Kíváncsi vagyok a véleményetekre a gyerekszobai világítással kapcsolatban! Vajon kell-e olyan sokat költeni a "katicás" vagy "pókemberes" lámpákra ha 2-3 év múlva úgy is cserélhetjük?
I have now checked out a stroller from the site you linked, which I really like, but I don't know if I should order it, since I have not used this site yet. How much do you recommend? Is ordering complicated? And the delivery?
Egyedi díszpárnákat rendeltünk kislányunk szobájába. Nagyon széles választékot találtam ebben a webshopban. A másik, amit dekorációnak használtam, néhány kép és fotó a családdal. Egyszerű de szép :)
Látom te már használtad ezt az oldalt. Nem szoktam online vásárolni, félek, hogy a termék nem pont olyan, mint ahogy az a képeken látszik vagy esetleg meg sem érkezik. Most az általad linkelt oldalról kinéztem egy babakocsit, ami nagyon tetszik, viszont nem tudom megrendeljem-e, mivel még nem használtam ezt az oldalt. Te mennyire ajánlod? Bonyolult a rendelés? És a kiszállítás?
nem tudom szabad e itt ilyent mondani de akinek segitségre van szüksége bármiben vagy ha tud segíteni valamiben rászoruló családokon az keresse fel a következő fb-oldalt.
Érdeklődnék, hogy tudnátok esetleg egy jó gyerekbútor készítőt javasolni? Babaágyról és kisszekrényről lenne szó, a tervei már megvannak, csak a kivitelezéshez keresnék szakembert.
A szoba többi része már nagyjából készen van, a dekorációval is megvagyunk, ha esetleg falmatricát kerestek, akkor őket nagyon tudom ajánlani, nagyon segítőkészek és kedvesek voltak:
Végzős hallgató vagyok az ELTE TÓK óvodapedagógus szakán, és most írom a szakdolgozatomat az óvodás korú gyermekek mesehallgatási és mesenézési szokásairól. Olyan kérésem lenne, hogy akinek óvodás korú gyermeke van, és akad néhány szabad perce, kitöltené a kérdőívemet a szakdolgozatomhoz? Nagy segítség lenne!
Mindannyian ismerjük, illetve hallottuk már ezt a sztorit ismerősöktől, vagy épp első kézből: egyik barátomék 2 éves kislánya állandóan felkelt éjszakánként, és ezt megunván, kb. utolsó mentsvárként beszereztek egy gyerekmatracot, és azóta alig kel fel éjszakánkánt. Hihetetlen, hogy milyen "kis"dolgok is lehetnek nagon fontosak!
Mi is most újítottuk fel a gyerekszobát és vettünk egy nagyon szép játszószőnyeget. Németországban gyártják és ÖKO Tex tanúsítványa van, BPA- mentes és mozgásfejlesztő is. Csúszásmentes és nagyon könnyű takarítani, antiallergén, nem szívja be a folyadékot.
www.eko-jatszoszonyeg.hu
Innen rendeltük. Ezt nektek is ajánlom!
Jó tervezgetést, felújítást!
Szép gyerek ágynemű huzatot hol lehet kapni? Teljesen egyedit szeretnék...
"Láttál már kisbabát, aki csillogó szemekkel tapsolt, vagy éppen integetett kis kezeivel? Ez minden szülőt büszkeséggel tölt el. De ami még fontosabb, ezekkel a jelekkel megértjük a kisbaba közléseit. A babajelekkel mindent fantasztikus módon tovább tudjuk fejleszteni. A kimondott szavak mellé kézjeleket társítunk, amit babák megértenek, majd az utánzás képességével elsajátítanak. Így rengeteg mindent tudnak közölni környezetükkel, még mielőtt megtanulnák a folyékony beszédet. Ezt a különleges, mégis természetes kommunikációs formát más országokban több mint 30 éve használják, néhány éve pedig már Magyarországon is elérhető a módszer - a családok nagy örömére." mIndenkinek ajánlom ezt a csodálatos könyvet! :)
Minden kismamának szeretném javasolni, hogy próbálja ki az Arom&lys termékeket! Nagyon jók!
Amiket nagyon tudok ajánlani a termékeik közül:
- Balzsam koszmó ellen
- Balzsam szoptatás idejére
- Popsikrém (szerintem a magyar piacon a legjobb ár érték arányú krém)
- Masszázsbalzsam babáknak (aki jár babamasszázsra minden képpen szerezzen be egyet. Nagyon jó! Van mellette masszázs olajuk is a babáknak.)
- Masszázsolaj terhességi csíkokra
- Gátmasszázsolaj
Egy Franciaországban élő barátnőm ajánlotta ezeket a termékeket. Nem is hallottunk itthon róla. Mondjuk csak nagyon kevés helyen kapható de online meg lehet rendelni őket utánvéttel! 100% növényi kivonatokból készülnek, parabén mentesek, nincsenek bennük állati származék.
Itt tudtok utána nézni és rendelni: www.aromelys.eu
Vesszőparipa fajáték webáruház magas minőségű, kreatív, fejlesztő fajátékok széles választékával várja Önt és gyermekét! A játékokat több éves tapasztalattal, nagy felelősséggel és szenvedélyesen válogatjuk össze. A fajátékok képviselik azt a magas értéket, ami mellett kiállunk, amit mi vallunk: hogy fejlesszék és előmozdítsák a gyermeki képzeletet és kreativitást. Azt keressük, hogy egy fajáték támogassa a gyermeki észlelést, tanulásra ösztönözzön játékos formában, ugyanakkor esztétikus legyen, és megfeleljen a kortárs dizájn elvárásoknak is. Széles választékban tartjuk a hagyományos, mégis örök fényű fajátékokat, mint a favonat, babaágy, játékkonyha, babaház, bölcső, natúr fatermékek, és nyitunk az új, a színes, a különleges igényeket kielégítő fejlesztő fajátékok felé. Célunk egy olyan játék gyűjtemény tartása, ahol az ár és az érték összhangban van, és ahol megtalálja a választását gyermek és felnőtt egyaránt. Térjen be hozzánk!
Két gyerkőcöm van, egy ötéves nagyfiú és egy kettőéves nagylány. Nekik tervezgetünk most egy-egy szobát a költözködés után.
A párommal szeretnénk a falakat is kidekorálni, de most elbizonytalanodtam, hogy mi lenne itt a legjobb megoldás.
Lehet ugye festeni... Biztos meg tudnák ügyesen csinálni, de ezt kihagynánk mégis. Egyrészt ódzkodunk a vegyi anyagoktól, másrészt azt már csak egy újabb festéssel lehet áttervezni.
Aztán lehet mindenfelé ezeket a pofás falmatricákat kapni, de valahogy ezek se tetszenek annyira, főleg az anyaguk miatt. Kerestem puhább textilanyagú grafikákat, de ilyet nem találtam sehol.
Valaki más szembesült esetleg ezzel a problémával? Tudnátok esetleg említeni pár tippet, ötletet vagy terméket, céget, aki megbízható jó minőségű termékeket gyárt?