy szállitmányozási cég neve szerepel. Van valaki aki bele ment. És tényleg fizettek. Mert ennek olyan illata van hogy ezzel csak ők járnak jól.