Keresés

Részletes keresés

Zellem Estelen Creative Commons License 2023.06.08 0 0 32

Ez az egész csak holmi világvégés pánikkeltő szektás agyrém.

"Werdenberg: “S ekkor fog megjelenni az égben a keresztrefeszitett Jézus képmása világszerte” (s ekkor fog rádöbbenni az egész világ, hogy mi folyik …)

"Mi folyik Gyöngyösön"?

:-)

dave6847 Creative Commons License 2023.06.08 0 0 31

Az teljesült be ami már BETELJESÜLT :))).....

odáig csak tervezet menetrend program előrejelzés jövendölés jóslás.

 

Ószövetségi logosz : JÓSNŐT NE HAGYJÁL ÉLETBEN ! kivonulás könyve 22.17

Jelenések Könyve : IME HAMAROSAN ELJÖVÖK :))) eltelt két évezred....hogy aztán mit jelent a "hamarosan" szó,Jézus jön-e vissza vagy a SZEREP folytatodik szóval itt egy ember számára megoldhatatlan talány és feladvány a szerény és bölcs nem foglalkozik vele mert meddőhányó inkább éli a maga csendes SZIVBÉLI életét ! Ámen !

A joslat jövendölés profécia Isten BÜNTETŐ eszköztárába tartozik ez is hasznos valahol :)))de azért én inkább elfutok előle.....

Előzmény: 11_11 (30)
11_11 Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 30

Énok szava nem jóslás, hanem beteljesülés üzenetei.

dave6847 Creative Commons License 2023.06.08 0 0 29

Nem kellene teszetosza zavaros jóslatokkal ijesztegetni az embereket enélkül is nehéz az életünk !

11_11 Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 26

ÉNOK könyve

1. 1. Énok áldásának szavai, amelyekkel megáldotta a kiválasztottakat és az igazakat, akik majd a nagy nyomorúság idejében fognak élni (*), amikor minden gonoszság és istentelenség el lesz távolítva.

(* vagy: „ő, aki jelen lesz a megítélés napján, hogy tanúskodjon az ellenség ellen”) 2. És példázatokban beszélve így szólt: – Énok, az igaz és Istentől való férfi, akinek szemét az Isten felnyitotta és látomásban látá a Szentséges személyét a mennyekben, amit angyalok mutattak meg nekem, és tőlük hallottam mindent, és tőlük értettem meg azokat, amiket láttam, de mindezek a dolgok nem ezé a nemzedéké, hanem egy távolié, amely majd ezután fog eljönni. 3. A választottakat érdekében szólok, és számukra szól e látomást: A Szentséges és Hatalmas, a világ Istene eljön majd lakhelyéről. 4. És a földre tapos akkor a Sínai Hegyén; eljön seregeit vezetve; és megmutatkozik a mennyei hatalom minden erejével.

37. 1. Ezek a második alkalommal kapott látomások a bölcsesség látomásai – amelyeket Énok, Járed fia, Mahalálel fia, Kainán fia, Énos fia, Szeth fia, Ádám fia látott.

5. Most hát három példabeszédet ültetett el bennem, és hangom felemelve mondtam el azoknak, akik a földet lakják.

A gonoszok feletti ítélet

38. 1. Az első példázat: Amikor megnyilvánul az igazak gyülekezete, és a bűnösök megítéltetnek bűneikért, és elűzetnek a föld felszínéről, és amikor az Igazságos megjelenik majd az igazak arca előtt, ő, akinek elrendelt cselekedetei a Szellemek Urától származnak, és aki világosságot mutat az igazaknak, és a föld választottainak.

 Második példabeszéd: A Választott. A bűnösök és igazak sorsa.

Új ég és új föld.

45. 1. És ez a második példázat azokról, akik megtagadják a szentségesek lakhelyének és a Szellemek Urának nevét. 3. Azon a napon a Választottam fog majd a dicsőség trónjára ülni. És megpróbálja munkáikat, és nem találnak lakóhelyet. Akkor megkeményedik a bennük lévő szellem, amikor meglátják a Választottamat mindazokban, akik dicsőséges nevemet hívták. világossággá teszem. 4. Azon a napon azt okozom, hogy Választottam közöttük (ti. igazak) lakjon. És megváltoztatom a mennyet, azt örök áldássá és teszem azt: 5. És megváltoztatom a földet, és áldássá és azt okozom, hogy kiválasztottaim lakják azt: de a bűnösök és a gonoszságokat cselekvők nem teszik be oda lábukat.

