Keresés

Részletes keresés

Red037 Creative Commons License 2 napja 0 0 5543

Ahogy tavaly az Edwards!

Előzmény: balldontlie (5541)
kendeffy Creative Commons License 2 napja -1 1 5542

Világos, hogy ez a  keret nem tud védekezni, de jó esetben támadni igen. Basic is az extra asszisz-képességével a támadást erősíti, de védő oldalon mintha nem is lenne ott. Érdekes, hogy mostanában Morgan próbál védekezni és rendesen oda teszi magát. Jó lenne, ha a 3 idegenbeli meccsből legalább 1-et megcsípni. Akkor kisebb lenne a nyomás. De a tegnapi győzelem jól jött. Konate megérkezett. Kár, hogy nem előbb...

Előzmény: realfan (5540)
balldontlie Creative Commons License 2 napja 0 2 5541

Morgan kapcsán csak annyit, hogy nem csak, hogy beleteszi magát, hanem állítólag komoly szerepe van abban, hogy a többiek hozzáállása javult az elmúlt hetek óta. Közeli embertől hallottam, hogy a Kecskemét meccs utáni első edzésen lekiabálta a korpát a többiek fejéről, hogy mégis hogyan kellene hozzáállni a maradék meccsekhez.

 

Ordas nagy alibi volt előtte Ő is, de ezzel nagyot nőtt a szememben és lehet, hogy azt az impulzust adta meg a csapatnak, amire a szakma már nem volt képes. Nekem ez abszolút a nem várt helyről jött kategória :))

Előzmény: realfan (5540)
realfan Creative Commons License 2 napja -1 6 5540

Ahogy azt is meg lehet nézni, hogy mennyire volt igaz, hogy Morgan és Tolbert lelépnek az alsóház előtt - aztán nem csak itt vannak, hanem rendesen beleteszik magukat. És nem azért, mert rohadtul szeretnek itt játszani, hanem egyszerűen profi kosárlabdázók. De ezt a pletykát is elindította valaki és ahogy lenni szokott sikertelenség esetén, nagy rá a fogékonyság. Azért egy mélyinterjút készítenék az ilyen emberrel, hogy mégis hogyan érzi magát és a csapathoz való viszonyát milyennek értékeli.

 

Mindenesetre Konaté tegnap megérkezett, minden hibájával együtt 23 perc, 22 pont és adott egy-két olyan elzárást, amivel Ihringnek a maradék kedvét is elvette a védekezéstől. Az meg továbbra is igaz, hogy aki nem rak munkát a dífenzbe, azt megszórjuk. Takács olyan első félidőt csinált, mint januárban Egerszegen. A Basic - Morgan páros 17 gólpasszt adott, ami eléggé rendben van.

 

Kellett is a győzelem, mert az Oroszlány mindeközben mindent elkövet, hogy ne segítsen rajtunk. Tulajdonképpen az alsóház első 4 fordulójában az OSE volt a leggyengébb csapat. Kilencedikként érkeztek, az első fordulóban otthon leizzadták a tizennegyediket, azóta három vereség. Gondolom persze majd minket jól megszórnak szombaton...

Előzmény: bio22 (5539)
bio22 Creative Commons License 2 napja -2 2 5539

Ez azért így teljesen nem igaz, tudtuk (bocs, tudták) hogy van vele olyan probléma, ami minimum kérdéses.

De kibontani minden részletét a történetnek nem az én tisztem és már felesleges is lenne.

Amennyire én tudom, itt azért nem voltunk teljesen balfékek… 

Előzmény: kutyara der (5538)
kutyara der Creative Commons License 2 napja 0 3 5538

az mennyit elmond rolunk hogy ha nem jon kozbe semmi akkor sylla utan siman idehozzuk ezt a paksi centert,aztan meg krokodilkonnyekkel huppogtek hogy lecsaptak a kezukrol!!

 

 

 

dontay Creative Commons License 2 napja 0 5 5537

Ha hússzal kevesebbet dobnánk és hússzal kevesebbet kapnánk, mint ma, akkor nem itt lennénk.

Ez a csapat egyszerűen képtelen védekezni.

Előzmény: ementálib (5535)
csabi.kmd Creative Commons License 2 napja -2 5 5536

Utolsóhoz; bocs, de akkor vagy írd le rendesen vagy sehogy.

