Keresés

Részletes keresés

SuperDrifter Creative Commons License 18 órája 0 0 7

..

NevemTeve Creative Commons License 2024.06.29 0 0 6
Előzmény: NevemTeve (4)
NevemTeve Creative Commons License 2006.12.18 0 0 4
Lefordítva C-re: kk.c
Előzmény: NevemTeve (3)
NevemTeve Creative Commons License 2006.12.01 0 0 3
Ezt például a "Kincsek és Kardhalak"-hoz csináltam: kk.txt.
Előzmény: NevemTeve (1)
hörcsi Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2
"bosszúállás az iskolán" be nem baj :D
ez egy ezer éves dos os játék.
na mindegy, a probléma megoldódott, úgyhogy kérek egy MODERÁTOR emberkét hogy törölje eme topikot. köszi
NevemTeve Creative Commons License 2006.02.02 0 0 1
Nem tudom milyen az "Iskola bosszúja", de azt tudom hogy a kalandjátékoknak meglehetősen nagy hagyománya volt már a 8-bites időkben is...
pl 'Kincsek és Kardhalak', vagy Tihor Miklós 'Drakula' programja...
hörcsi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 0
ja és még annyit hogy a listbox item jeit azt FILEBÓL töltöm be a
ListBox1.Items.Loadfromfile('x.mnu');
paranccsal.
és az edit be a szöveg is fileból töltődik be. Kérek mindenkit hogy segítsen ha tud. KÖSZÖNÖM. :)
hörcsi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 topiknyitó
Aki ismeri a Revenge Of School játékot az tudja milyen proggramot szeretnék csinálni. De DELPHIBEN szeretném megvalósítani az ötletemet.
Adott egy listbox, egy edit a célpont nevének kiírására, adott egy MEMO, és marad még egy kép. nagy vonalakban ennyi. Már csak az a kérdés hogy a szöveges fileoknak hogy adjam a nevet, szóval milyen szisztéma szerint. mert valahogy azonosítani kellene azt a helyet ahol éppen áll a szereplő, azt hogy éppen kivel csinálna bizonyos akciót, és még azt hogy a listbox ból jövő listbox1.itemindex változó értékét hogy kezeljem le, szóval azzal hogy menjek tovább.
Remélem érthető a dolog
Szóval egy Revenge Of School szerű játékot szeretnék csinálni DELPHIBEN. A segítséget előre is köszönöm mindenkinek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!