A választottak örök fénye

58. 1. És belekezdtem elbeszélni a harmadik példázatot, amely az igazakról és a választottakról szól: 2. Áldottak vagytok mind, ti igazak és választottak, mert dicsőség lesz osztályrészetek. 3. És az igazak a nap fényében fürödnek majd, és a választottak az örök élet fényében állnak: életük napjainak nem lesz vége, és a szentek napjai számolatlanok. 4. És keresik azok a fényt, és igazságosságra lelnek a Szellemek Uránál: békesség lesz az igazakkal az Örök Úr nevében. 5. És ezek után az mondatik a szenteknek a mennyben, hogy kutassák az igazságosság titkait, a hit örökségét: mert világosság támadt a földön, mint a napfény, és a sötétség elmúlt. 6. És soha el nem múló világosság lesz, és napjaiknak száma nem ér véget, mert a sötétség elsőként lesz elpusztítva, és az igazságosság fénye megmarad a Szellemek Ura előtt örök időkre.

 

 

end_is_near Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 25

Tűz, tűz... a tömegpusztitó fegyverek tüze... egészen az elmúlt évtizedekig senki se igazán értette ezeket a sorokat, "be voltak zárva és pecsételve", s csak most igazán kaptak félelmetes értelmet

 

http://churchofgod.hu/content.php?act=enok1

 

91 9. A nemzetek minden bálványuktól megszabadulnak, a templomokat (tornyaikat) tűz pusztítja el, és eltörlik őket az egész földről, és a tűz kárhozatába fogják vetni, haragban és súlyos, örök ítéletben pusztulnak majd el.

 

100. 7. Jaj nektek, bűnösök, a szorongattatás erős napján, nektek, akik kínozzátok az igazakat, és tűzzel égetitek el őket: Tetteitek szerint fizetnek majd nektek! 

 

9. Jaj nektek, bűnösök! Mert szátok szavai és kezeitek tettei szerint, melyeket istentelen módon követtetek el, tűznél égetőbb lángokban fogtok elégni.

 

102. 1. Azokban a napokban, amikor súlyos tüzet hoz rátok, hova fogtok menekülni és hol találtok szabadulást? És nem fogtok e megrémülni és félni, amikor ellenetek indítja Szavát? 

end_is_near Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 24

Még a "leghihetetlenebb" részei is Énok könyvének valóra fognak válni, ezt igazolják egyes  modernkori próféciák végidei is.

 

Énok konyve

 

7. A föld megnyílik, majd magába omlik, és minden, ami azon van elpusztul; amikor az ítélet ideje eljön minden emberre, még a választottakra is.

 

Werdenberg prófécia 1994-ből:

 

“Röviddel azután, hogy a földkéreg megnyilik, egy iszonyatosan nagy földrengés rázza meg az egész bolygót, mely egy egész napig rázkódni fog. Semmi se fog állva maradni…”

 

 

Mustkeatly Creative Commons License 2023.06.02 0 0 23

Attól, hogy valaki ókori kitalációkkal kiüti a józan eszét, még jól láthatóan gyarló, sőt tán még esendőbb ember is.

Annyit még szintén elárul ez a hozzáállás, hogy a "keresztényi szeretet" mennyire álságos tud lenni, azoknál akik vak hitükben gonosznak vélik azon embertársaikat, akik nem nyalnak be képtelenségeket, érthető okoknál fogva. 

Előzmény: Elminster Aumar (19)
lipovánok Creative Commons License 2023.06.02 0 0 22

" vagy elfogadod-e azokat egyáltalán "

 

Azt se tudja a büdöstroll, mi az a zsinat.

