Keresés

Részletes keresés

Mivagyunka... Creative Commons License 1 órája 0 0 5923

A most kialakult eredmény nem segíti a tisztánlátást...

A polgármester ugyan befutott, akit az eddigi "vezetés" akart, viszont kisebbségben lesz a testületben.

Nagy kérdés, hogy mi fog történni a váltásig, őszig.

Nincsenek jó érzéseim ezzel kapcsolatban.

 

Nem csodálkoznék, ha már be is indult volna a háttérben a munka a jelenlegi erőviszonyok átírására, hogy legalább addig legyen többsége a mostani polgármesternek.

Sok más mellett kérdés, hogy kiviszi-e a klubot az önkormányzati alapítványból, vagy sem? Amíg még megteheti.

Meglátjuk.

Előzmény: kutyara der (5921)
MarcoAlves Creative Commons License 1,5 órája -2 0 5922

The choice of bookmaker and online poker service often depends on the individual preferences and needs of a particular user. Therefore, before registering on a gambling site, it is most reasonable to familiarize yourself not only with user reviews, but also with the reviews of experts in the gambling sphere. Thus, you will be able to compare the range of companies and find exactly the platform that will suit you as much as possible.

 

https://nigeria-bets.com/ will help you choose the most interesting and exciting poker site. Experts have compiled more than 80 reviews on betting companies and azar games platforms, useful guides on registration and deposit, a lot of additional information on bonuses, popular games, casino and poker sections.

 

kutyara der Creative Commons License 1,5 órája 0 1 5921

en mindenek elott nulladik lepesben arra lennek kivancsi hogy akkor most mivan…? minusz szaz millio vagy plusz nulla vagy felezo vagy megis miafasz??????

 

egy olyan csapatban amelyiknek  (szakmai-gazdasagi oldalrol egyarant) nagy siker hogy licenszet kap es elindulhat egyaltalan barhogy tetemes adossagait maga elott gorgetve,ott kurva jo legios morgan,mig egy konszolidalt versenykepes dedikaltan felsohazra rakott csapatbol ugy basznam ki h laba nem eri a foldet…

 

szoval ja valaki bemondhatna h mire kell/lehet szamitani mert minden igazolas vagy egyeb annak a tukreben ertelmezheto kizarolag erdemben….

 

edzonek zsakbamacskat hozni(a mi lehetosegeink mellett…) totalis ongyilkossag….magyar viszonyrendszert ismero kell ez prioritas,olyan aki huzott mar le szezont ismeri a csapatokat a mezonyt stb. cizmic flaverakis stb.

dontay Creative Commons License 2 órája 0 1 5920

Gondolj bele, ha a most ismert magyar maggal folyamatosan max 3 légióssal játszunk, annak milyen következményei lesznek...

Előzmény: peli_w (5917)
realfan Creative Commons License 2 órája 0 1 5919

Mindent a körülményekhez képest kell értékelni. Te is, én is, szerintem mindannyian bízunk abban, hogy jövőre hasonló poszton Morgannél jobb légiósunk lesz. Valamennyi esély mindenképpen van rá. Hogy ez az esély mennyire reális, az viszont más kérdés. Írjátok, hogy Tolbertet megtartanátok, persze, oké, nyilvánvaló, de remélem sem ti, sem a readonlyk nem gondolják egy pillanatra sem komolyan, hogy a körmendi maradás egyáltalán opció lenne számára.

Djogo-t én még az 5 légiósos rendszerben sem tartottam idevalónak, Tatuék ezt teljesen máshogy látták, el is mondta az előző adásban. 4 légiós között nem látom helyét.

Basic egy kifejezetten alsóházi csapatban egyébként lehetne irányító, sok pont elöl-hátul, highlight passzok, dupla-duplák.

Centereket hagyjuk.

Morgan mellett a többposztúság, a fizikum és leginkább az a munkamorál szól, amit egy légiósdomináns csapatban meg kell becsülni. Ahogy azt is, hogy nem kell attól tartani, hogy szezon közben bemondja az unalmast. Meghatározó magyarok nélkül sajnos nekünk ilyen tényezőket is mérlegelnünk kell. Hogy képességileg hasonló árkategóriában van jobb a piacon, az több mint valószínű. Hogy megtalálunk-e egy ilyet és az integrálható lesz-e a jövő évi körmendi csapatba, az viszont nálam egy túl nagy kérdőjel. Az előző adásban hallhattad, hogy még mezőnyposztokon is az van, ha volt valakinek egy jó magyarországi szezonja, akkor már sansztalanok vagyunk a leigazolására.

