Vásároltam egy KT-GT6500 tpusú szegélyvágót. Az csak megemlítem, hogy összesen nem használtam 2 óránál többet és ezt is végig szenvedtem a gép nem működik megfelelően már az első használat óta. A gép miután felmelegszik az alapjárata kissé megemelkedik és gázadáskor csak hörög mintha nem kapna benzint és a gáz húzogatásánál folyamatosan ezt teszi majd leáll. Ami érdekes, hogy újbóli berántásra elindul de a fent leírtakat produkálja. Megpróbáltam a szívatót ráhúzni de akkor sem változik semmi. Az erő is eltűnik természetesen. Mi lehet a baja?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Megvan minden adat amit szeretnék, holnap erőt veszek magamon, és lemodellezem inventorba. Amint kész a prototípus, amihez kellett a fogaskerék, azonnal föltöltöm.
Köszönöm szépen a választ, viszont feltételezhetően valahol relációhiba van, amennyiben a φ fi az elfordulás szöge akkor a 3.5x25 az nem 10. Sajnálom, ha nem vettem észre valamit, kicsit fáradt vagyok ma...
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de föltenném a kérdésem. Sajnos a szakterületem nem ez, csak belecsöppentem ebbe a dologba. A kérdés:
Van kettő fogaskerekem meg egy fogaslécem. egy fogaskereket szeretnék elmozdítani 25°-al úgy, hogy az áttétel fogaskerék elmozdítsa a fogaslécet 10 mm-t. egy körméretet meghatároztam, szeretném, ha az első fogaskerekem 7 cm-átmérőjű lenne. Nem tudom hogy lehetne ezt legkönnyebben kiszámolni, de precíziós szerkezetről van szó, nem közvetít nagy erőt, és nem motoros, hanem kézi működtetésű lenne. Illusztrációt mellékeltem. Minden nemű segítséget megköszönök
A Yaskawa Electric ipari robotokat gyártó vállalat nem mindennapi kisfilmet dobott össze. Melyen egy valódi szamuráj és az autógyárakból jól ismert ipari robot méri össze „tudását”.
Forrás: http://i.imgur.com/
Ahhoz, hogy megértsük mit is szemléltet ez a videó[...] Bővebben!Tovább »
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy Maruyama típusú háti permetezőm van, és szeretnék benne a légüstön lévő kettő tömítést kicserélni, de nem tudom hogyan lehet összeszerelni! Mert nagyon szorosan illeszkedik az új tömítés. Aki csinált már ilyet kérem segítsen, köszi
3 lépcsős apollo szivattyú összerakáshoz kérnék segítséget! az egyes lépcsőket el kell forgatni egymáshoz képest, vagy egy irányba kell álljanak mind? sajnos szétszedés előtt nem fotóztam le. a tárcsákon vannak beütve szimpla és dupla vonalak, de nem egyértelmű h mit mivel kell összeforgatni. Összerakás után minimális nyomással nagyon kevés vizet szállít
A dugattyúnál lévő tömitéshez a dugattyú rudazatát szeddszét,a dugattyúház a készülékházhoz általában 2.db hatoscsavarral van rögzítve,vedd ki a dugattyúház tetejét lekell venni akkor kihúzható a dugó,két db gumiharang van,egy aluminium hengeren,a tengelyre 1.6-s rézanya rögziti,cseréld ki a gumikat,mg boltokban kaphatóak.A dugattyúház alján van 1.golyós szelep ezt is cserélni szoktuk ha lehet kerámia golyóra.Jó szerelgetést!
A nyomást a tartály közepében(bellül)lévő szürke színű légüst tartja.A nyomást a gép pumpálló karján át mozgatott dugattyúrendszerrel állítjuk elő.A gépnek két szelepe van ezek a golyók.A kézikarral mozgatott dugattyú fölfelé haladásakor légritkítást idéz elő a hengerben igy a tartályban a külső légnyomáson lévő folyadék a megemelkedő szívószelepen keresztül beáramlik a hengerbe.A dugattyú lefelé hadtában kiszorítja a folyadékot a nyomószelepen és légüstön keresztül a szórófejhez.A szelepek golyók.Mire vagy még kiváncsi?Üdv!
Érdeklődnék, régi sárga-piros 20l-es vegyépszeres permetezővel kapcsolatban:
Nem tűnik bonyolultnak, de mielőtt teljesen szétborítanám karbantartás/felújítás előtt, valaki el tudná magyarázni, hogyan is működik ez az egész? Az nem teljesen világos, hogy a permetlé tetejénél ha a kupak szellőzik akkor hogyan lehet nyomás alatt tartani azt a mennyiséget ami a szórófejbe kerül? Az alján van egy csavar golyóval, de nem teljesen tiszta a kép...
Esetleg egy rajz is jól jönne, hátha tud valaki hozzá valami robbantott rajzot.
Sziasztok SOS segítséget kérek vettem egy kf 04 típúsú víz szívattyút.Nem veszi fel a vizet felöntöm és semmi (fúrott kutam van 400 as pvc csővel nem tom hány méter lehet) http://www.profikisgep.hu/vizszivattyu_kf_gepekhez_5265