Most így, hogy mondod, már emlékszem, hogy kerested. Ettől csak rosszabb érzésem van. Valahogy csak reagálna, ha nem lenne nagyobb baj. :/ Ez olyan szomorú. Mint mikor sok évig várják haza a katonát.
Tudod, hogy nem oly' rég próbálkoztam nyomát lelni Milunak, de kétséges volt az eredmény. Szóval őszinte sajnálatomra teljesen bizonytalan vagyok a hollétében, állapotában.
..és ez elszomorít, mert nagyon kedvelem és tisztelem Őt.
Nagyon rég nem tudunk Miluról. :/ Senkinek nincs a családhoz kapcsolata?
Mint nem mai csitri, eszembe szokott jutni, mennyire más a mai társasági élet. Ha elmennék, nem is tudnátok, nincs senkivel személyes kapcsolat. A FB olyan, mint valami szellemhajó, viszi a régi neveket, és néha kiírja, hogy születésnapja van.
Mondanám, szívem szerint mondanám, hogy "Drága Milu, Isten éltessen jó egészségben!".......de nem tudom, mit is mondhatnék.
Mert bizonytalan vagyok sok mindenben és ez a bizonytalanság visszafogottá tesz. Ennek ellenére mégis mondanám, ha nem tartanék attól, hogy bohócot csinálok magamból, ha úgy van, ahogy sejtem.
Persze az is igaz, ha valóban úgy van, ahogy gondolom, akkor nem nekem kell szégyellnem magam.
Köszönöm szépen, kedves Milu, megvagyok! Mindig jön valami nyavaja ebben a korban már. Nagyon jó, hogy előkerültél, aggódtunk már érted. Gyere minnél többször! Várlak!