 

Na de most ennél fontosabb, hogy végre letudtuk a választásokat. Nagyon egyszerű logika alapján úgy alakultak az eredmények, hogy Fepu folytathatná (nem lett képviselő, a polgármester viszont az ő oldaláról került ki), illetve ugye akkor lehet az edzőjelölttel tárgyalni végre. Aztán utána talán az is kiderül, hogy mennyire kell az elvárásokból leadni vagy esetleg lehet nézni előre/felfelé.

Előzmény: peli_w (5914)
MTE48 Creative Commons License 3 órája 0 0 5918

Enis csak Tolbertet tartanám!

Előzmény: peli_w (5917)
peli_w Creative Commons License 3 órája -1 1 5917

Én egyébként csak Tolbertet tartanám meg.

Djogo nálam a második, akin elgondolkoznék, de egy 4 légiósos rendszerben nem erős magyar mag mellett ilyen mindenes de nem extra játékos nem fér bele. Ha 5 légiós lehetne, akkor nálam maradhatna Djogo is, 4 légiós helyből viszont ő sem, különösen ha az egészség faktort is nézem, 4 légiósnál még kevésbé fér bele a sok kihagyott meccs.

 

Morgan és Basic nálam fel sem merül. Cook felmerülne egyébként.

Előzmény: peli_w (5914)
Mivagyunka... Creative Commons License 3 órája 0 0 5916

Sajnos én sem.

 

Előzmény: peli_w (5913)
peli_w Creative Commons License 3 órája -11 3 5915

De akkor szavazzuk meg ezt is!

 

Nyomjatok pluszt, ha el tudjátok képzelni, hogy Morgan nálunk folytatja (feltéve, hogy anyagilag ezt meg tudjuk magunknak engedni)!

Nyomjatok minuszt, ha ezt nem szeretnétek.

peli_w Creative Commons License 3 órája 0 2 5914

Legtöbbször legtöbb témában egyetértek veletek, de az, hogy ketten is bemondtátok, hogy Morgant esetleg megtartanátok a legnagyobb mindfuck volt számomra amióta megy a podcast.

 

Morgan tipikusan az a játékos, akinek a statjai megvannak, de kicsi az impactja, azokon a meccseken hoz jó statot amik nem szorosak vagy nem annyira 'fontosak', vagy fontos meccsen akkor, amikor már eldőlt. Emellett nem védekezik (akaratból, képessége lenne rá), buta faultokat üt, sportszerütlen faultokat üt (!) - nekem ő minden, amit egy kosárlabdázóban, pláne egy körmendi kosárlabdázóban nem szeretnék látni.

 

Emberileg ő is meg asszonykája is kedves, normális embereknek tűntek insta alapján, de soha fel se merülne bennem Morgan visszaigazolása.

Előzmény: realfan (5898)
peli_w Creative Commons License 3 órája 0 0 5913

Nem teljesen vágom a körmendi erőviszonyokat, de az eredményeket elnézve (fideszes polgi, de független/ellenzéki képviselőtestület) én nem lettem optimistább.

kutyara der Creative Commons License 12 órája 0 2 5912

hamar el fog valni az ocsu meg a buza,ki az aki jot akar es ki az aki a masik ellen kampanyolt csak!

 

hiszek puteszben,egy tobbsegi testuletbe lenni nem egeszen olyan am mint egy kisebbsegiben biodiszletet jatszani.... (ezert remelem h beul,es tudna dolgozni...vagy csak polgi akart volna lenni??)

 

ertem amiket irsz,es van egy ilyen olvasat nyilvan... a pesszimista/relista de ez a gyakorlati megvalosulasig a felig tele felig ures pohar...

 

szerintem itt a tortenelmi lehetoseg hogy az optimista resz fusson ki,a kompromisszus winwin

a szemelyeskedo,alattomos huzasoktol vissza nem riado elemek oktoberben elhagyjak a hajot es veget er a despotizmus....(barnaval pl. barmikor kezet fog putesz!!!!)

 

kevesebb szemelyeskedes es tobb mte lesz a testuletben az nekem nem kiabrandito azert...

 

 

Előzmény: Mivagyunka... (5911)
Mivagyunka... Creative Commons License 12 órája 0 4 5911

Ki kell, hogy ábrándítsalak.

Zsebe, Szlávik eddig is ott volt.

Patonay pedig egyáltalán nem biztos, hogy ott lesz. Igaz, ő az első a listán, de egyáltalán nem biztos, hogy be is fog ülni a testületbe.

Szerintem át fogja adni a lehetőséget a második helyezettnek, aki a körzetében ugye kikapott... Lenne rá pár ezresem.

