Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
jogos! Köszönöm a linkeket, végül csak adok egy utolsó esélyt a guminak, mert már, amikor megvettem tavaly a gépvázat akkor is le volt szakadva a gumi tartóról, de először a fentit hagytam el, majd a múltkor az alsót láttam leesni egy gátnál bele a folyóba :DDD Ha ez az új sem bírja majd sokáig, akkor következőnek ezt a betekerhetőt veszem :)
A gyári gumis rögzítést arra találták ki, hogy ne veszítsd el. Cserébe viszont slampos, nem marad a helyén, leszakad, ha leszakadt magától kiesik, így a végén mégis elveszted. A gumi mint olyan előbb utóbb elhasználódik.
Ez például egy becsavarható 10 a pólusú csatlakozóhoz. Sajnos olasz, ezért már jócskán felárazott. Ráadásul még itt sincs. El lehet veszíteni, de ha ésszel meghúztad, akkor minden oké.
Filléres dolog lenne, ha valamelyik kereskedő nagy tételben importálná, akkor nem látnánk az adok veszek oldalakon annyi elhanyagolt slampos gépet.
Nagyon keveset használt, régóta dobozában, kisebb horzsolással (nem az üvegen, hanem a házon), amely a használatot nem befolyásolja kihasználatlanság okán eladó.
Kihasználatlanság miatt eladónám szinte új Nikon Z 85 mm f1.8 S objektívem , keveset használtam, de inkább zoomot használok, dobozában minden tartozékával. S 20003785
Eladó szinte új állapotú Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR objektív. Kiváló, természet és sportfotósoknak de rendezvényre és portréra is ajánlom. Kis mérete miatt kézből könnyedén használható akár egész nap. Fókusz rendben, képek tűélesek, gyűrű szépen jár. Fronton van egy apró karc, de lefotózni se tudtam, észrevehetetlen. Napellenző, hátsó kupak, UV szűrő, doboz, nikon objektív táska mellé. Csak személyes átvétel, belváros vagy Oktogon környékén. Csere nem érdekel.
-Sigma APO 2x telekonvertersn.: 1002651 -35 000 ft
-Nikon 70-300-hoz való Nikon HB-15 napellenző -3 300 ft
-Af Nikon ED 300mm f/4s.n.: 224585
-70 000 ft
Youngnuo i-TTL vaku kioldó szett is van, ha valakit érdekelne.
Az árak természetesen irányárak ! Kipróbálni, megtekinteni Debrecen vonzáskörzetében lehetséges vagy előre megbeszélt helyen. Ha a fentiek közül valakit érdekel valami itt bármikor elérhető vagyok: hetnapnorbert (kukac) gmail (pont) com
Kisebbre váltás és más vakuk megléte miatt eladó a képeken és a címben is szereplő megkímélt, szép állapotú Nikon SB5000 ttl csúcsvaku, rendszervaku hibátlan működéssel.
Serial: 2070623
A Nikon legújabb technológiás csúcsvakuja amely ajánlott a hagyományos de a Z rendszer gépeihez is.
Ami jár vele:
- Gyári szövettokja
-Gyári diffúzorkupakja, valamint egy szintén rávaló egyszerűbb kupak
-Vakutalp
Csere érdekel értékegyeztetéssel megkímélt, szép állapotú Nikon SB910 illetve SB900 vakukra tartozékaival, doboz nem feltétel de szövettokja az legyen és ha megvan a diffúzorkupakja az előny.
Megtekinthető, elvihető Hajdúböszörményben illetve kérésre postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható akár utánvéttel is ha szükséges.
Nekem van egy szép állapotú dobozos példány. UV-szűrővel 50.000Ft. Helyileg Sopronban van. Budapesten is átvehető. Foxpost küldés is oké. Emailem publikus, ha oda írsz tudok képeket küldeni róla.
Sigma 28 mm 1:1.4 ART DG szinte új objektív, 2026. május 31-ig érvényes magyar garanciával, gyári dobozában minden tartozékával. 210 ezer forintért Budapesten.
Sigma 12-24 mm 1:4 DG ART újszerű, hibátlan objektív gyári dobozában, gyöngyvászon tokjában, első és hátsó sapkájával 250 ezer forintért Budapesten. 5211591*