Keresés

Részletes keresés

Tuggyukki Creative Commons License 1 napja 0 0 8118

Érdekes, mert alapvetően hasonló, csak kevésbé tudományosan bevezetett dolgon én is gondolkoztam: böjt. Léböjt konkrétan. Elvileg lehet úgy csinálni, hogy ne menjen az ember egészségének a rovására.

Olvastam erről (talán angol) fórumon egy tapasztalatot, ott több hétig csinálta a csávó, és segített is neki, viszont a szilárd táplálékra való visszaállásra eléggé rástresszelt, és talán ezért is, de sajnos visszatért neki a repedése.

Én emiatt akkor el is vetettem ezt a lehetőséget, mert én is elég parázós vagyok... simán el tudom képzelni hogy hasonlóan járnék.

Ja, a másik meg hogyha véletlenül hasmenést okozna az elején akkor megint csak rosszabbodna az állapotom. Ez nem tudom mennyire valós félelem amúgy.

De most hogy küldted ezt a cikket megint elgondolkodtam ezen a lehetőségen.

Te ha nekiveselkedsz, hogyan tervezed megvalósítani? Keresel valami szakembert hozzá, vagy internet/ gugli alapon elkezded egyedül?

 

 

Előzmény: Adad-nirari (8117)
Adad-nirari Creative Commons License 2 napja 0 0 8117

Van még pár. Ezt gondoltam kipróbálni, szélsőségesnek tűnik, de logikus.

 

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7842491/

 

 

Ezen kívül kitisztított végbéllel megnézetem megint, és esetleg egy UH is kéne, hátha valami elbújik ott, ugye mögöttes okot keresünk.

 

Előzmény: Tuggyukki (8116)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.06.05 0 0 8116

Sajnálom. És most mit látsz, hogyan tovább? Mik a lehetőségek? 

Előzmény: Adad-nirari (8114)
Aliszia565656 Creative Commons License 2024.06.05 0 0 8115

Üdv mindnekinek! Sajnos Budapestről rossz kúpot hoztak nekem, ez aranyérre való. Tartalmaz: Benzocain, Bals Peru,inj.Sol Medrol, Tonogen,  PEG600 2025.12 hóig felhasználható. 

Kovács Főorvos úrtól van, tehát minden aranyeres felhasználhatja. 3 doboz van, egyből hiányzik 1 db. 12 ezer Ft volt, én egy 10-ért elküldöm, + posta költség.

Tavaly 3-szor lettem lézerrel műtve, igy nekem már nincs aranyerem. Más gondom van, arra meg másfajta kúp való. Próbáltam fotózni, de nem sikerült. Itt az email cimem, ha valakinek kell, akkor csütörtök estig írjon: revesz.anna.lh@gmail.com

Adad-nirari Creative Commons License 2024.06.04 0 0 8114

Sajnos ugyanúgy. Stagnál, de a fájdalom és irritáció folyamatos. Neked adott az anopapilla/papillitis, így van kiindulópont.

Nálam a februári vizsgálat nem mutatott aktív fissurát, belül sem látszott semmi. Talán egy UH + teljesen kitisztított végbélnél végzett szemle kimutatna valamit.

A fájdalmat egyértelműen egy krónikus gyulladás okozza, és ezen a területen a gazdag ideghálózat, és a folyamatos igénybevétel miatt egy tűfejnyi mikrotályog is ellehetetlenít.

Az meg szinte kizárólagosan gyulladt végbélmirigy eredetű. Talán orvosi nyelven ez "cryptitis chronica" lenne.

Előzmény: Tuggyukki (8110)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.06.03 0 0 8113

Szia. A 4+1 alkalmas "csomagot" nyomtam végig tavaly. Előtte pedig a felmérés volt az izomtónus kapcsán.

Nem mondom, hogy nem használ a tréning, és azt sem mondom senkinek sem, hogy ne csinálja. Az, hogy kinek mennyire válik be az szerintem eset és egyén-függő.