 

 

Előzmény: ementálib (5535)
ementálib Creative Commons License 2 napja -1 3 5535

egyetlen leszűrhető tanulság:

nem azok a csapatok vannak itt "lent" akiknél nincs extraklasszis nehéztüzér,támadóember vagy ánblokk nagy offenzív réting,hanem azok akik keresztbe-hosszába basznak bele a védekezésbe.

 

a klasszikus még mindig igaz és örökké igaz lesz:

támadással meccset lehet nyerni,védekezéssel bajnokságot  (mi ma nyertünk egy meccset)

 

taki ha igaz,borzasztóan sajnálnám:(

balldontlie Creative Commons License 2 napja 0 1 5534

Viszont végre mi vagyunk előnyben az elején, hajrá fiúk!

 

Takács 🔥

balldontlie Creative Commons License 2 napja 0 2 5533

Fu, nagyon messze még a vége meg vezetünk is, de megkockáztatom a Fürstenfeld elleni felkészülési meccseket is beleértve ilyen gyenge színvonalú kosárlabda még nem volt ebben a csarnokban. Beleértve a Paksot is, illetve az összes többi playout ellenfelünket. Durva :(

benceg 78 Creative Commons License 3 napja 0 3 5532

A mieink egyenlőre kapjanak simán fizetést! És ne csak a légiós.

Előzmény: realfan (5531)
realfan Creative Commons License 3 napja 0 1 5531

Igazából csak azért érdekes, mert leírták egy cikkben, amúgy teljesen logikus a paksi prémium:

https://www.vaol.hu/helyi-sport/2024/04/paksi-vendegek-szerdan-18-oratol-palyan-az-egis-kormend

 

Durázinál nincs törés, talán akkor jövő szombaton már játszhat.

peli_w Creative Commons License 5 napja -2 3 5530

Az első voltam, aki leírta az extra meccsek közben, hogy Basic passzol a mezőnysorunkba abból a szemből, hogy nagyon gyenge védő és az egyetlen aki leírta amikor nagyon ment neki, hogy valószínűleg túlértékeljük.

 

Valahol középen van egyébként az igazság vele kapcsolatban, de ha kövi szezonra kellene választani közte és Cook között, akkor nem is gondolkoznék, hogy Cook.

Előzmény: Casanova87 (5528)
Fakéz1 Creative Commons License 5 napja 0 4 5529

Abell hamarosan visszatérhet ha igazak a hírek. 

Előzmény: Casanova87 (5528)
Casanova87 Creative Commons License 5 napja 0 2 5528

Szomorú, hogy ide jutottunk, Paks ellen közel sem mi vagyunk az esélyesek, majd megyünk ahhoz az Oroszlányhoz, akik itthon vertek ránk 40 pontot, valószínűleg 1-4 lesz a mérleg az első kör után.

Kecskemétre nem győzni járunk, Szegeden kutya nehéz lesz, majd itthon élet-halál meccs itthon a Kaposvár ellen. Két kezünket összetehetjük, hogy Abell megsérült a Kaposvárban. Ilyet sose kívánunk játékosnak, de ha már megtörtént, nekünk épp a legjobbkor jött.

Nem nagyon látom magam előtt, hogy kit tudunk megverni, itthon Kaposvárt elcsíphetjük, illetve a végén az Oroszlánynak már tét nélküli lesz valószínűlég, talán nem veszik komolyan azt a meccset. Szomorú, hogy ilyen dolgokban kell bízni, de ez van most, jövőre teljes megtisztulás kell.

Valakinek amúgy van infója róla, hogy Abell sérülése mennyire súlyos? Sok múlik nekünk ezen, mert ha felépül és elkezdenek győzelmeket gyűjteni, akkor szarban vagyunk (bár már most is)

 

Egy apró gondolat: Basic akármilyen jól kezdett nálunk, botrány nézni a nem létező védekezését, emellett támadásban is sokszor ész nélkül hajigál távolról.

Apró pozitívum, hogy Morgan mintha magához képest kicsit jobban kaparna védekezésben. 
Konate ilyen szintű mellőzését nem teljesen értem, mindenki tudja, hogy nem egy Gordon, de azért nem ültetném egy egész félidőn keresztül. Csak úgy, mint Takit sem… aztán majd csodálkozunk, ha nyáron nem lesz kedve maradni ezek után.