Előzmény: Elminster Aumar (19)
lipovánok Creative Commons License 2023.06.02 0 0 21

Szadista sertésdisznó aki ezt ideírta

Előzmény: end_is_near (17)
lipovánok Creative Commons License 2023.06.02 0 0 20

a rosszban dolgokban van valami jó is

 

a rosszban dolgokban van valami jó is?

a rosszat dolgokat lehet jónak is látni?

Előzmény: end_is_near (17)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.06.02 0 1 19

Van annak valami bizarr bája, amikor a "krisztusi szeretet" álarca mögül kivillan az acsarkodó rosszindulatú kárörvendés.

 

Ha van Isten, és ha igazságos, akkor már csak ezért a hozzászólásodért küld téged a pokolra vagy a megsemmisülésbe (attól függően, hogy hányadik vatikáni zsinatot fogadod el, vagy elfogadod-e azokat egyáltalán).

Előzmény: end_is_near (17)
end_is_near Creative Commons License 2023.06.02 -1 0 18

S hogy ne csak ily vétkes, világi nyelvet használjak:

 

 

Máté 13

 

36 Ekkor elbocsátván a sokaságot, beméne Jézus a házba. És az ő tanítványai hozzámenének, mondván: Magyarázd meg nékünk a szántóföld konkolyáról való példázatot.

 

37 Ő pedig felelvén monda nékik: Aki a jó magot veti, az az embernek Fia;

 

38 A szántóföld pedig a világ; a jó mag az Isten országának fiai; a konkoly pedig a gonosznak fiai.

 

39 Az ellenség pedig, aki a konkolyt vetette, az ördög; az aratás pedig a világ vége; az aratók pedig az angyalok.

 

40 Amiképpen azért összegyűjtik a konkolyt és megégetik: akképpen lesz a világnak végén.

Előzmény: end_is_near (17)
end_is_near Creative Commons License 2023.06.02 -1 0 17

Azért lesz a világvégében egy jó dolog is, mint ahogy általában a rosszban dolgokban van valami jó is: az a sok tudatlan, ostoba, mocskos ember, akik itt is rofognek, és keserítik a normálisak életét lényegében  amióta világ a világ, az most mind menni fog a lecsóba! Élvezet lesz élni, talán most eloszor!

lipovánok Creative Commons License 2023.05.31 0 0 16

Énokh könyve miért időszerűbb ma,  mint máskor?

Azért, mert szerinte a  Nap 10 km-es átmérőjű, és

kapukon megy keresztül? Leslie nagyon szereti ezt.

lipovánok Creative Commons License 2023.05.31 0 0 15

butaság

Előzmény: end_is_near (13)
Zellem Estelen Creative Commons License 2023.05.30 0 0 14

Amennyire igaz volt a "vízhalál" annyira lesz igaz a "tűzhalál"?

;-)

end_is_near Creative Commons License 2023.05.30 -1 0 13

 

http://istenkereso.hu/letoltesek/tanitasok/Hamvas-Bela-Enokh_konyve.pdf

 

Mi az, ami az első emberiséget elpusztította, kérdezi Mereskovszkij és mi az, ami a második emberiséget pusztulással fenyegeti? Henóchot az angyalok, – az ég angyalai, – beavatták a csillagokban való olvasás titkába s ott látta, hogy a világ egyszer el fog pusztulni víz által s egyszer el fog pusztulni tűz által. A görög hagyományban Orpheus is ezt hirdette: az első emberiség halálát víz által (hydatósis) és a második emberiség halálát tűz által (ekpyrósis). De ugyanezt tudták Mexicoban is és tudta Toth az egyiptomi főpap is és tudta Zarathustra is. Mereskovszkij szerint Henóch apokalypsise a legidőszerűbb könyv, mert figyelmeztetés a nephilim, az erőszakos, törvénytelen hatalom gyermekeinek, a pénz, a hiúság, a kapzsiság, a tudomány gyermekeinek, hogy a régi vízhalál után most küszöbön áll a tűzhalál, az ekpyrósis, a világégés, amely a jajveszékelő földet a vétkesektől meg fogja tisztítani.