Nálam több dolog volt abban az időszakban ami miatt szerintem nem működött, ezek röviden és egyszerűen összeszedve kb ezek: a felmérés során fel kell helyezni egy szenzort ami ugye belül méri az izomtónust. Na most én ezt az amúgy is rossz állapotban lévő sebes területbe nagyon nehezen tudtam bepréselni, és meg is sérültem közben, így a vizsgálat és az egész utána már rettentően fájt, így nyilván egy jó erős tónust mért a gép. Aztán a gyakorláshoz már úgy beszéltük meg, hogy nem kell bedugni semmit, kinti területre ragasztottam a tappancsokat, mert mondtam, hogy jelen állapotban esélytelen lenne bármit is bevarázsolni annyira fájok. A gyakorlás amúgy érdekes, monitoron nézed hogy mit mér a gép, a szorítás-elengedésnél nekünk nyilván nem a szorítással van a gond. (Pont azon is gondolkodtam, hogy akik pl. inkontinencia miatt mennek ilyenre, azoknál a fordított helyzet miatt mennyire jó és eredményes lehet az a gyakorlás.) Ugye az elengedés az egyfelől izom és gyakorlás kérdése, de én úgy gondolom hogy fejben is erősen ott kell lenni, mert lehetséges, hogy a gyakorlásnál nagyon jól el tud lazulni az ember, de amikor az "éles helyzet" van, wc előtt akkor már rögtön nem ilyen egyszerű ez. Na és nálam ezért nem igazán működött, mert hiába gyakoroltam szorgalmasan otthon, amikor kell lazítani akkor leginkább pszichésen kell ott lenni, mivel az ember már eleve a fájdalomra készül és totál KO minden szempontból ebben a helyzetben. Nem tudom mennyire érthető amit írtam... 

Plusz még ami szerintem fontos, hogy korábban a vizsgálatok során a proktológus általában azt mondta, hogy egész jó az izomtónus, nem feltétlen a görcsösséggel van a baj. 

Amúgy a mai napig csinálom a gyakorlatokat, mondjuk nem napi rendszerességgel, de azért nyomom... ártani biztosan nem árt.

Ahogy korábban már írtam, én mint alap-ok teljesen másra gyanakszom, mert néha érzem hogy megvan a görcs és az akkor valóban nagyon rossz, de legtöbbször amikor huzamosabb időszakon keresztül görcs nélkül sikerül csusszantani, akkor is ugyanúgy fáj utána. Szóval lehet, hogy van nálam görcs (főleg erősebb repedés vagy sérülés utáni időszakban), de nem gyógyulok akkor sem amikor nincs görcs... ezt pedig valami teljesen más dolog okozza... valami ami miatt folyamatosan gyulladásban és fájdalomban van az a terület. 

Más: akit kérdeztél dokit nem ismerem, de én is most jutottam el az orvosváltáshoz. Most, hogy 9 hónapja kb. minden nap fájok és már a botoxban reménykedés időszaka is elmúlt azt hiszem nincs más hátra, lépni kell tovább.

Összegzés: Szerintem próbáld ki a Biofeedback-et, állítólag sok embernek segít, reméljük hogy nálad megoldja a görcsöt és ezáltal rendbe tudsz jönni. Drukkolok!! És mindenképp írj majd közben/utána hogy mik a tapasztalataid, nagyon érdekel.

 

Előzmény: Offleashmind (8111)
Avarsavala Creative Commons License 2024.06.02 0 0 8112

A szám az átlagos molekulasúlyt jelzi. De nem értek a kémiához, hogy tudjam, hogy ez mit számít.

Előzmény: mincike1 (8105)
Offleashmind Creative Commons License 2024.05.31 0 0 8111

Hogy értetted azt, hogy a biofeedback nem hozott lényegi változást?

 

(Mesélnél róla bővebben? Hány alkalommal voltál? Hogy néz ki a kezelés stb? Már mindent elolvastam a neten amit találtam róla, de jobb lenne egy személyes tapasztalat.)

