Az MZ-RH1-em kijelzője félig megvakult: a két panel közül a bal oldali sötét minden üzemódban. Egyébként minden funkció működik. Szerviz, gondolom, horribilis összeg lenne - esetleges házi javításra van valakinek tippje? (Mielőtt mondanátok: a távirányító nem jelzi ki a felvételi jelszintet, ezért lenne fontos...)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud -e arról valamit, hogy az Onkyo, vagy a Yamaha gyárt -e hordozható minidisc playert? Köszi a válaszokat előre is!
Új vagyok ezen a fórumon, ill. most láttam csak h létezik fórum ebben a témábanis.
Lenne egy kérdésem:
Van egy kb. 5 éves Sony MD- lejátszóm. A Minidisceken lévő számokat szeretném átjátszani notebookra, h onnan ki tudjam írni Mp3-ra. Mi módon lehetséges ez?
Kell vmi szoftver? Ha igen honnan szerezhető be? Milyen lesz a minőség? Vagy lehet esetleg közvetlen cd-re is rögzítei mp3-ban?
Köszönettel!
Ps: Ha esetleg már volt róla szó, bocsi, de én nem találtam meg.
Sziasztok! Most vettem egy sony hi-md-t. Amit ezzel veszek fel sima md-re, azt a normál md lejátszók nem tudják lejátszani? Vagy hogy vegyek rá, hogy olvassa mindegyik lejátszó? Eleve rápakol 1 könyvtárat és a normál lejátszó csak felismeri, hogy himd formátumu lemez, de 1 hangot nem tud lejátszani róla!! Köszi.
Sonictage programom 3.4-es verzióját befrissítettem, 4.0-ra. Ebben eltünt a konvertálás lehetősége az atracban felvett formátumot már csak atracba konvertálja.
Leszedtem a 4.0-át makd újra raktam a 3.4-et, de már ebben sem található az említett szolgáltatás.
Pontosan Mp3-ba konvertálok riportokat ami az említett dolog miatt már nem működik.
Semmi errort nem írt ki, csak folyamatosan próbálta olvasni.
Elvittem a szevízbe, és kiakadt azaoptika vagy vmi hasonló. Belenyúlt a szerelő a lemezkiadónyíláson és megigazította. Állítólag akkor csinálja ezt ha leejtik :$
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a sony nh700-as gép rendelkezik-e natív mp3 támogatással (mint az rh sorozat), vagy azért a biztonság kedvéért átkódolja előtte atrac3-ba (mint a net-mdk, meg talán az első generációs hi-mdk)?
Meg ahogy olvastam a specifikációkat azt írja, hogy USB data drive-ként működik. Ez mennyire igaz? Van olyan egyszerű a kezelése, mint egy pendrive-é?
Megjöttek a lemezek rendben, mindenkinek csak ajánlom, ennél olcsóbban nem tudom hol lehetne lemezt szerezni máshol. Már új designosok, szép kék átlátszóak. :)
sziasztok! sima md-ket vennék, ha már áttértek a HI_MD-re! én most kezdem a md-ezést. nem baj, ha van rajtuk zene! ajánlatokat várok: andrea1964@t-online.hu-ra
A westendben január közepén vettem és ott 2190 Ft volt darabja.
Én a 64kbps el használom és szerintem nem rossz az. Majd kipróbálom a többit is:)
Amugy mit takaz a G-protection, hány másodperc?
Ha pl. 3 lemezt veszel az postaköltséggel együtt 1500 Ft körül van lemezenként. Nem tudom hogy alakulnak az itthoni árak, de biztos 2000 Ft felett van. Én a napokban tervezek vásárolni tőlük.
Február elsején kijött a SonicStage 3.4-es, amiben végre lazítottak a korlátokon, most már korlátlan számban lehet a gépre tölteni Hi-MD-ről felvételeket, akkor is ha azok digitálisan készültek (!). Közvetlenül lehet CD-ről 352 kbps-es Atrac file-t digitalizálni, és a 48,64 és 256 kbps-es Atrac3plus fájlokon kívül fel lehet tölteni a lejátszóra 192 kbps-osakat is, ami elég jó kompromisszum lehet a méret és a minőség között.
Így gyakorlatilag korlátlanul le és feltölthetővé váltak a fájlok a Hi-MD-re. Úgy tűnik a Sony végre jó irányba indult, és nem hal ki a MiniDisc. :)
Megvan a Hi-MD lemez :) Az jutott eszembe , hogy nem lesz-e "töredezett" a minidisc, mint a winchester, a sok írástól és törléstől? Mert az elég rossz lehet ha a szám egyik fele a lemez első részén van , míg a többi része(i) más helyen , és az olvasónak ide-oda kell járnia...
Én budapesten lakom, a westendben "éppen elfogyott, de jövőhéten lesz..." már 2hete. Az árkádban levő üzletben sincs. És a saturnban is csak 80 perces van. hi-md-t csak 1 netes áruházban láttam de ott a házhozszállítás annyi mint a lemez :s