Keresés

Részletes keresés

Jokki Creative Commons License 2023.02.06 -2 0 12

Poornima Wagh, PhD Mi van a kovid-oltásban?
A kérdés furcsának tűnhet, főleg így egyes számban. Hiszen többféle oltás van hivatalosan:
mRNS, vektor, ilyen gyengített vírus, amolyan gyengített vírus.....
Mit találtak a becsületesek tudósok, amikor 18-an, Poornima Wagh vezetésével nekiálltak vizsgálani a vakcinákat - 2305 ampullát, 12 féle gyártótól, többszáz féle kivtelben?

.

Egyvalamit egyikeben se találtak: biológiai anyagot.
Másszóval az mRNS oltásokban nem volt mRNS, a vektorvakcinálban pedig nem volt semmiféle vírus, se tüskefehérje, se semmilyen biológiai anyag.
Mi volt az összes vírusban? Hidrogel. Egy ijesztő kémiai anyag, ami képes kristályosan összeállni és egyfajta nanoantennaként viselkedni sugárzások (rádió, telefon stb) esetén. Mágneses tulajdonságokkal erendelkezik. Egy pillanatra álljunk meg: ugyanezt az anyagot és a grafén oxidot találták meg az összes PCR teszt tamponjain is! Mi több számos mazsk is tartalmazza a grafén oxidot és a hidrgoélt is! Ezt az USA Védelmi Minisztériumának cége a DARPA gyártja.

.

Tartalmaznak különféle mérgeket, ez köztük az egyetlen különbség, hogy egyik másik vakcina milyen kémiai mérget tartalmaz: az egyik SM102-t (okozhat anafiláxiás sokkot és rákot is), a másik PEG(mérgező anyag, ami emelt mértékben van a gyerekek oltásában)-et.
És nehézfémeket, ezeket mindegyik vakcina tartalmazza. Stroncium (méreg és rádióaktív), Grafén Oxid (erősen mágneses, hőtermelő, gyulladásokat, szívizomgyuladást, vérrögöket okoz, tökéletes kovid tüneteket produkál, tönkreteszi a test elektromos aktivitását), ón, ólom, aluminimum hidroxil, tungsten, króm, vas, nátrium, arany, ezüst és antimom (rendkívül mérgező, rákkeltő, gyulladásokat okozó anyag) Másszóval akármilyen vakcinának is hazudják mindegyikben UGYANAZ VAN.

.
Ezért van az egész világon az összes oltástól mindenkinek ugyanaz a problémája. És hogy van akiknek semmi baja? Ennek egyszerű oka van:
Ami késik nem múlik és minél többször kapja ezt a méreglöttyöt, annál biztosabban fog belehalni, attól függően, hogy a toxinok mennyisége éppen mennyi volt az oltásban. A toxicitási szintje a 2305 ampullának 35 féle szintű volt.

.

És végül Poornima Wagh egy újabb megállapítása: az oltottak, amikor kovidosak lesznek, nem kovidosak, hanem a mérgek és grafén oxid csinál nekik tökéletes kovid tüneteket.
És végül a legújabb vizsgálatok igazolták: a 2017-es, 2018-as, 2019-es influenza oltások pontosan ugyanolyan anyagokat tartalmaznak, mint a mostani kovid oltások! Pontosan ugyanazokat! Ennél fogva mindazok, akik rendszeresen, évente oltva lettek 2017 óta influenza oltással, azok nem kovidosak voltak, hanem ezektől mérgektől lettek betegek.

.

A Pfizer gyerekoltásaiban pontosan ugyanaz van, mint felnőttben, csak még több bennük a hidrogélés a PEG.
Poornima Wagh szerint minimum 5 nemzedéknyi oltatlan társadalomra van szükség ahhoz, hogy ennek méregoltásnak a hatása eltűnjön az emberek szervezetéből. És igen, az összes oltatlan aki kórházba került és oltott vérét kapja, szintén veszélyben van!