 

Rövid update az állapotomról, (mert megint jó régen jelentkeztem):

 

A legutóbbi kommentem óta 2x voltam kontroll vizsgálaton. Először egy furcsa új szerű fájdalom miatt, ami elvileg a hegtől volt továbbra is, (az izom működése elvileg normálisnak volt mondható) krémet kaptam, majd amikor csak nem múlt visszamentem még egyszer és most jön a fekete leves. A második alkalommal (ugyanazokkal a tünetekkel), kiderült, hogy van egy új repedésem és az izom túl feszes…. újabb botoxot nem javasolt, helyette Biofeedback.

 

(Nem tudom mennyire emlékeztek, de egyébként nő vagyok) A tüneteim (fájdalom, izomgörcs, vérzés) minden diéta és pihenés ellenére továbbra is a ciklusomhoz kapcsolódóan rosszabbodnak, szóval úgy döntöttem, hogy Dr Pácsa Szilviához nem csak kismedencei kivizsgálásra, de nőgyógyászatira is ellátogatok (a férfi proktológusok nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel az összefüggéssel úgy vettem észre), hátha jutunk valamire. 
Valamint úgy döntöttem, hogy több szem többet lát alapon itt az ideje, hogy megnézzen valaki “friss” szemmel, így ellátogatok Dr Willner-Haring Péter magánrendelésére is. (Elég hosszú a várólista, május elején július végi időpontot kaptam). Érdekelne, hogy esetleg valaki járt-e már nála? Mik a tapasztalatok? (Facebook csoportban szakmailag jókat olvastam róla, ellenben többen nehezményezték, hogy nem az a ”jópofizós” alkat. Megmondom őszintén engem ez utóbbi jelen helyzetben már kevésbé zavar, felőlem lehetne az orvosom maga az ördög is, ha így 3(!) év után végre tünetmentes lehetnék…)

A fenti kivizsgálások eredményének függvényében valószínűleg bevállalom a Biofeedbacket, amennyiben az megoldást jelenthet. Addig pedig maradnak a felemás napok és a reménykedés.


Továbbra is kitartást kívánok mindenkinek! Bízom benne, hogy egyszer mind visszakapjuk az életünket!

 

 

Előzmény: Tuggyukki (8099)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.05.29 0 0 8110

Te jobban vagy? Hogy állsz most? 

Előzmény: Adad-nirari (8107)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.05.29 0 0 8109

Ja, az lemaradt hogy a záróizom átvágást azt mindenképpen szeretném elkerülni. Viszont külföldi tanulmányokban kotorászva a fissurectomiának is elég nagy a kockázata, szövődmények, fertőzés lehetősége... szóval ez sem megnyugtató.

Van valamiféle újabb "Advancement flap" módszer is, aminek talán olyasmi a lényege hogy ép bőrrel fedik le a területet műtét után (?), nem igazán mélyedtem el benne, de nem is nagyon elterjedt ez még. (Csak mint érdekesség...) 

Előzmény: Adad-nirari (8107)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.05.29 0 0 8108

