EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
Érdekes, az emailcímem rég nincs meg, de itteni jelszóra emlékszem (pedig nem olyan, amilyeneket Haszi javasol itt nem messze a sima NHL topikban), és be is tudok lépni.
NHL 13-ban sem akart frissülni a nemzeti válogatott felhozatal, még mindig virítanak az egyel lejjebb lévő ukránok és lengyelek, Hungary sehol, de a Jokeritben már szerepel Hetenyi. :)
Ha szeretitek a menedzser játékokat, ezt érdemes kipróbálni. Akár jégkorong csapatot is írányíthatsz. Most kezdődik az új szezon, tiszta lappal tudjátok kezdeni. Itt lehet regisztrálni:
Fogalmam sincs, nem tudom támogat-e ligát egyáltalán a box-os verzió. Mintha lennének mindenféle leaderboard-ok, de talán olyan nincs, mint PC-n volt.
Én valószínűleg csak valamelyik régebbi PC-ssel tudnék néha játszani... azt, hogy megint 58 meccses alapszakaszt játszunk 30 "human player"-rel, 3 napos meccshatáridővel már nem látom megvalósíthatónak. De a 2003 netkódja miatt szívesen anyázok alkalomadtán. :D
nhl2009-ben kezdtem egy ligát 2 hónapja, néha ezzel vezetem le a feszkót. :) sajna van már négy vereségem, természetesen az egyik a red wings, másik a rangerstől. mellette 30 győzelmet gyűjtöttem. idegesít, hogy ziccert nem tudok ütni, de a onetimer is slap megy szépen, néha beakad egy két kipattanó is. legjobb eredmény az Islanders elleni 11:2 asszem, bár nem vagyok benne biztos, régen volt. :)
nhl2002-vel is nyomtam egy kicsit előtte, de ott nem volt 2011-es roster, így egy idő után érdektelenné vált. online csak ezt próbálnám meg, mert a többi egy kalap kaki ping szinten.