 

/Hamvas Béla/

rhénai Creative Commons License 2023.05.25 0 0 12

Na irány krumplit kapálni mert a teszetosza jóslatokkal foglalkozás HASZONTALAN :)))) annyit ér mint a müköröm....

end_is_near Creative Commons License 2023.05.25 -1 0 11

Dániel konyve is sok végidei próféciát tartalmaz, de kevesebb részlettel mint Énok konyve

 

Dániel 12:9

És monda: Menj el Dániel, mert be vannak zárva és pecsételve e beszédek a vég idejéig.

 

10 Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekesznek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik,

Elminster Aumar Creative Commons License 2023.05.24 0 0 10
Előzmény: end_is_near (6)
Wanblí Iyeska Creative Commons License 2023.05.24 0 0 9

És a Spanyol Nagy Armáda kinek az oldalára fog állni?...:-)

Előzmény: end_is_near (5)
pk1 Creative Commons License 2023.05.24 0 0 8

Közel a vég. A nickek törlése már el is kezdődött.

Előzmény: Törölt nick (2)
rhénai Creative Commons License 2023.05.23 -1 0 7

Semmilyen jóslat nem érdekel mégha egészen kivételesen igaz volna sem ! :))))

el.....

end_is_near Creative Commons License 2023.05.23 -1 0 6

A Werdenberg jovendolés pedig még tobb részlettel szolgál a "keleti hatalmak" európai inváziójáról. A Macron gyerkoc és Ursula épp most voltak Kínában segítséget kérni az oroszok ellen. Vegyétek már észre, hogy egy puskaporos hordó tetején leledzunk, mely rovidesen felrobbanhat. Készuljetek, az életeteket menheti meg!

 

 

2023.4.8: Emmanuel Macron ajánlatot tett Kínában, az oroszok ridegen reagáltak

https://nepszava.hu/3190469_emmanuel-macron-kina-latogatas-hszi-csin-ping-oroszorszag-haboru-ukrajna

 

A francia elnök próbálta az EU mellé állítani a kínai elnököt az ukrajnai konfliktus lezárása érdekében.

...

A francia vezető Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője együtt látogatott Kínába, hogy az ázsiai ország közbenjárását kérjék az Ukrajna elleni orosz invázió megállításában és a gazdasági kapcsolatok elmélyítésére törekednek.

 

 

 

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

Werdenberg prófécia: az Európai Unió Kinától fog segitséget kérni az oroszok ellen, mely bár habozva, de meg fogja támadni Oroszországot. Kinai csapatok fognak előre nyomulni egész Dél-Oroszországon keresztül, tönkre fogják verni az oroszokat, s el fogják érni Európát (!). Az európai lakosság az orosz csapatokat fogja gyűlölni, nem a kinaiakat. Közép-Európában először hagyományos, majd nukleáris konfliktus fog kitörni az oroszok és kinaiak közt Csehország, Alsó-Ausztria és Németország területén, a Dunától északra. Hatalmas csatákat fognak vivni, Csehországban és Alsó-Ausztriában kő kövön nem marad. Iszonyatosan sok ember fog elpusztulni.
Hasonló sors vár sok más országra világszerte, többek közt Kanadára és az Egyesült Államokra. Nincs értelme menekülni sehova …
Az oroszok ekkor elfoglalják egész Nyugat-Európát, de Németországot nem tudják teljesen leigázni. A fél világ ekkor már romokban hever. 

Előzmény: rhemaáb (4)
end_is_near Creative Commons License 2023.05.23 -1 0 5

At oroszok mindenesetre már a "spájzban" (Ukrajnában) vannak. Innen már csak egy lépés, hogy bekovetkezzék, amit például a Billy Meier jovendolés és Werdenberg is jósol. Próféciákkal nem foglalkozni ebben az idoben szerintem tudatlanság.

 

Jelenések 6:4
És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.

 

“Az EU megvetendö tárgyalási politikája lesz a fö oka annak, hogy a háborús hatalmak keletröl megszállják Európát és mindent tönkretesznek, mindenkit leigáznak.”

Ez már a végsö 3.5 éves periódusban fog bekövetkezni, amikor az USA mint nagyhatalom már nem fog létezni, a keleti hatalmak pedig vérszemet kapnak és megindulnak az egész világ ellen.

