A Wild Roses Cheerleader csoport felvételt hirdet 14-20 év közötti táncolni, sportolni szerető Lányok, Fiúk részére!!!
Szeretsz táncolni !
Szereted a kihívásokat !
Szívesen táncolsz közönség előtt !
Érdekel az akrobatika, az ugrások, a dobások ?
Szívesen kipróbálnád magad a Fradi és a Wolves közönsége előtt ?
Itt a remek alkalom !!! Gyere és jelentkezz a csapatba. Felvételi vizsga nincs !
Jelentkezz a 06/70 413-7422 számon és keresd Zákányi Csillát.
Edzések: Hétfőn és Szerdán 16.00-tól Bp.XI., Bártfai u. 52/b
sziasztok. én szeretnék jelentkezni a csapatba ha lehet,csak e-mailt nem tudtam küldeni mert megszakadt.15 éves vagyok. ha valamelyikötök adna egy e-mail cimet az jo lenne:) köszi: saciii
A Wild Roses 2006 májusában alakult a Budapest Wolves Amerikai Football csapat szurkoló lány (cheerleader) csapataként. Az első évben csak a junior csapat mellett léptek fel, de a fejlődést és a kitartást látván a Wolves elnöke Árpa Attila felkérte a csapatot, hogy a felnőtt csapat mellett a nemzetközi mérkőzéseken és a Magyar bajnoki mérkőzéseken is lépjenek fel illetve szurkoljanak a csapatnak. A Cheerleader ismertebb nevén pom-pon csapat az idő múlásával a magyar cheerleader élet meghatározó csapatává vált és egyre több fellépés, illetve bemutató felkérést kapnak. A 2006-2007-és 2008.-as All-Star mérkőzéseken is felléptek. Az első nem hivatalos magyarországi cheerleader versenyen (2007 Debrecen) ezüstérmet szereztek. A csapat ismertségével és elismerésével összhangban emelkedett a felkérések száma is. Néhány példa a Viva tv, Tv2, RTL, valamint a sport televíziók rendszeresen felkérik a lányokat különböző műsorokba, szereplésekre illetve bemutatókra. A 2008 évi Magyar Bajnokságon a csapat ezüstérmet szerzett. Továbbá a 2008-as évben a Ritmus csapatok Országos Bajnokság sorozatában is indultak, ahol egy versenyen ezüstérmet nyertek, két versenyen győztesként emelhették fel a kupát és tudhatták magukénak az aranyérmet. A sikeres szerepléseknek köszönhetően a Versenysorozat végső elszámolásakor a Cheerleader kategóriában a versenysorozat Országos Bajnoka a Wild Roses Cheerleader csapat !! A Wild Roses a Budapest Wolves Amerikai Football Csapat hivatalos és kizárólagos szurkoló csapata.
Ez van a honlapotokon, akkor hol voltatok az elődöntőről? Miss "wild roses a budapest wolves amerikai football csapat hivatalos és kizárolagos szurkoló csapata"?:D:D:D Vérciki rátok nézve szerintem :) Sokan mások is igy vélekedteka csapatból, nem is akartam vele foglalkozni de tetszett ez a bemutatkozótok a honlapon, gondoltam rákérdezek ha nembánjátok:D
SOS összefogást szeretnék kérni. Kundlya Zsófiának, csapattársunknak, most szombaton lesz a felvétele a "Sztárral szemben" című műsorban, ám van egy kis probléma.
Mára kiderült, hogy egy csomóan lemondták a szurkolást, lebetegedtek, más programjuk jött közbe, illetve ha jók az információim, a vasárnapi meccset is áttették szombatra, és sokan inkább azt választják.
KÉREM A SEGÍTSÉGETEKET, MERT ZSÓFI NAGYON EL VAN KESEREDVE, AZ ÍGÉRT KÁBÉ 50 EMBERBŐL MOST ALIG VANNAK TIZEN, AKIK MENNEK NEKI SZURKOLNI.
Tudom, hogy fontos a meccs, de ne hagyjuk cserben Zsófit!!!
Gyertek el minél többen most SZOMBATON a forgatásra!
8.15-8.30 körül van az érkezés Bp. RÓNA UTCA 174.-hez, a MAFILM bejáratához, ha van rá lehetőség, mezben.
A forgatás egész nap tart, de ha napközben el kell menned, vagy kicsit később érsz, lehet hogy nem akkora gond, ezt Zsófi tudja biztosan.
KÉRLEK JELEZZETEK NÁLAM A WESTELhatvankilenc33ötnyocvan5 - ös számon.
Nyerjen szombaton Zsófia a Farkasok bíztatásával!!!
szia/sztok! Brigi várunk vissza és anyudnak mielöbbi gyógyulást(jó volt ma látni téged) hnap 6.20kor tali :) jó éjt! http://www.carmania.hu/magazin/world-series-by-renault-2009-a-hungaroringen
sziasztok! 1. nekem is tök jó volt végre újra köztetek :) 2.jó fellépést 3.lemerült a mobilom és nincs töltöm, de csíék tudják a másik számom csak azon én nem tudom az övékét(bár még bizom Tomiban hátha neki van jó töltője) és ez azért érdekes mert voltam dokinál aki a hátamat nem akarja bántani, ő a térdemet szeretné :D (elvileg levállhatott egy pici porc darab és megtükrözné) majd elmesélem, de ez nem gáz dolog, de lehet nem lesz semmi majd csütin dönt a bácsi! puszpusz
Nemtudom h emlékszel-e rám,de azért bízok benne:) Miujság,gyógyulgatsz?:) Mondták Csíék hogy múltkor lennvoltál edzésen,de én akkor pont nemvoltam:| Remélem majd azért még jössz vmikor:) AMugy a buli...Hááát végülis jó volt:D Mondjuk a romkertig nem jutottunk el,de ígyis jól éreztük magunkat:P