.
Ezen tények ismeretében a kérdés felmerül: létezik-e egyáltalán a covid-sars2 vírus, vagy csak az első megbetegédesekt a grafén oxidos-nehézfém mérgezett influenza oltás okozta, majd a többi embernél a rákényszerített, és grafén oxiddal és hidrogéllel bekent maszkok és PCR teszt papucsok okozták? Mert sajnos így bizony ez a kérdés is releváns módon merül fel. Mi több a kormányok elelőssége, az egészségügyi dologozók felelőssége, hiszen ezeket az a vakcinákat engedélyezték, tehát elvileg vizsgálták. No de kik? És mit találtak? Miért nem azt találták, amit Poornima Wagh és társai? Ha pedig azt találták, ezt miért hallgatták el? Itt bizony a politikusok, kormányok, orvosi és kutató személyzet, a virológusok, médiaszereplők súlyos felelőssége merül fel tömeggyilkosságban, szélhámosságban, csalásban és emberiség elleni bűncselekményekben.

Link: https://rumble.com/v28bdrq-vakcink-a-mreg-ami-megl-tged.html

umea... Creative Commons License 2023.01.19 0 0 11

Kérdésem: Várható-e a közeljövőben a járvány miatt újra kötelező maszk viselés?

 

Jokki Creative Commons License 2022.08.29 -3 1 10

Egy héttel ezelőtt az emberiség létszáma elérte a 8 milliárdot.

Tegnapelőtt azzal ijesztgették a hülyéket, hogy 565 millió kovid fertőzött van a világon. Vagyis 7%. 7 azaz hét. Ez a világjárvány?????? A jó kurva anyjukat basszák szájba. Ezért zártak le mindent. Ezért tették tönkre országok gazdaságát. Ezért oltottak erőszakkal emberekt méreggel majd gyerekeket is, halálra ítélve sokukat....

 

Elmebeteg állatok.

Jokki Creative Commons License 2022.01.01 -3 1 9

"Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője újévi nyilatkozatában arra figyelmeztetett, hogy az oltóanyag-elosztásban tapasztalható egyenlőtlenség növeli a vírus kifejlődésének kockázatát.
Míg Európában és Amerikában a lakosság többsége kapott legalább egy oltást, a WHO azon iránymutatása, hogy 2021 végére minden ország 40%-ában teljes beoltási arányt érjenek el, Afrika nagy részén nem sikerült elérni.
A WHO új célt tűzött ki 2022-re: júliusig minden országban be kell oltani az emberek 70%-át, hogy véget vessen a járványnak."
Ez elmebeteg. Méghozzá súlyosan pszichopata elmebeteg. És ezeknek a kezében van az irányítás. Nem sok jót jósolok az emberiségnek.

taaltos Creative Commons License 2021.09.15 0 0 8
padisah Creative Commons License 2007.12.28 0 0 4

http://index.hu/politika/bulvar/influ071227/

 

A 2006-ban felfedeztet influenza vírus most jelent meg először hazánkban, az oltás véd ellene, de anélkül a fiatal, erős szervezetek is könnyebben megbetegedhetnek a vírustól.

Előzmény: padisah (3)
padisah Creative Commons License 2007.12.28 0 0 3

Most indul az influenza járvány, asszem én is ezt kaptam el. (még nem biztos, mert csak érzem hogy készül valami, de nem hatalmasodott el, nincs láz, meg köhögés, csak egészen enyhe torokfájás)

 

 

Előzmény: slimemold (-)
1000 nick orszaga Creative Commons License 2007.12.11 0 0 2
orszagos epidemiologiai kozpont:

http://www.oek.hu
eMM Creative Commons License 2007.06.25 0 0 1
vérpestis.:)
drakulady Creative Commons License 2007.06.25 0 0 0
0- járvány van most
slimemold Creative Commons License 2007.06.25 0 0 topiknyitó
Az ember gyakran nem tudja eldönteni, hogy csak ő hűlt meg, vagy valami járvány van. Ezért nyitom ezt a topikot, ahol összeadhatjuk tapasztalatainkat az éppen menő betegségről. Orvosok és betegek is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!