Igen. ITT valami a lelkekkel nincs rendben….ha az egri védők is így küzdöttek volna….bár a tegnapi lányokhoz képest itt derekasan helyt álltak a fiúk. Nem tudom , az edző nem látta hogy ez a taktika nem jön be hogy a védőink rácsimpaszkodnak az ellenfélre a kapu előtt? Ennek mindig kiállítás a vége.
A görögöknél két játékos rögtön beállt a kapus mellé jobbról-balról , elõttük evickélt még középpálya , Ezt a falat gyakorlatilag képtelenség volt átlőni.Hátul meg egy-két támadó vára hogy a magyar csapat lövéséből megszerzett labdával rögtön megindulhasson.Kaptunk is így vagy három gólt. Ezt a magyar edző nem látta , és csak erőltették a középre beadást, hogy majd kiállítás lesz és emberelőnyből lövünk gólt , hol az emberelőnyt sem a lányok , sem a fiúk nem tudják kihasználni.
Rybanskát nem is játszattam volna , főleg hogy Görög csapatban játszik , az egy gól után semmit nem csinált. A kapus kislány viszont szenzációs volt.
Hazai rendezésű VB, egy olyan sportágban amit kb tíz országban játszanak értékelhető színvonalon a világon. Erre jön egy hetedik hely. Bezzeg a focisták!
:-)
Példát vehetnének róluk, ott van alázat, hajtás, motiváció. Ráadásul nagyobb a nyomás mert nem egy eldugott réteg sportágról van szó.
Bármi lesz is a vége, én nagyon remélem, hogy a Parkes is és a Rybanska is megtalálja itt a helyét! Nem csak a medencében, nem csak a csapatban, hanem köztünk!