Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímed ne hozd nyilvánosságra a fórum topikban. Címed nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicokban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Képen látható szerelékek eladóak egyben ahogy látod 20e.forintért!Kézbesítés postai utánvétesen lehetséges vagy személyesen Kisvárdán!Futár és előre utalás kizárt!
Egy Diana AirBug CO2-es pisztolyra szántam, de túl nagy rá. Gyári állapotban, dobozában minden tartozékkal + elemekkel.
Piros / zöld színt tud 6 különböző erősséggel, 4 különböző alakzattal. A pötty mérete 3 MOA, függőlegesen és vízszintesen klikkesen állítható 1 MOA felbontással.
Ára 20 000 HUF személyes átvétellel, csomagküldés Foxposttal a vevő felelősségére és terhére megoldható előre utalással.
MOM lőtéri találatfigyelő távcsőhöz keresek eredeti háromlábú állványt. Gyűjteményi darabról lenne szó, így csak eredeti érdekelne, lehetőleg minél jobb állapotban.
(A hasonlónak tűnő PTTM és PAB-2 katonai tájolók állványai sem jók sajnos, mert ott a felfogató "golyó" átmérője és maga az állvány is nagyobb.)
A fórumot ritkán nézem, így az esetleges ajánlatokkal kérlek e-mailben keressetek. Az e-mail címem publikus, a felhasználónevemre, majd a "küld" gombra kattintva érhető el. Köszönöm!
Én a legolcsóbb OTP-s számlához és kártyához kaptam egy virtuális "kártyát", amire a számlámról bármikor átrakhatok pénzt és ennek a virtuális kártyának a számát adtam meg az Aliexpress-nek. Erre mindig csak annyit töltök amennyiért éppen vásárolni akarok, így nem tudnak lenyúlni több pénzt. Amúgy több mint 10 éve Aliexpress-ezek, de még sosem nyúltak le pénzt, és eddig a termékek 99%-át meg is kaptam, amit meg nem annak az árát maradéktalanul visszautalták.
Az alin már találtam, csak épp most kínlódok egy pénz-lenyúlás miatt a bankkal, nem szívesen adom meg az új kártya-adatokat...
( ha én fizetek mondjuk egy számlát, kétlépcsős azonosítás plusz saját kód, tehát igazából 3 lépcsőfok - egy tolvajnak meg bemondásra levesznek a kártyádról!)
Hello, Eladó egy hibátlan állapotú Vector Optics Taurus 1-6x24-es LPVO / hajtástávcső. Világító célkeresztes, a célkereszt az első képsíkban van (FFP).
Gyári dobozában, minden kiegészítőjével - szerelék is van hozzá, Picatinny sínre szerelhető, alacsony.
Belövés után csak 2-3 alkalommal volt használatban, kevesebb mint 100 lövés ment ki vele. Az új ára jelenleg 170 ezer HUF.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ne kelljen megint puskát vennem egy távcsőhöz. 🙃
Szóval, eladó egy 2017--es Hawke Airmax 6-24x50 SF AMX IR SFP. A távcső magassági tornya hibás már gyárilag. A kattintások kásásak, a skálának annyi a holtjátéka, hogy nem lehet eldönteni a két jelzés közül melyikre mutat.
Magyarul ezzel csak fölétartással érdemes célozni. Úgy nagyon pontos, képe tiszta, éles. Állapota újszerű.
Eladó egy WestHunter 4-16x44 FFP céltávcső ! Itt vettem egy fórumtárstól , aki PCP-n használta , nálam úgy alakult hogy nem került fel fegyverre igy csak áll a szekrénybe !