Első körben úgy néz ki, hogy Csatár doktornőhöz nem lehet bekerülni, konkrétan nem adnak hozzá már időpontot. Így az Ónódy doktor úrhoz fogok menni. Június végét tervezem, addig letudok mindenféle kötelező köröket, hogyha lenne valami beavatkozás akkor nyugiban lehessek utána egy darabig. A krémekkel, kúpokkal én már nem tudom, hogy akarok-e kísérletezni. Cca 9 hónapja, hogy minden napos fájdalommal küzdök, a napjaimnak átlagosan a felében. Ez alatt voltam dokiknál, kaptam mindeféle készítményt, kúpot, krémet, botoxot (ettől csak rosszabb lett kb), autogén tréninget végzek, nagyon odafigyelve étkezem és egyszerűen nem múlik ez a sz*r, és ott tartok hogy már idegileg és lelkileg a végét járom. Közben két hete kiderült hogy a májamnak is betett valami, vagy a sok gyógyszer (kúpok, szteroidos készítmények?) vagy csak simán a felborult bélrendszerem vágott oda neki, de másodfokú fibrózusom van, és nem az alkoholtól alakult ki amit nem iszom. Ennek fényében a további gyógyszertári készítményeket már nem merem bevállalni emiatt sem. Szent meggyőződésem, hogy van a seb mellett/mögött valami, amit eddig nem vettek észre, holott minden alkalommal pedzegettem hogy lesz ott valami ami gátolja a gyógyulást. Egy valamit említettek legutóbb, mikor a botoxot kaptam, hogy a belső kis begyulladt csomót (papillát) ha nem használ a botox ki lehetne vágni. Illetve a krónikus repedést és heget fel lehetne frissíteni. Tehát fissurectomiát végezni. Félek ettől, mert folyton az a kérdés merül föl bennem, hogyha a seb nem gyógyult korábban sem, és állandóan újra és újra berepedt az elmúlt években, akkor egy ugyan frissebb, de még nagyobb seb hogyan fog begyógyulni? Nyilván első alkalommal csak átbeszéljük a lehetőségeket a dokival, de azt gondolom, hogy a kúpok-krémek-ülőfürdők körein már túl vagyunk. A sztóma az egy horror... bele sem merek gondolni. 

 

Előzmény: Adad-nirari (8107)
Adad-nirari Creative Commons License 2024.05.29 0 0 8107

Ez nem hangzik túl jól. Viszont van még néhány opció, azt gondolom. Csak így hirtelen, ami eszembe jut. Ciklobenzaprin tartalmú gyógyszer, ezt külföldről kell beszerezni, proktológus felírhatja, levator ani indikációval. A betadinos kúpról beszéltünk. Van még a diltiazem hatóanyagú kúp/krém, ez nem használják Magyarországon, de el lehet készíttetni, Dilzem gyógyszer ezzel a hatóanyaggal forgalomban van.

Szintén érdekes lehet egy lidokain/nifedipin/l-arginin fő hatóanyagokat tartalmazó, fekélyekre való krém, ehhez szereztem magisztrális receptet, de angol nyelvű, valahogy át kell ültetni, hogy fel tudjuk íratni.

Ezen kívül? A záróizom átvágás orosz rulett, kösz nem. Trigger pont injekciók a medencefenék izomzatába/belső v. külső záróizomba, szalagokba? Nervus pudendus idegblokád?

A végére meg marad a sztóma, ezt is csak egy külföldi fórumon láttam, és csak egy esetben. Ott 15 év szenvedés után megcsinálták, 2 hónap alatt gyógyult az illető.

Egy eset, nem lehet rá széles körben alapozni.

Ilyesmiket kérdeznék Csatár doktornőtől.

 

