Keresés

Részletes keresés

Pille Creative Commons License 2000.03.16 0 0 26
Oppá.. látom közben megoldódott a problémád. Akkor levelet vedd tárgytalannak.
Egy jóideje nem voltam neten, ezért húzodott a dolog ennyire. Azért örülök, hogy sikerült. :) Én is azt akartam tanácsolni, hogy a kedvessel együtt próbálkozzatok. Azzal elejét lehet venni bizonyos kétértelmű helyzeteknek. :-)
Előzmény: Tipli (25)
Tipli Creative Commons License 2000.03.14 0 0 25
mellesleg, az alapproblema (amiert ezt a topicot letrehoztam) reszemrol megoldodott, a baratnomnek sikerult talalnia egy kozmetikat, ahol vallaltak. (hosszas rabeszeles utan igaz, meg sok kunogas kozepette, de a kiscsaj beadta a derekat, es szakertelmet :)))) Ugyhogy eggyutt elmentunk, es helyben le is rendeztuk a dolgot :)))) Annyit azert tudni kell a dologrol, hogy ha nem a baratnommel megyek, hanem magam probalkozom (mint eddig), akkor ez a produkcio biza nem jott volna letre :)))))))))

(u.i. akinek nincs igen eros mazochista beallitottsaga, es kitreningezett turokepessege, maradjon a borotvanal, vagy novessze hosszura, mint Allah szakala :)))))))))

Előzmény: Tipli (24)
Tipli Creative Commons License 2000.03.14 0 0 24
na igen :)))) Ehhez kepest, amikrol mi itt beszelgetunk, egy delutani piketezes sulyaval egyenerteku :))))

Sokmindent kiprobaltam mar, meg remelem sokmindent ki fogok meg (hmm az elet veges jatek hat ez van no...), de meg kell hagynom, az, amiket ott lattam nem embernek valo. Megis azt kell mondjam, tisztelem oket, mert ami belul van, azt engedik kitorni a felszinre, es nem fojtjak el, orokos rabsagra itelve tenmaguk.
Elfolytani a masik ember, es a kornyezet iranti agressziot kellene, na de ebben a vilagban sajnos ez ferfiatlan, es lebecsulendo beallitotsag... Az a jani, aki a torvenyt mint a fris cipot...
... szegi....

Előzmény: iszonyat (23)


iszonyat Creative Commons License 2000.03.14 0 0 23
Ember!

Megnéztem a BME- s linkedet. Hát ez iszonyat... Tényleg gyomor kell hozzá.

Amúgy nekem az intim borotválás tökéletesen megfelel. Igaz, hamar elkezd szúrni, de rendben kell tartani. Mint az iszonyatos pofázmányomat... :-)

Előzmény: Tipli (9)
libuci Creative Commons License 2000.03.13 0 0 22
Nekem az a gyanúm, hogy a férfiaknak sokkal erősebb aszörzete, mint a nőknek, ezért a gyantázás sokkal fájdalmasabb, és sokkal angyobb esélyük van a szörtüsző gyulladásra.
Az egyik aerobic edzőnk jár versenyekre, nekik kötelező (legalábbis látható testrészeken) a szörtelenítés. Állítólag egyszer próbálta ki a gyantázást, azóta ismét borotva.

Különben tele van a piac mindenféle gyantázó csíkokkal, készülékekkel, miért nem próbálod ki magad?

Előzmény: Tipli (20)
Kalapács Creative Commons License 2000.03.13 0 0 21
Érdekes, hogy egy haverom épp ezen a hétvégén panaszkodott, hogy mennyire kényelmetlen, amikor elkezd újra nőni.
Erre csak azt tudtam neki mondani, hogy én megtalálom így is.:-))))
Tipli Creative Commons License 2000.03.13 0 0 20
Onnan veszem, hogy eddig akar hanyat hivtam fel telefonon, az volt a valasz, hogy nem vallalnak ferfiakat. (nem a hangommal van baj, sot remelem nem is a modorommal, tehat az elutasitas valoszinuleg nem ezek miatt volt - remelem :))))
Azert tettem fel itt a kerdest, hogy tud-e valaki olyan kozmetikat, ahol igen, mert igy vaktaban hivogatva a tudakozoban megjelolt kozmetikakat, csak a MATAV-ot szponzoralom feleslegesen.
Szoval, en nem azt tapasztaltam, hogy keszsegesek lettek volna :))))
Előzmény: bundee (19)
bundee Creative Commons License 2000.03.13 0 0 19
Udv...

