Romitex az nem márka mint pl. pfaff,singer stb.(kereskedelmi "fantázianév")
egy pl.
Tehát azonositani a varrogépet fényképekre van szükség,a varrógépröl (elöl és hátulnézetbenn), boritásokat leszerelve,a hurokforgórol,süllyedő-lengő szövettovábbítótor alulrol,és ha szériaszám,vagy egyéb
Teljesen amatőrként (pasi) szeretnék megismerkedni a varrással ...Cosplay ruha készítéshez kellene vennem egy varrógépet.
Anyagra sima textil vagy bársony, fényes csillogó anyagok (wetlook) vagy lycra spandex anyagok amit a tornadressz vagy fürdőruháknál is használnak. Esetleg vékonyabb bőr.
Ruha típus szerint Leggings, nadrág, tornadressz szerű test, valamint felső részek ujjak, kesztyű, garbó varrásra kellene.
És legtöbbször egyenes varrásra. De pl a karra vagy a lábra akkor egy belső varrást csinálnak az valami cikkcakkos
Szüleimnek van egy varrógépük, (de azt nem használhatom, messzi van tőlem) Textima veritas 2 tűs 8014 (40 v. 43...talán) barna teteje lámpája és barna csíkok vannak rajta egészen modern hatású még most is
Ez egyébként egy jó gép vagy márka? Mert mindig valami baja volt ..vastag ruhákat nem bírta:D
Szóval a 20-40e (50e ha nagyon patika mindent is tud) Ft-os kategóriában milyen gépet érdemes venni? Nyilván használtan.
Láttam párat amit jó lehet. Textima veritas 8014 (43) vagy 8014(29) veritas formula, Veristas Rubina
Tud valaki segíteni Csepel 111 varrógép 220 voltra alakításában. Minden szintű segítséget köszönök, (hülye vagyok az elektromossághoz) biztosan megoldható, sok hirdetésben látom: "220V- ra alakítva"
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Toyota E&R Classic varrógépem van, és nem úgy varrja az s.s progamokat, ahogy a házon lévő mintatábla ábrán látható, hanem szinte kivétel nélkül, ezeket úgy varrja, mintha nem is állítanám s.s- re és különböző cikkcakkokat és rejtett szegő öltést varr. Eddig mindig én javítottam a gépem, de ezt köszönettel venném, ha elmagyarázná hozzáértő, hogy mi állítódhatott el (a képen lévő párosszámú programokat hibásan varrja).
Necchi 559 típusú varrógép anyagtovábbító fogait nem tudod leengedni. Aminek az anyagtovíbbítója nem engedhetők le, -a gyári csomagban annak idején volt mellékelve egy műanyag takarólemez, amit rá kell tenni a tűlemezre, csak így lehet vele gombot varrni, kukacolni, stb....