Keresés

Részletes keresés

L_áma Creative Commons License 2 órája 0 0 40871

Ezért használjuk a "gombák" kifejezést.

Sötétben tartod, szarral eteted, és jó neki....

Előzmény: gezaFater (40870)
gezaFater Creative Commons License 5 órája 0 0 40870

Előzmény: vetyemárkaszervíz :-) (40861)
L_áma Creative Commons License 7 órája 0 0 40869

Úgy..... és ez is csak a sátoros cigány egójának lesz jó. Az országnak nem. Persze, nem is célja!

Előzmény: Vontatókapitány (40866)
baada2 Creative Commons License 8 órája 0 0 40868

van olyan vastag bore, h. nem fog a ven komcsi. lapul a gazban es varja h. vkinek a cipojet osszerondithassa

Előzmény: Vontatókapitány (40864)
Vontatókapitány Creative Commons License 8 órája 0 0 40867
Vontatókapitány Creative Commons License 8 órája -1 0 40866

Úgy néz ki, hogy a karmelita pohos királyának kedvenc ( agyament ) lova fog befutni. Sajnos. 

Vontatókapitány Creative Commons License 8 órája 0 0 40865
Vontatókapitány Creative Commons License 8 órája -1 0 40864

Nem tűnnél el innen a p.................-ba ???

Előzmény: vetyemárkaszervíz :-) (40849)
L_áma Creative Commons License 10 órája 0 0 40863

Ja, de. Az euro...... az szárnyall!

Előzmény: L_áma (40862)
L_áma Creative Commons License 10 órája 0 0 40862

És mindezek mellé, szinte már semmi nem működik... 

Előzmény: Rendszer.hiba (40860)
vetyemárkaszervíz :-) Creative Commons License 15 órája -1 1 40861

"No és persze 2010 óta kapott az ország vagy kb 20 ezer milliárd eus támogatást."

ez csak az egyik oldala a mérlegnek,érdemes lenni odatenni a másik oldalt is. lehet akkor még te is észrevennéd a hatalmas különbséget.

a "kötelező" leépítésekről és a kapott pénzek felhasználhatósága-hogy mire is lehet elkölteni se mellékes.

de szépen csillog önmagában, az igaz.......

Előzmény: Rendszer.hiba (40860)
Rendszer.hiba Creative Commons License 17 órája 0 0 40860

Mindig újra és újra bizonyítást nyer az, hogy fideszhívővé vagy a megvezethető, tájékozatlan ostobák válnak, vagy az anyagilag a fideSS hatalomban maradásában érdekeltek. 

2024-ben az államadóság kb 55000 milliárd forint (plusz mi nem nyílvános) , míg 2011 ben még csak kb 19 ezer milliárd volt. Közben lába kélt vagy 3500 milliárd manyupnak... No és persze 2010 óta kapott az ország vagy kb 20 ezer milliárd eus támogatást. 

Az ostobák fel sem fogják azt, milyen hatalmas összegek "vesztették el közpénz jellegüket"... 

Előzmény: Sz.G.E270CDI (40851)
Rendszer.hiba Creative Commons License 17 órája 0 0 40859

Vajh az ereszesjóska ajánlásával akar valamiféle szolgálatot nyújtani? :)

Előzmény: L_áma (40857)
L_áma Creative Commons License 18 órája 0 0 40858

Talált!

Előzmény: pityy palko (40855)
L_áma Creative Commons License 18 órája 0 1 40857

Csuda van itt kérem szépen!

"Bese Gergő hosszú idő után először állt nyilvánosság elé, és elmondta, nem fogadja el hogy papi szolgálata 11 év után így érjen véget. Négy osztrák püspöknek is elküldte az önéletrajzát, és bízik abban, hogy valaki igényt tart szolgálataira."

Érzik a fityesz bukását? Szabad lesz a szerelem? Bár... lehet... a bese csak a püspökfalatra pályázik. :)

vetyemárkaszervíz :-) Creative Commons License 18 órája 0 2 40856

az a vicc az egészben (nem jó értelemben) hogy az alapok tekintetében nincs vita. ez így nem jó és változtatni kell. csak az a baj,hogy ostobák vagytok és nem értitek meg,hogy ez nem kormány váltás kérdése. teljesen mindegy,hogy ki van ott, max annyi lenne a különbség,hogy nem x gazdagodik,hanem y.  pont ezt mutatja az elmúlt 35 év,kérdés,hány év kell még hozzá,hogy ezt sikerüljön felismerni végre.

amíg nem tudjuk magunkat ellátni,nincs saját ipar,termelés/ pont ezt intézték el nekünk a rendszerváltás környékén,megkoronázva az eu-val / addig ez fog menni mindig.

ti meg eközben:

kevés a fizetés? hát a zorbán meg a fidesz...

infláció és drágaság van? hát s zorbán meg a fidesz.........

~409 az euró? hát a zorbán meg a fidesz......

meg a külföldön minden jobb...

stb stb stb.

...........

pityy palko Creative Commons License 18 órája 0 0 40855

Eresz Józsi!