Honnet veszed, hogy budapesten nem foglalkoznak ferfiakkal a kozmetikakban?

Hallottam mar, hogy lanyismerosok egymas kozott meseltek, hogy pasik lementek a kozmetikaba, es full-szortelenitest kert.

Egyszeruen le kell menni a kozmetikushoz, es meg kell kerdezni.

Vegulis, a kozmetikusnak szinte mindegy, hogy egy csaj, vagy egy ferfi fenekebol gyantazza ki a szort :)))))))))))))))

bundee

Előzmény: Tipli (-)
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 18
ami meg ene felveteset illeti a befele novesrol es begyulladasrol, pont ez a kulcskerdes. Ezert kivanom a szortelenitest gyantazassal megoldani (es ezert nem ertem, hogy ezt nem tehetem meg sehol), mert bar a gyantazas nem leanyalom, de legalabb egy idore rendben van, nem szur, es az ene altal emlitett tunetek sem jelentkeznek.
Előzmény: Tipli (16)
antforce Creative Commons License 2000.03.12 0 0 17
:))) vegulis maganugy.. csakha mar itt a neten targyalodik ki.. :))))))
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 16
Nos akkor szerencsed van, en eleg sokat utazom, vendeglokben etkezem, nincs kotott munkaidom, ugyhogy nem tudom igy menetrendszeruen kiszamitani a toalettremenest:)))
De felre a rizsat, en eslosorban nem higieniai es nem esztetikai okokbol szeretnem teljesen legyantaztatni magam. Ugyhogy nem kivanok ez ugyben magyarazkodni, csak megallapitottam, hogy ilyen szempontok is vannak, es nem elhanyagolhatoak. Hogy ki mit es miert szeretne, az meg elegge maganugy nem? :))))))))))))
Előzmény: antforce (15)
antforce Creative Commons License 2000.03.12 0 0 15
Nos, en mindig ugy intezem a dolgaimat hogy itthon megyek nagywcre..
Kiskorom ota igy szoktam meg, teljesen reflexszeru ha felkelek mosdas, wc, aztan irany mindenfele.. Igy 3-4 haponta 1-2* nincs mosdasra lehetosegem..
neha megizzadok, de mivel a sajatmagam fonoke vagyok a mosakodasi lehetoseg nalam megoldott.. :)
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 14
Es neked van mindig es mindenhol lehetoseged (munkahely/iskola/szorakozohely) toalett utan alurol is megmosnod magad? Es nyaron szerinted 3-4 ora alatt nem izzadsz le? vagy megengedheted magadnak, hogy ilyen idokozokben tusolj? (Bocs fonok, csak kiugrom egy percre, mert rohadtul buzlok :)))))

Illatanyaggal elkendozni lehet, de ha megszuntetheto, akkor miert a tunetet kezeljuk?...

Ragozhatjuk, el kell ismerned sokkal tisztantarthatobb a bor szor nelkul :))))

Felre ertes ne essek, a szortelenites nem helyettesiti a mosakodast :)))))))))))))))))