Előzmény: Tuggyukki (8104)
Bögyi80 Creative Commons License 2024.05.28 0 0 8106

40 vagyok. 18 éves korom óta van aranyerem. az utóbbi 3-4 évben megkeserítette egyre többször az életem. Háziorvos csak javasolgatott, nedves törlőt, kúpot, detralexet, más étrendet, stb. Meguntam, elmentem proktologushoz, mert féltem más áll a háttérben. Megerősítette a proktológus az aranyeret, egyből kettőt is mondott. Javasolta a barron ligatúrát. Meg is csinálta volna, de abban a magánrendelőben nem volt eszköz hozzá, mondta menjek el az Ő magánkórházába. Megnyugodtam, odáztam a dolgot. Majd egyre többet előjött a vérzés. 3 hónapja már egy séta közben éreztem, valami átáztatta a boxerem. Kifakadt az aranyér és kb 3 cl vérrel távozott a nadrágra, boxerre, stb. Kellemetlen volt. Rettegtem bámikor előjöhet. Nem volt pofám elmenni ugyanahoz a proktológushoz mivel 1 évvel azelőtt voltam nála és nem mentem vissza hozzá. Elmentem másik dokihoz, aki megnézte, a műtétet javasolta a hagyományosat. Mondtam szeretném a gyűrűzést előbb. Mondta ezt nem lehet gyűrűzni. MOndtam neki másik doki mást mondott. Azt mondja ismeri azt a dokit akkor menjek vissza hozzá és akkor próbáljam meg elgyűrűztetni. Persze ezért a semmiért elkérte a 49ezer hufot a vizsgálatra... Visszamentem a legelső dokihoz aki mondta semmi akadálya a gyűrűzésnek de ő a lézeres műtétet preferálja. Mondom én a gyűrűzést szeretném. Május 08án megvolt az első gyűrű. 1-1,5 hét szenvedés, fájdalom, mintha ki akart volna fordulni a fenekem belülről. Húzott, fájt, stb. Következő héten megszűnt, ezerszer könnyebb székelés volt. Puffadás is jön szép számmal. Tegnap május 27.én visszamentem a másikat is elgyűrűztetni. Ma megint fájdalom, szivárgás, húzás. De ha megszűnik utána 1 hét után, akkor nem bánom. Utána tudom sokkal könnyebb lesz. Nem bántam meg a gyűrűzést eddig. Elviekben évekre 4-5-10 évig is jó lehet ezzel. Mindig menjetek el több dokihoz ki hogy látja.

mincike1 Creative Commons License 2024.05.27 0 0 8105

Mi a különbség, a Moxalole, és a Macrogola 4000-es garanulátum között?

Előzmény: Avarsavala (8103)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.05.25 0 0 8104

Ó, köszi Neked is. Sajnos nem jobb, most egy teljes belgyógyászati (mikrobiom) kivizsgálás alatt állok éppen, de erősen készítem magam fejben egy találkozóra a dr. Csatár Évával. Bírom a fájdalmat, lassan 9 hónapja minden nap, de be kell lássuk a kúpok, krémek, fürdők, relaxálás, ráolvasás és egyéb úri huncutságok itt már kevesek, és lelkileg erre így szép lassan azért rámegyek. 

Előzmény: Kótyag23 (8101)
Avarsavala Creative Commons License 2024.05.25 0 0 8103

Napi 1 tasak Moxalole port iszok, kicsit több, mint egy éve.

Előzmény: mincike1 (8102)
mincike1 Creative Commons License 2024.05.22 0 0 8102

Mióta használod a Macrogola 4000-es granulátumot, és milyen adagokban?

Előzmény: Avarsavala (8069)
Kótyag23 Creative Commons License 2024.05.21 0 0 8101

Nagyon köszönöm a választ és a drukkolást! Remélem te már teljesen meggyógyultál. Hajrá mindenkinek!

Előzmény: Tuggyukki (8099)
Life&Time Creative Commons License 2024.05.20 0 0 8100

Mert úgy tudom, lehet olyan mellékhatása a lézeres műtétnek amit még kezelni se tud az orvostudomány.

 

 

Nekem meg szakorvos mondta, egy alkalmon belül kezelik az összeset és ezért csak egyszer kell kifizetni a költségeket. (De lehet az is valahol, hogy egyszer kell fizetni az összes aranyér kezeléséért ami időben nem egyszerre van, nem tudom).

 

Ami egyébként nagyon drága, 500 ezer forint körüli összeg.

 

 

Meg mindenki úgy csinál mintha ez olyan természetes kéne hogy legyen, mikor az ember fizeti a TB-t havi szinten 70-80 ezer forintot vonnak le a fizetésből és az ember kénytelen ebben a nyomorult országban magánorvoshoz járni, ahol rutinműtétekre is 500 ezres tételeket kell kifizetni, és cserébe nem is garantálják azt sem hogy nem lesz mellékhatása, és azt sem hogy nem újul ki megint a kóros állapot.