Közvetlen az orosz megszállás elött polgárháborús állapotok lesznek Németországban, Franciaországban és Svédországban és több más EU országban, illetve Angliában és Walesben is, ami szintúgy bátorítólag fog hatni az oroszokra. Franciaország fegyveres konfliktusba keveredik Spanyolországgal, Wales pedig Angliával, még az orosz megszállás elött.

Az USA két szörnyü polgárháborún esik át, majd 5 területi egységre esik szét, és anarchiába süllyed.

Az oroszok nyáron fogják megtámadni Európát.

Az elsö célpont Magyarország lesz, majd Auszria és Olaszország. Egy másik hadoszlop Németország és Franciaország irányába fog vonulni.

Az orosz agresszió központjává a megszállott Franciaország fog válni, ahol bizonyos kollaboráns elemensek az oroszok oldalára állnak, a francia hadsereg nukleáris arzenálja is orosz kézre kerül, s a francia hadsereget arra kényszerítik, hogy az ö oldalukra álljon, ezután közösen megindulnak dél (Spanyolország) és észak (Svédország és Norvégia) felé is.

Dél-keleti irányban az oroszok megszállják a Balkánt, illetve megtámadják Törökországot és Iránt is. A távol-keleten megtámadják Alaszkát és Kanadát, ami hatalmas nukleáris, vegyi és biológiai konfliktusba torkoll az amerikai földrészen. Az egykori USA nagyvárosai elpusztulnak.

Kína megtámadja Indiát, Pakisztánt illetve az amerikai földrészt.

Mindezen szörnyüség az utolsó 3.5 évben fog bekövetkezni s mint “pusztító utálatosság” van emlegetve a bibliai végidei próféciákban.

 

Előzmény: rhemaáb (4)
rhemaáb Creative Commons License 2023.05.23 0 0 4

A Jelenések Könyve okkult vagyis tárt rejtett titkos lepecsételt.

NINCSEN még helyes megfejtése és ehhez képest beszélni róla is haszontalan lárifári időpocsékoló

TALÁLGATÁS.

A történelemben kétféle összeomlás figyelmető meg : mindegyik önző nacionalista birodalom megdölt és valamennyi jövendölés dettó.

NEVETSÉGES jóslatokkal foglalkozni !

2023

Magyarország.

Megyek e kertembe meggyfát öltetek aztán elmegyek futok egy kört a fitneszparkba és nem elfelejteni jódozott sót venni a boltban.

 

landdie Creative Commons License 2023.05.23 0 0 3

"Jelen pillanatban pedig már itt tartunk, ennek a küszöbén:

 Jelenések 6:4 És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard"

.

Könnyen lehet, hogy a lovasnak valójában másfajta szerszám adatik. Nem kard, hanem galaktikus-exkavátor...ilyesmi.

A Földet sarkosítani, szegletesíteni kell, (Jel 6.4-nél) hogy pár sorral később a Jelenések 7:1-re

megfelelően legyen szögletes a Laposföld.

Most olyan időket élünk, ahol az Úr kitöri a vulkánokat is, Mexikó Popocatépetl, Kongó Nyamulagira, Olaszország Etna.

Így alakítja, hogy lapuljon a Föld!

Jelenések könyve:7:1Ezek után láték négy angyalt állani a földnek négy szegletén, a földnek négy szelét tartva, hogy szél ne fújjon a földre, se a tengerre, se semmi élőfára. 

:))))))))

Előzmény: end_is_near (-)
Törölt nick Creative Commons License 2023.05.22 0 0 2

Ja, a Németh Sándor is minden vasárnap azt mondja a hitgyüliben, hogy "igen, mostanában lesz az apokalipszis, és Jézus visszajövetele". Aztán csendben hozzáteszi, hogy már Pál apostol is ezt gondolta, bő 2000 évvel ezelőtt, de mindegy is... :-)))

Elminster Aumar Creative Commons License 2023.05.22 0 0 1

"Énok könyve ősrégi iromány,"

 

Nem olyan "ősrégi".

I.e. 2. századra tehető a megírásának az ideje. Egyik-másik görög filozófus félezer évvel korábban írogatott....

Előzmény: end_is_near (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!