Keresés

Részletes keresés

Gentoo Jedi Creative Commons License 2024.08.21 0 0 17

Értem. Szóval törődjek bele. Tegyek úgy, mint a trollok a hp-on, amíg lehet pazaroljam rá az időmet haszontalan gyenge vitákkal, amivel még neki teszek jót, mert az egóját táplálom. Ez jellemző rátok trollokra. Trey a saját egójának lett a csicskája. Én meg jól meg...om az egóját. Meglépem azt, amit szegény megöregedett kisbetű sem tudott meglépni. Kisbetű! Kérnék tőled egy szívességet. Keress meg privátban. A nicknevem az email címem gmail.

Neked meg csak annyit, hogy fogalmi zavarban élsz.

"te megőrültél, firpó 

ez a rágicsáló ezerszer értelmesebb nálad"

Az őrültek lehetnek zsenik is. Az értelemhez sok köze nincs az őrülteknek. Most pedig menj aludni.

Előzmény: szuri kata (16)
szuri kata Creative Commons License 2024.08.21 0 0 16

te megőrültél, firpó 

ez a rágicsáló ezerszer értelmesebb nálad

Előzmény: Gentoo Jedi (15)
Gentoo Jedi Creative Commons License 2024.08.21 0 0 15

"ez egy oltári nagy faszság"

Nem! Az az oltári nagy faszság, hogy trey mindent megtehet. Gátlástalanul bunkó, troll mindenkivel, aki bármit szóvá mer tenni, ami neki nem tetszi/sérti az érdekeit. Nagyképű, lekezelő. Ő fenyegetőzik perrel becsmérlésért, amikor másokat becsmérel és még hosszan sorolhatnám. Én vagyok az egyetlen, akinek sikerült is kiakasztania. Lásd Haiku. Igaz itt más tényezők is közbejátszottak. Gyakorlatilag véletlenül sikerült jól felkúrnom, míg másoknak szándékosan sem. Csak hát annyira szar volt az időzítés, mert párhuzamosan volt a kiadónak is egy pere egy állítólagos hordával, hogy vissza kellett fognom magam. De ami késik, nem múlik. Most én jövök. Rajtasm a sor. Sokan rettegnek treytől egy esetleges per miatt. Gyávák. De tőlem megkapja. Ha én szerintes és a hupperek szerint is egy beteges nárcisztikus elmélyű ember vagyok, akkor trey is az, csak ezt le sem merik írni a következmények miatt, mert Ő olyan magas társadalmi státuszban van/körökben mozog/kapcsolatrendszere van, hogy tartanak tőle. Már félig nyeregben vagyok. A linkelt megnyilvánulása is alapból szégyen. De én kihozom belőle az állatot, ha per lesz belőle akkor is. Legalább én leszek az első ebben is, akit beperel. Attól, hogy rolexes, jól öltözött, attól még lehet egy suttyó... Szóval nekem Te ne oszd az észt Te hamis prérikutya ;) Te semmit sem tudsz! Voltál Te valaha fenn a hupon? Próbálj meg bejutni. A megszigorított regisztráció is nekem köszönhető.

Előzmény: szuri kata (14)
szuri kata Creative Commons License 2024.08.20 0 1 14

ez egy oltári nagy faszság

nem jegyzik sehol, bezárt az opni és néhány elmebeteg még mindig szabadon kóricál

Előzmény: Gentoo Jedi (13)
Gentoo Jedi Creative Commons License 2024.08.20 0 0 13

Azért nem tudsz értelmeset hozzá szólni, mert kimaradt Nálad az elmúlt 3-6 év huptörténelem.

Előzmény: szuri kata (11)
Gentoo Jedi Creative Commons License 2024.08.20 0 0 12

"nem bírsz leállni"

Ez nem erről szól. Sokkal többről, mint azt el tudnád képzelni. De hogy érezd nárcisztikus személyiségem mennyire fejlődőképes, TÉGED egészen megszerettelek. Na jó ez így teljesen nem lehet igaz, mert ahhoz Neked is érzelmeket kellene táplálnod, de teljesen passzív vagy. Nem velem, hanem úgy általában. Biztos ez Nálad a korral is jár. De megláttam benned a jót. És ez a lényeg. Gondolom már 60+os vagy. Nem mintha közöm lenne hozzá, de megkérdezem. Van gyereked kisbetű? - Az ékezetet szándékosan tettem rá a nickedre. Csak úgy kedvesksdeésből Biztosan jól esik. - Szerintem kiégésed egyik oka, hogy sohasem lehettél nagybetű. És tudatosodott benned, hogy nem is lehetsz.

Azért kérdem, mert ha nincs, lennék a mostohagyereked. Semmi anyagi kötelezettséget nem kell vállalnod. Nincsenek is ilyen terveim. Ha anyagias lennék, treynek ajánlanám fel. Annak legalább van felesleges luxushülyeségekre pénze.

Előzmény: kisbetu (10)
szuri kata Creative Commons License 2024.08.20 0 0 11

hakapeszi maki 

Előzmény: tpete (9)
kisbetu Creative Commons License 2024.08.20 0 0 10

nem bírsz leállni 

Előzmény: tpete (9)
tpete Creative Commons License 2024.08.20 0 0 9

Azt a k. ! Mi ez az oldal?!

Előzmény: tpete (8)
tpete Creative Commons License 2024.08.06 0 1 8

Ja, semmit. Csak tájékoztatásul írtam. Nálam az illem megkívánja, ha fórumon kérdezek valamit, de közben megtalálom a választ, akkor azt megosztom.

Előzmény: kisbetu (7)
kisbetu Creative Commons License 2024.08.06 0 0 7

És most mit vársz tőlünk?

Előzmény: tpete (6)
tpete Creative Commons License 2024.08.05 0 1 6

Egy már van kisbetu.

Elitportal.hu

Regisztráltam. Többféle jogosultsági szint van. A tesztet nem tudtam megfelelően megcsinálni, így a fórumhoz nem férek hozzá sajnos. Úgy tűnik tényleg az "elit" linuxosoknak találták ki.

tpete Creative Commons License 2023.12.02 0 0 5

Egy normális hup alteregóra.

Előzmény: seymour_ (2)
tpete Creative Commons License 2023.12.02 0 0 4

Bocsánat. Rossz helyre tettem. A linuxosba akartam.

Patreides Creative Commons License 2023.12.02 0 1 3

Windows és nyílt forráskód... :)

seymour_ Creative Commons License 2023.12.02 0 1 2

Mire gondolsz pontosan?

kisbetu Creative Commons License 2023.12.01 0 0 0

0 ilyen van

Előzmény: tpete (-)
tpete Creative Commons License 2023.12.01 0 1 topiknyitó

Amennyiben fóruma is van, az is elsősorban a szakmai dolgokra koncentrál, nem téma a villanyautó vs. benzines. A Rolex, gender, meg az egyéb hülyeségek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!