 

Ráadásul egyre tiszteletlenebbek a magánpraxisokban is a beteggel, és egyre inkább ott is futószalagon megy a rendelés mint a lerohasztott közegészségügyben.

 

Visszafele meg nem engedik az eutanáziát, hogy legalább meghalni lehessen tisztességesen.

 

 

 

Előzmény: poczak007 (8098)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.05.13 0 0 8099

Szia, lehetséges hogy már nincs itt Bodza, úgy nézem hogy eléggé elmaradoznak emberek. Reméljük meggyógyult, és azért nincs.

Ha érdekel a témában egy vélemény akkor leírom. Biofeedback-et én próbáltam, sajnos lényegi javulást nem okozott, jó ideig csináltam otthon is, de egy idő után mikor még rosszabb lett az állapotom, akkor abbahagytam.

Viszont állítólag sok embernek segít, szerintem semmit nem veszítesz vele ha belevágsz, egy próbát megér.

Szerintem az alap-probléma az vele, hogy hiába tanul meg az ember tökéletesen lazítani, hogyha közvetlen a produkálás előtt meg elkapja az embert a pánik (fájni fog!!), és a félelemtől rágörcsöl. Ilyenkor bőven elegendő, ha csak abban a pár másodpercben rászorítasz, már meg is van a baj.

Ez a része viszont agyban dől el, tehát az izmok edzése mellett agyféle agykontroll, relaxáció (pl. autogén tréning) is fontos lenne ennél a problémánál. Persze ez csak egy személyes észrevétel a saját tapasztalataim alapján. Drukkolok, kitartás, lazíts!!!

Előzmény: Kótyag23 (8096)
poczak007 Creative Commons License 2024.05.13 0 0 8098

Szia,

Miért nem választanád? 
Azt írod: "A lézeres kezelést jelenleg én sem választanám. Bár ott úgy tudom az összes aranyeret egy műtét alkalmával kezelik."


Én 2021-ben voltam lézeresen, azóta is jól vagyok, semmi bajom vele.
Nem , nem szedik le egyszerre, ennek több oka is van. Nálam három alkalom volt. 

Üdv: P.

Előzmény: Life&Time (8097)
Life&Time Creative Commons License 2024.05.12 0 0 8097

Olyan módszert válassz aminél egy műtéten belül minden aranyeret eltávolítanak, műtenek. Nem pedig külön-külön. Mert szinte biztos, hogy nem csak egy aranyérről van szó.

 

Az meg megint egy probléma, hogy mi van ha különböző nagyságú aranyerekről van szó amit a sebész különböző műtéti eljárásokkal kíván kezelni. Ez is előfordulhat.

 

A lézeres kezelést jelenleg én sem választanám. Bár ott úgy tudom az összes aranyeret egy műtét alkalmával kezelik.

 

Hány aranyered van? Azóta kiderült?

Előzmény: SOAD19 (8088)
Kótyag23 Creative Commons License 2024.05.09 0 0 8096

Kedves Bodza79!

Tudom, hogy régi a topik, de esetleg lett megoldás a problémádra? Nagyon hasonlóval küzdök. Köszönöm!

Előzmény: Bodza79 (7494)
SOAD19 Creative Commons License 2024.05.02 0 0 8095

Köszi szépen! Amikor beírtam már 4-5 másoknál jártam, és utána 1-2 nap múlva már megszűnt a fájdalom, és a csomó is elkezdett összemenni szerencsére. Úgyhogy végül nem vettem semmit. 

Előzmény: Kovacsek Nikoletta (8094)
Kovacsek Nikoletta Creative Commons License 2024.04.24 0 0 8094

Ha külső rögösödött aranyérről van szó, próbáld ki a Plerudin forte kenőcsöt. Nekem Bánfalvi doktor ajánlotta és kb. egy hét alatt el is múlott a cseresznyemagnyi fájdalmas dudor. Recept nélkül kapható, gyógyhatású készítmény. Jobbulást kívánok! 