 

Nálam jobban senki nem szeretné, de azt a hajót nem fogják egy irányba húzni, ezt most elkönyvelhetjük.

És hogy mi jön még, amíg az új testület hivatalba lép, azt elképzelni is nehéz.

Rosszabb hónapok jönnek, mint a kampány volt. Vádaskodás, egymásra mutogatás, kavarás a háttérben.

Ez sajnos borítékolható.

 

Igazi változást az hozhatott volna, (kosárlabdában (is)) ha a polgármestert is a többségben lévők adhatnák, de így, ahogy most kinéz... Ez "ölég gáz"...

Előzmény: kutyara der (5909)
MTE48 Creative Commons License 12 órája 0 0 5910

Ugyan ezt érzem én is!

Előzmény: kutyara der (5909)
kutyara der Creative Commons License 13 órája -3 1 5909

kurva egyszeru a keplet:

 

ha jobban szeretik a kormendet (elsosorban a varost de mondhatnam a klubot is) mint utaljak egymast,akkor csodalatos eveink lehetnek,ha forditva akkor forditva....

 

salamoni dontes szuletett

 

be lehet bizonyítani hogy mindenkiben segito jobbito szandek van,igy most mindenki odafer.

csak nem egymást ölni fer oda hanem a várost/klubot/embereket segíteni....

 

vege a kampanynak nemkell mar szimpatiakrediteket gyujteni senkinek,lehet legjobb tudasuk szerint becsuletesen dolgozni...oriasi orom hogy ennyi klublegenda lesz a tesuleteben,kerek mindenkeit minden oldalrol hogy egyiranyba huzzuk a hajot!!!!

 

hogy gondolhatja barki hogy rosz a mindenkori mte-nek egy olyan onkori ahol patonay-szlavik-zsebe nevek vannak...

 

uj korszak kezdodik!!!!!!

 

Kezben a kez és vallhoz a vall!

 

ja es ez volt az utolso h poltikarol irtam,innentol adossagutemezes kell meg edzo meg kosaras!!!!!

Mivagyunka... Creative Commons License 13 órája 0 0 5908

Kisebbségben a testületben a Fidesz, 7-5 a létszám a VaVE javára, de a polgármester Fideszes. Ebből mi sül ki...

Előzmény: Mivagyunka... (5907)
Mivagyunka... Creative Commons License 13 órája 0 0 5907

Na, ez még nem biztos, a kompenzációs lista bekavarhat.

Lehet jó kis patthelyzet.

(Az sem jobb a városnak...)

Előzmény: Mivagyunka... (5905)
dontay Creative Commons License 13 órája 0 0 5906

Tudja a fene mi itt a jó meg mi a rossz.

 

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (5902)
Mivagyunka... Creative Commons License 13 órája -1 3 5905

Kisebbségben lesz a testületben a most megválasztott polgármester. Öt körzetben már ellenzéki győztes van. Ebből nem jön ki jól a város, de félek, a kosárlabda sem. Attól tartok.

 

 

MTE48 Creative Commons License 13 órája 0 0 5904

Jövő héten már várható lesz bejelentés remélem!

_Espada Creative Commons License 13 órája 0 6 5903

Remélem Körmenden lesz jó kosárlabda, de szerintem ez Patonayval tudott volna igazán megvalósulni.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 13 órája -2 4 5902

De most ez Nektek jó, hogy nem Patonay nyerte a választást?

mte444 Creative Commons License 13 órája 0 3 5901

Na megtörtént ez is, holnaptól remélem az illetékes személyek (nem tudom kik) megkezdik a

jövő évi csapat kialakítását!!!

 

K*rvára remélem, hogy valami pozitív változás fog bekövetkezni, politikai hovatartozástól

függetlenül, ennek a kisvárosnak szüksége van a csapatra, illeve FORDÍTVA is!!!

 

Szeretnék még 30-40 évig első osztályú kosárlabda mérkőzésre járni Körmendre!

 

ÉBRESZTŐ! MTE!!!

MTE48 Creative Commons License 1 napja 0 1 5900

Rabasket

Előzmény: Amarill0 (5899)
Amarill0 Creative Commons License 1 napja 0 0 5899

Hogy található meg Spotify-on?

