A Unique énekesnője a dalok közben is folyamatosan azon mereng, mi lehet a fiával. Szeretne második gyereket, de a jogászi hivatás is hiányzik neki, egyelőre azonban nem megy vissza dolgozni. Tovább »
rendben, köszönöm! csak most nézem...mi az első sor 3. cd-je? (a zöld "mi van a nevedben" 12" bakelit borítójával) gondolom vmi promo? ja és persze, hogy ne legyek 100%-os, az "újra meg újra" 2 számos promo sincs meg, de azt nem is árulták a neten.:-/
Ha olvastad volna pár hete a neo fórumot, ahol erre szintúgy panaszkodtál, akkor ott ígértem neked egyet, (mert abból is eggyel többet vettem az évek során...).
Addig hajtottam a promo maxikat, míg nagy nehezen találtam most egy Bölcsek útján-t - erre kiderült, hogy anno valamikor már megvettem... Mindegy, inkább több legyen belőle, mint egy sem.
De legalább elmondhatom, hogy a Unique maxik tekintetében:
Sziasztok! Nagyon jó volt a budapesti buli! Annyira hiányzott már. Örülök, hogy ott lehettem, és azt sem bántam volna, ha szabadtéri lett volna. Mindenesetre így jobb volt, hogy nem áztunk közbe, csak előtte meg utána. :) Édesek voltak a gyerekek akik nagyranyitott szemekkel állták végig a koncertet. Gabi teljesen elvarázsolta őket. :-)
2010.04.05. Hétfő 16:30 Budapest | Egyetem tér (A Belváros Új Főutcája – megnyitó rendezvény) ugyan szerintem csúnya lett az Egyetem tér a modern lámpákkal, de a Unique miatt ott kell lenni :-)))