Keresés

Részletes keresés

walacki Creative Commons License 2000.05.15 0 0 12
Elköltöztem pestről, azóta nincsenek parkolási gondjaim. Ilyen egyszerű
Mackó Creative Commons License 1999.06.16 0 0 11
Hát azt nem tudom, hogy hol parkolj, de Für Anikót imádom! :-)))

Lyókedvet!
Mackó

Előzmény: nagyanett (-)
hc Creative Commons License 1999.06.16 0 0 10
Alfred:
Természetesen helyet lehet találni, de nem mindig oké, ha akár 50 métert is kell gyalogolni. Pl: két harminc kilós nyomtatót kell bedobni az egyik céghez és közben még egy ötmilás server pihen a hátsó ülésen, akkor nem szívesen lépek öt méternél messzebb az autótól.
Tömeg, zsufi az pedig természetes, hiszen én is abszolút belvárosi nevelésű vagyok, de aki teheti az ne növelje a zsufit.

hc

Alfred Creative Commons License 1999.06.15 0 0 9
hc:
"Akkor sem tudsz szabályosan parkolni..."
Én kb 3000 km-t megyek egy hónapban, és nagyobb részét Budapesten. Amíóta a belvárosban automatás parkolás van mindíg tudok parkolni, pedig_soha_nem állok meg másodiknak, elakadás jelzővel a szélső sávban, zebrán, parkban, buszmegállóban stb.
Arról persze nem is szabad álmodni, hogy a kapu előtt lesz hely, de én az utóbbi időben igyekszem kihasználni a belvárosi átjáróházakat, és azok segítségével kvázi kapu előtt állok csak egy utcával odébb.
Még egy. Én Budapesten nőttem föl, nekem baromira tud hiányozni vidéken a zsúfoltság, a forgalom, a szmog - néha olyan jól esik a Nagykörút illata, szóval azt hiszem sokakkal ellentétben nekem természetes az, hogy keresni kell a helyet a városban.
Előzmény: hc (7)
Tamás Creative Commons License 1999.06.15 0 0 8
Nem mondom meeeeeeg :-P

Mer akkor lenyúlnád a helyeeeeem...

:-))))))))))

Előzmény: nagyanett (-)
hc Creative Commons License 1999.06.15 0 0 7
Ha a városon kívülről jössz, akkor a Budapest táblát követő első helyet ajánlom. A Belvárosba csak akkor merészkedj, ha szállítassz valamit és nem bírod el kézben. Akkor sem tudsz szabályosan parkolni, de akkor muszáj. Különben pedig ne szaporitsd azoknak a ...-nak a táborát, akik azért járnak autóval, mert van nekik. Autólopás ellen az őrzött parkolókat tudom ajánlani vagy csak egyszerűen add el az autót és megszünnek a gondjaid, nyugodtabban fogsz aludni.

hc

nagyanett Creative Commons License 1999.06.15 0 0 6
Feldobom egy kicsit ezt a topicot!
Ganajtúró bogár Creative Commons License 1999.06.15 0 0 5
Nekem is már a járdára kell görgetnem a kupacokat.

Berci, a Ganajtúróbogár

mulatt Creative Commons License 1999.06.14 0 0 4
Szerintem egy csomó hely van egy kicsit arréb. Valamikor a Radnóti utcában laktam, és a belvárosba soha nem indultam kocsival. Mostanság a Nagykörút környékérem sem megyek parkolásra (sofőrös autó vagy taxi, de főleg földalatt). Ez olcsóbb, mert láttam kijjebb is jogosan,de szigorúan elvontatott autót. Szerintem keres egy jó helyet a Dózsa Győrgy út közelében és befelé BKV-z.
stevie wonder Creative Commons License 1999.06.14 0 0 3
Ha osszehasonlitod egy honapi parkolas vagy egyhonapi casco arat, nem biztos, hogy az utobbi a dragabb. Es a casco toreskar eseten is jol jon... ;) ;) ;)
Alfred Creative Commons License 1999.06.14 0 0 2
nagyanett:
A Kálvin téren, a Buda felé vezető oldalon, a könyvesbolt előtti parkolóban mindig van egy hely. Ha mégse, a Rádayban a Dánszendviccsel szemben van egy nagy parkoló, ott mindíg van hely.
Előzmény: nagyanett (-)
tamas_riaga Creative Commons License 1999.06.14 0 0 1
Haaaat, az Alkotas útnak még a környékét is kerüljétek !

hali
ToM

jeegynullas Creative Commons License 1999.06.14 0 0 0
A nulla kilometerkonel.
Előzmény: nagyanett (-)
nagyanett Creative Commons License 1999.06.14 0 0 topiknyitó
Két kérdésem lenne a témában:
1. Vannak olyan helyek Budapesten, ahol még sohasem sikerült parkolóhelyet találnom. Az egyik ilyen környék a Kálvin tér és környéke (ELTE Jogi Kar stb.) a másik a Nyugati pályaudvar és az Oktogon közötti rész. Egyszóval belvárosi parkolóhely tippeket szeretnék.
2. Véleményetek szerint, melyik a jobb megoldás: fizető parkolóban hagyni éjszakára a kocsit, vagy egy nagy lakótelepi (nem fizető)köztéri parkolóban. (Tudom garázs lenne a legjobb, de az nincs. A Szuzukimat egyébként egy hónapja vettem, elég súlyos részletre, ezért nagyon nem szeretném, ha ellopnák.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!