Előzmény: ene (12)
antforce Creative Commons License 2000.03.12 0 0 13
ene: nos, ez bennem is felmerult, de gondolom nem irom le, nem akarok kulonckodni.. :)))))
ene Creative Commons License 2000.03.12 0 0 12
Mi van a mosakodással?
Előzmény: Tipli (11)
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 11
A honalj szorzete azoknal, akik hajlamosabbak az izzadasra, meg ha mindent megtesz ellene, es dezodor hegyeket ken magara, akkor is helyet ad az azt lebonto bakteriumoknak, amelyek, miutan lebontjak a szerves trutymot, nem eppen felhotlen illatu anyagokka valtoztatjak azt. Akinek meg e hatso fertalyanak szeleloje korul is szoros, elgondolkodhat azon, hogy a toalettpapir mit hagy ott :))))
Előzmény: ene (10)
ene Creative Commons License 2000.03.12 0 0 10
Kedves Tipli!
Áruld el, milyen higiéniai indokok szólhatnak a szőrtelenítés mellett, mert szerintem csak kellemetlenségek vannak vele (befelé nő, begyullad...). Az esztétikai szempontokat el lehet fogadni - bár izlések és pofonok...
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 9
Sajnos sem valasszal nem szolgalhatok, sem fulbevaloval, nekem nincs atfurva a fulem :))))
De annyit elarulhatok neked, hogy ha rakeresel akar peldaul az altavistan a body modifications-ra, esetleg megkukkolod a http://www.BME.Freeq.com/ alatt talalhato erdekessegeket, ha valaszt nem is kapsz a kerdesedre, de a fulbevalot egeszen elfogadhato dolognak fogod tartani :)))) Elvegre megiscsak kevesbe gazos dolog, mint videofelvetellel argumentaltan bemutatni, hogyan vagod le magadnak a fel labfejed :)))) Szoval az emlitett cimhez eros idegzet es gyomor kell, ezt elore elarulom :)))))
Minden esetre a kulonbozo kepek tanusaga a szamomra annyi, hogy az oncsonkitasok es "testatalakitasok" java reszet egyaltalan nem (ahogy azt te irtad) "buzoid" lelkuletu emberek csinaljak/csinaltatjak. Inkabb neznem oket kamionsoffornek, tengeresznek, legiosnak :)))))

A fulbeloves ennek legelterjettebb valfaja....

Előzmény: Törölt nick (7)
Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 8
Pille, koszi a segito szandekot. E-mail ment.
Előzmény: Pille (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 7
Tipli
Az eddigiek alapján talán Te választ tudnál adni arra amit még halálom előtt feltétlenül meg szeretnék tudni.

Milyen meggondolásból tűz egy férfi a fülébe fülbevalót?

Rendben van hogy mindenki azt csinál magával amit akar de ez valahogy olyan nevetséges és buzoid dolog. Úgy tudom nem csak melegek csinálják. Azt akarja hogy ránézzenek az emberek, felhívja magára a figyelmet? Ez nőies lelkületre utal még ha tudom hogy van férfi exhibicionizmus is bár nekem az sem mindig szimpatikus.
Nem lehet hogy egy fülbevalós férfi még ha férfinak is tartja magát, lélekben legalább is hajlik a homoszexualitás felé?

Előzmény: Tipli (5)
Pille Creative Commons License 2000.03.12 0 0 6
Borotvált...testtájakról itt olvashatsz, ha érdekel.

Nekem egyszer a kozmetikusom mesélte, hogy pont előző nap volt nála egy fickó teljes testfelületi gyantázáson (body-builder volt, ha így írják egyáltalán). Egyáltalán nem volt számára ciki, inkább szakmai szempontból mesélte el, hogy mennyire nehéz volt rendesen leszednie a szőrt.

Tipli Creative Commons License 2000.03.12 0 0 5
ugye nem mondod komolyan, hogy a testfeluleten talalhato szor miatt nagyobb az eselye, hogy kiutnek a ringben? A testepitoknek meg a sulyzo odacsipi a honaljat a padlohoz?
Na neee :))))))

Ezek a ferfiak ESZTETIKAI es HIGIENIAI okokbol szortelenitenek...