Előzmény: L_áma (40854)
L_áma Creative Commons License 18 órája 0 0 40854

"„Elfogadtam Schmidt Mária főigazgató asszony megtisztelő felkérését és az alapítvány keretein belül kollégáimmal létrehoztuk a Szabad Európa Intézetet. Az intézet megalapításával egy régóta tartó, szoros együttműködés új szakasza kezdődik el. Intézetünk velem együtt három főből áll, de ambiciózus programot kívánunk végrehajtani”

Na, ki találja ki, ki mondta?

Nem ér guglizni!

L_áma Creative Commons License 19 órája 0 1 40853

:))

409 Creative Commons License 20 órája 0 1 40852

:))  Sándor György és az Egyetemi Színpad. :D Ez élőben "ütött" igazán. Pedig elsőre kommunista volt.... annyira, hogy megalapította* a Braun Éva KISZ szervezetet is.  :DD  Illetékesék még meg is dicsérték ezért.

* többed magával

Előzmény: Vontatókapitány (40848)
Sz.G.E270CDI Creative Commons License 20 órája -2 2 40851

"mi a faszt kerestek még itt? most komolyan...."

.......háááát, nem téged.... :-))))

Előzmény: vetyemárkaszervíz :-) (40849)
Takyka! Creative Commons License 21 órája 0 1 40850

Nekem is ezt mondta az én apám a rendszerváltás környékén...

Csak sajnos kivénhedt KISZ funkcionáriusaink tolják a "hagyományőrzést" ezerrel. :-(

T.

Előzmény: gezaFater (40843)
vetyemárkaszervíz :-) Creative Commons License 21 órája -4 3 40849

csak azt nem értem,ha ennyire kivagytok,mi a faszt kerestek még itt? most komolyan.... mennyivel jobb lenne nektek ott a kánaánban. és az ittenieknek is,hogy nem az ostoba sírásotokat látják mindig.

gondolom mikor szétverték az országot,bele rakták az adósság csapdába,eladtak meg elloptak mindent is a privatizáció környékén, majd betereltek az eu-ba piacnak, akkor nem volt ekkora arcotok,akkor kussoltatok. sőt,még tapsoltatok is,mint jó komcsik ahogy ezt megszoktátok. akkor kellett volna ez a vergődés,nem most,mikor már benne vagyunk a szarban vagy 35 éve.

tépitek a szátokat,de persze nem éheztek,hajókáztok stb ,kb mindenetek megvan, még is sírtok folyamat.

full szánalom........

Vontatókapitány Creative Commons License 23 órája -1 1 40848

Vontatókapitány Creative Commons License 23 órája -1 0 40847

Ha sokan tesszük, lesz az még tájfun is. 

Előzmény: L_áma (40844)
Vontatókapitány Creative Commons License 23 órája -2 0 40846

Csak szólok van ez így mással is. A fiamat a mezőberényi két tannyelvű gimnáziumba járattam ( 4. év végén osztrák felsőfokú , érettségivel magyarországi német felsőfokú nyelvvizsga ) , 2 X 1 félévet töltött német főiskolán, a diploma munkáját német nyelven írta , informatikus , és Dunaújvárosban rohad, mikor már 15 éve , Linzen túl nettó 5000 Eur-t kapott volna. Az istennek sem tudtam rábeszélni, hogy menjen ki cca 10 évre , és ha annyira ragaszkodik kies kis országunkhoz jöjjön haza pénzzel a zsebében, és kapcsolatokkal kitömve. De nem ő ragaszkodik a már kevésbé büdös ( ugye Sügi ? ) Sztalinvároshoz. 

Lányom főiskola után előbb Ciprus 14 éve meg Ausztria ( 0 német nyelvtudással az elején ) , most meg már labanc unokám van. Tegnap jöttünk meg tőlük, a Lajtán túl még a levegő is más.  

Ilyenek ezek a gyerekek. 

Előzmény: L_áma (40845)
L_áma Creative Commons License 25 órája 0 0 40845

Mikor a ficsa friss bizivel kilépett a bábolnai oskola kapuján, azt mondtam neki:

-Szedd össze a bugyidat egy hátizsákba, én meg összeszedem ami mozdítható forint, és irány amarra!-

Nem b...meg, itthon maradt.

L_áma Creative Commons License 25 órája 0 0 40844

Ezen vagyok, de ez mint fing a tornádóban. 

Előzmény: Vontatókapitány (40841)
gezaFater Creative Commons License 29 órája -1 0 40843

Tudod, az én apukám is azt mondta mindig nekem, hogy fiam, majd neked jobb lesz. 

Nem lett jobb, viszont már én is ezt mondtam egy darabig a lányomnak. 

Már nem mondom, csak annyit, hogy ha befejezte az egyetemet, akkor induljon....

Előzmény: Vontatókapitány (40841)
gezaFater Creative Commons License 29 órája -1 0 40842

Tejesen megértelek.

Én is indulóban vagyok Horvátországba, sajnos a görög "álom " nem jött össze. 

Ennek magánéleti és egyéb okai vannak. 

De áprilistól már szeretnék  kint tartózkodni, egy olyan világban, ami közelebb áll hozzám,

emberibb, és talán korrektebb is

Előzmény: Sz.G.E270CDI (40833)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!