Előzmény: realfan (5898)
realfan Creative Commons License 1 napja 0 0 5898

Perceken belül élesedik az új podcast adásunk, ajánljuk mindenkinek, akinek jól esne most a politikától eltávolodva hallgatni néhány észrevételt az elmúlt szezonról és a hogyan továbbról.

kutyara der Creative Commons License 2 napja -9 6 5897

fizetett poltikai hirdetes?;)


en nem vagyok egy futyi fanatics(sot xdxd) csak az elfogultasag boki a csorom… 11szezon a bebes egis kormend eraban: 

11bol 9szezon felsohaz,9szezonbol 6ban top4 a bajnoksagban (2ezust,2bronz,2 4.hely) egy kuparany… egy tizezres varosbol…ugy lettunk/vagyunk folyamatosan es permanensen tenyezo a magyar kosarlabdaban hogy kb minden minden tenyezo folyamatosan jatszik ellenunk es megyeszekhelyek kozott maradtunk versenykepesek. ugy hogy amikor a piramisjatekos csalo lelakta a klubot ez nemhogy predesztinalva nem volt, de az volt a konkretan maga a csod… 

a vezetoi kepessegeit lehet minositeni,a despotizmust!!! lehet minositeni,a hirechiaban betoltott szerepet is lehet gaznak talalni,szomoru hogy kik nincsenek miatta a klub korul de a szandekait meg az eredmenyeit szemelyes frusztraciobol elhazudni egyreszt gaz masreszt kontraproduktiv….

nem o volt a gore amikor ez a csapat utoljara likviditasi gondokkal kuzdott,vagy megforditva amikor o volt a gore akkor mindig volt valahogy(na ez pl. korabbi vagy megkorabbi vezetosegekrol nem mondhato el,az idosebbek emlekeznek a marc kilepese koruli evekre ugye…..)

megertem ezt az attitudot abban az orszagban ahol harommeteres multireklamokon nez rank a gonosz soros meg gyurcsany meg haburo,de mielott egy ilyet beir vagy bemasol valaki legalabb nezze meg a masik oldalat annak a kurva tizforintosnak…..

 

mindenki beirja hogy ne hozzuk be ide a politikat aztan valahogy mindig csak oda lyukadunk ki hogy kire is kene szavazni…vagy hogy ki ellen… 

es nekem tenyleg senkim bebes(lehet tobb okom van utalni mint neked) csak nem vegletesen egydimenziositott a gondolkodasom

 

barki nyer vasarnap remelem ennek vege lesz🙏🏻

 

Előzmény: hisztudjátok (5895)
MTE81 Creative Commons License 2 napja 0 0 5896

Jól emlékszel, ez egy régi sztori már. Ha nem most lennének a választások, akkor valószínűleg már múlt időben beszélnénk róla. Vasárnap eldől.

Előzmény: realfan (5893)
hisztudjátok Creative Commons License 2 napja -2 12 5895

Bárki írta,sajnos így mennek a dolgok nálunk.

 

“A polgármester arról beszél nincs köze a klub szakmai irányításához, miközben nyílt titok, hogy Ön maga a szakmai irányítás. Miközben a "haver" felteszi a kérdést a klub ankétján, mi köze Bebes Istvánnak a klubhoz!? A válasz természetesen a jól begyakorolt forma szerint: Semmi!  Csakhogy, az ankét után miért megy raportra a klub ügyvezetője és csapatkapitány a helyi étterembe Önhöz!? Biztos csak jót beszélgettek. A csapatnál nem történik úgy kifizetés, hogy Önt erről meg nem kérdeznék, Pista bácsi mehet az utalás?  Játékosokat hoz és küld el annak ellenére, hogy a szakmai stáb igényt tartana rá, mérkőzés közben üzenget a szakmai stábnak mit is tegyen.... 

Ha beüt a szar mossa kezeit, Önnek semmihez semmi köze, valahogy mindig más a hibás.... 

A mérhetetlen hatalomvágya és kapzsisága odáig vezetett hogy a város kasszája üres, sajnos önerőből egy "lyukat" nem tud a város befoltozni, kizárólag EU-s vagy állami forrásokból valósul meg az a kevés dolog is. A klub kasszája talán még üresebb, ha a szóbeszéd igaz 100+ millió hiánnyal rendelkezik. 

Azt sajnálom hogy dr. Szabó Barna is bele ment ebbe a bábszínházba és engedte, hogy a mindenek atyja madzagon rángassa.”

Csőstüljövünk! Creative Commons License 3 napja -1 7 5894

Vettem a fáradtságot, félretettem sok ellenérzést, meghallgattam a vaol.hu-n a kosárlabdát érintő podcast beszélgetést a jelenlegi polgármesterrel.

 

Nem csalódtam, minden a régi...

Ellentmondások, önfényezés, ködösítés, felelősséghárítás, semmitmondás és némi riogatás, hogy mi lesz, ha nem úgy alakul a jövő, ahogyan ő tervezi.

 

Eszköz a körmendi kosárlabda. A politika eszköze. Ez a legszomorúbb.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!