Es Madonna ex NBA-as baratja? Akkora zold mukormokkel kosarazott, mint a haz :)))

Kedves NQ ma mar kifejezetten ferfiak szamara is keszul hajfestek. Amszterdamban, vagy Dusseldorfban teljesen normalis dolog, ha egy ferfi gyantaztatni kivanja magat, es erre van is lehetosege. De Budapesten? Itt az NQ tipusu hozzaallas a mervado....

Előzmény: NesQuick (4)
NesQuick Creative Commons License 2000.03.11 0 0 4
Bocs, de az én gondolatvilágomba nem fér bele az, hogy egy férfi gyantáztat. Nem tudom, hová forduljon, talán MÁSOK tudják...
Egyébként, ha mondjuk egy úszó szőrteleníti magát, hogy gyorsabb legyen 6 század mp-cel, vagy egy bunyós, hogy lecsússzon róla az ütés, az még oké.
Előzmény: Tipli (3)
Tipli Creative Commons License 2000.03.11 0 0 3
nem egy férfi sportoló szőrteleníti ma magát. Azért az ökölvívásról csak nem állítod azt, hogy férfiatlan sport :)))

Nos a kérdésem az volt, ha gyantáztatni akarja magát, akkor hova forduljon? Mi van a a barátnője épp nem kozmetikus? És nem ért hozzá?

Előzmény: NesQuick (1)
Tipli Creative Commons License 2000.03.11 0 0 2
Nem az a kérdésem, hogy rendjén van-e hogy egy férfi műkörmöt építtesen magának, hanem az, hogy nem tudunk olyat mondani az álva pisilésen kívül, amit a szebbik nem képviselői ne vettek volna át tőlünk, amíg mi saját vélt fölényünk romjain, kiközösítjük azon férfi nemű embertársainkat, akik kiváncsiságból, praktikumból, vagy szexuális érzületük miatt élni kívánnak azokkal a lehetőségekkel, amik a hölgyek számára vannak jelenleg kisajátítva :)))
Előzmény: NesQuick (0)
NesQuick Creative Commons License 2000.03.11 0 0 1
Egy kicsit hosszabban: Tripli, neked az hátrányos megkülönböztetés, hogy nem hordhatsz műkörmöt, harisnyát??? Én nem is értem, hogy egy férfi hogyan gondolhat egyáltalán ilyen baromságra. Néhány évvel ezelőtt azon aggódtak-aggódtunk, hogy a nők túl-emancipáltak lesznek, férfias vonásokat, viselkedést öltenek, cigiznek, káromkodnak, igazgatók és menedzserek lesznek. Erre most az lenne a férfitársadalom válasza, hogy akkor meg mi legyünk nőiesek?
Legyen aki akar, én mindenesetre maradok szőrös, és nem vágyom sem körömcipőre, sem harisnyára.
Üdv. NQ
NesQuick Creative Commons License 2000.03.11 0 0 0
Én azokat a férfiakat 0-znám, akik harisnyanadrágot meg műkörmöt hordanak.
Előzmény: Tipli (-)
Tipli Creative Commons License 2000.03.11 0 0 topiknyitó
Ha már egyre több férfi szánja rá magát higiéniai és egyéb megfontolásból hogy szőrteleníti magát, miért van az, hogy a gyantáztatás csak női privilégium? Nincs Pesten egy kozmetika, és kozmetikus, aki férfiak gyantázását, esetleg intim gyantázását vállalná? A borotválásnak igen kellemetlen utóhatásai vannak, a krémek használata érzékeny területen gyulladást okozhat. Ha meg bemennék egy szépségszalonba, és kijelenteném, hogy egy intim gyanta lesz, kihívnák a rendőrséget :))))

Félre értés ne essék, heteroszekszuális vagyok, csak azért írok, mert nagyon nem tetszik ez a hátrányos megkülönböztetés. Elég fura állapot, hogy amíg a nők a férfi gardrób összes kacatját magukra ölthetik akár nyilvánosan is, egy harisnyanadrágos, esetleg műkörmös, vagy uram bocsá magát gyantáztatni vágyó férfi közútálatnak van kitéve...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!