A Budapest Wolves nyílt próbajátékot, tryout-ot hirdet augusztus első hétvégéjére. A próbajátékon a Wolves első és második, illetve junior (utánpótlás) és női csapatába keresünk játékosokat. Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt kipróbálhatják magukat!
Egy alrovatot szerkesztek,elsősorban laikusoknak címezve az amerikai fociról. Próbálom a hazai helyzetet, csapatokat minél jobban bemutatni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha van kedvetek, küldjetek nekem infókat,híreket,képeket, vagy bármit,amit szeretnétek hogy minél többen megtudjanak Rólatok!
a vállvédő m-es a többit most nem tom megnézni. 180akárhány cm és 60akárhány kg! Nem tom te mijen poszton vagy én defensive back voltam, csak szétment a térdem. Ha adsz egy telcsiszámot akkor majd holnap sulibamenet felhivlak és megbeszélünk mindent.
engem érdekelne a felszerelés!!! úgy-ahogy nekem is sürgős lenne, mert amúgy szerintem kurva drága egy teljes felszerelés. milyen méretűek az egyes darabok? Te milyen magas vagy és hány kiló?
HEllo mirmidonok! Van egy pár cuccom eladásra: (Budapest) -Benson Condor I vállvédő (15 900) -combvédő (3 000) -csípő és farkcsontvédő (3 000) -csípővédőtartó nadrág (2 500) -térdbédő (1 500) -edzőgatya (4 000) -öv (500)
A zárójelekben az az ár van ammeniyért ezeket most be lehet szerezni a www.american-football.hu honlapon. Ezek összege 30 400FT, de és ezeket most csak 23 000Ft -ért adom. A felszerelésnek van egy kb 4-5 hónapos előélete, találkozott farkasokkal, óriásokkal, ragadozókkal, és démonokkal. Kifogástalan állapotban van! Sürgős lenne!!! Akit érdekel az dobjon egy SMS-t (0670-562-72-42) Ha érdekel akko lécci mihamarabb írjatok, mer nagyon sürgős lenne. Ha a napokban jelentkeztek akkor adok ajándékba egy umbro sportszárat, igény szerint sötétkék vagy fehér színben!
aki nem tudná, a BUDAPEST MYRMIDONS, mint csapat megszűnt létezni. köszönjétek meg az ELNÖKÖTÖKNEK!!! de nem szabad elkeserdeni, mert a maradék emberekből, kb.:15-16 fő, új csapatot alapítunk. tehát: Szombaton EDZÉS 12:50-kor talákozó a Margit-sziget főbejáratánál a buszmegállóban (Margit-híd). Aki nem tud jönni az jelezze vagy a HEAD COACH-nak, vagy nekem.
Tisztelettel: Kristóf QB#17, a Myrmidons ex-csapatkapitánya
u.i.: akinek ez a csapat megszűnés újdonság, az bővebb felvilágosítást kaphat a szombati edzésen.
a holnapi véradáson mindenki számára KÖTELEZŐ a megjelenés. 17:15-ig várunk a megbeszélt helyen (M3-as metró kijáró a Népligeti megállónál az aluljáróban). aki nem tud jönni vagy nem tud oda érni, az kérem hogy értesítse az edzőt vagy enegem. fontos, hogy minél többen ott legyünk, mert fontos csapat megbeszélés lesz.
2006.02.15-én véradás. minden csapattagnak kötelező a megjelenés. ha nem ad(hat) vért akkor is. aznap délután 17:00-kor találkozunk a népligeti metró kijáratánál, az aluljáróban. ha valaki, valamilyen oknál fogva nem tud eljönni, az kérem jellezze a HEAD COACH-nak vagy nekem. bárhogyan, csak jelezze. nagyon fontos, hogy az egész csapat ott legyen. tényleg nagyon fontos. nem azért írom, hogy elgyertek, hanem, mert életbe vágó.