Előzmény: SOAD19 (8088)
Kovacsek Nikoletta Creative Commons License 2024.04.24 0 0 8093

Köszönöm, hogy velem örülsz, jól esik! Hornok doktor azt mondta nekem, hogy a hosszú távú helyi kezelés meggyógyít. Valószínűleg igaza van. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy a hosszú táv hónapokat, akár több, mint fél évet jelent.... 

Semmit nem csináltam, csinálok másképp. Még csak azt sem mondhatom, hogy az étrendemen változtattam. Eszek mindent, mértékkel és sokat iszok. Este egy evőkanál durva őrlésű búzakorpát eszem és a kúpot is csak este használtam. Még székelés előtt átfut az agyamon, hogy mennyire fog fájni, de ez már közel sem olyan szinten, mint korábban. Szerintem sokat számít az is, hogy azt mondta az orvos, hogy meggyógyult a repedés, a sipoly és a szűkület miatt fáj. Ami szerintem már szintén jobb lett. Lehet, hogy ezek miatt le tudtam lazulni, és azért jobb a helyzet, de azt gondolom, hogy tényleg idő kell a szervezetünknek, hogy meg tudjon gyógyulni.

Én is minden jót, kitartást, erőt és teljes gyógyulást kívánok neked és minden sorstársunknak!

Előzmény: Tuggyukki (8092)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.04.23 0 0 8092

Jesszus!! Ez hatalmas hír!! :)  Nagyon drukkolok, hogy ez így is maradjon! Sőt, legyen teljesen tökéletes!

Végül hogyan látod, mi vezetett ki az állapotból és mi kellett ahhoz, hogy elérd ezt a mostani jó helyzetet? 

Lett valami működő rutinod, ami bevált, vagy csak le tudtál eléggé lazulni, vagy mi történt?

Nagyon jó ilyen pozitív hírt olvasni, örülök az örömödnek így ismeretlenül is. 

Előzmény: Kovacsek Nikoletta (8091)
Kovacsek Nikoletta Creative Commons License 2024.04.23 0 0 8091

Kedves Tuggyukki! Köszönöm érdeklődésedet és a drukkolást! Jó pár hete, talán egy hónapja is megvan már, hogy székeléskor csak minimális fájdalmat érzek, ami pár perc után el is múlik. A görcsöt már nem érzem.

Még esténként használtam Hornok doktor kúpját, de elfogyott és úgy gondoltam, megpróbálom elhagyni. Eddig nem lett rosszabb. Bízom abban, hogy csak idő kérdése és elmúlik ez a minimális fájdalom is. Végülis már ideje lenne, júniusban lesz 2 éve, hogy elkezdődött...

 

Előzmény: Tuggyukki (8077)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.04.22 0 0 8090

Ez is egy pozitivabb fórum, lejjebb a hozzászólásoknál a kókuszolajat ajánlgatják nagyon. Valakinek ezzel esetleg tapasztalat?

https://anal-fissure.org/tips-for-successful-healing-t11472.html

Tuggyukki Creative Commons License 2024.04.22 0 0 8089

Értem. És mire jutottál, kipróbálod? Vagy még kutatgatsz? Esetleg kisebb mennyiséggel elkezded (mondjuk leolvasztod a kúp felét és úgy)?

Én a teafaolajos kezelgetésen gondolkodom, 2 alkalommal ki is próbáltam, de most olyan szinten lett megint fájóbb a sebem hogy nem merem alkalmazni.

(Széklet rendetlenkedik sajnos, nem megfelelő az állag és ezért...)

Amúgy ez a kis sikersztori ihletett meg, mutatom. Talán nem baj ha olvasunk jó történeteket is!! (Ha gondolod ki is vesézhetjük a pontjait)

https://anal-fissure.org/healing-tips-botox-success-t26280.html

 

Előzmény: Adad-nirari (8086)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!