 

Meglátjuk, bízzunk a legjobbakban és, hogy minimum egyszer, de inkább kétszer mellénk álljon a szerencse és beessenek a tripláink, aztán legyen vége ennek a botrányos bajnokságnak.

 

MTE

Feffo Creative Commons License 6 napja 0 4 5527

Nektek nagyon sokat jelent a hozott pont, így szerintem bent maradtok. Keresztbe fogja verni egymást a többi csapat, nálam így vannak a kiesési esélyek :

 

Kaposvár : 35 %

Kecskemét 35 %

Szeged      20 %

Körmend   10 %

 

Persze nálatok a csapat mindent elkövet, hogy izgalmassá tegye, de véleményem szerint  nem tudják tragédiává tenni. 

 

Az sem egy hátrány, hogy az utolsó fordulóban az Oroszlányt fogadjátok, akiknek addigra már semmi tétje nem lesz.

Előzmény: ementálib (5526)
ementálib Creative Commons License 6 napja 0 3 5526

óriási szerencsénk,hogy ilyen barom módon alakították át az alsóházat egy x győzelemre menő playout párharcban tükörsimán kisesnénk :((

 

kibaszott szánalmas és kurva groteszk hogy általános iskolás alsós példán kell kiszámolni a bent maradást,de annyira elbaszott szomorú lettem hogy nekiálltam,ha rossz nézzétek el vagy javítsátok ki lehet hogy idegességembe valamit rosszul látok(meg különben is mondom hogy ált alsós,mikor voltmár:) szóval

 

a következő hét meccsen ha hétszer nyer a kapos akkor 5+(7x2)=19 pontja lesz. szóval 20-al fixen mögöttünk tartjuk őket ha a legpesszimistább "beindul a kaposvári gőzhenger"-esetben is

 

a húszból 9 már zsebben (lol) szóval 7meccsen kell 11pont 

 

két győzelem elég ha közte van a kapos is (10+-al..)  mert akkor nekünk 9 + (2x2) + (5x1) = 18  (de akkor a kaposvárnak is csak legfeljebb annyi van és itt nyernénk és jobb lenne az egymás ellenink)

 

a kaposvár bármennyivel +kettő szabadon választott győzelem mindenhogyan elég hiszen 9 + (3x2) +(4x1) = 19 (de akkor a kaposvárnak is max 18 lesz)

 

meg lehet ez fordítani úgy is -édes istenem tényleg ide jutottunk? - hogy hét vereséggel  9 + (7x1) = 16pontunk lesz

 

a kaposvár ha hatszor kikap de minket megver (mivel nálunk lose-streakre számoltunk)  az  5+ (6x1)+(1x2) = 13 ,ha még egyet nyer(rajtunk kívül) 14,ha még kettőt(rajtunk kívül)  15, ha még hármat(rajtunk kívül) akkor 16 és  biztosan megelőzött

 

és ennek még a matek része az egyszerűbb -fordulóról fordulóra tisztul majd úgyis,ha még keszekuszának tűnik akkoris.

 

 

 

A nagyobb baj hogy -teljesen őszintén- halvány lila segéd fogalmam sincs ez a csapat kit és hol ver meg,nemhogy hányszor.

 

Borzalmas történelmi mélység,szavak se nagyon vannak erre már:(

 

 

bio22 Creative Commons License 6 napja -2 2 5525

Jelzem érkezik a Paks, akik 3:0-al állnak a rájátszásban, aztán majd megyünk az OSE-hoz, akik jelenleg ugyanúgy 1:2-t csináltak mint mi, de a következő fordulóban mennek Szegedre.

Ha ott is megcsúsznak, nem sétálni fognak hazai pályán…

Az utána lévő Kecskemét meccset idegenben már elő sem hozom, de hát közel 20 év után most biztos győzelmi esélyekkel fogunk odamenni 🤭

 

Valahogy úgy érzem, ebbű baj lesz more… 

 

 

 

benceg 78 Creative Commons License 6 napja 0 3 5524

Na igen,muszáj csapágyasra jàratni néhányat, csapat az nincs ,minket meg egy Halmai megver.... mit is lehet erre mondani! A légiósok minek is kapnak fizetést.. ugyan! Innen az a néhány magyar is elriad,akit ide hîvnànak. Duro nincs,rossz pozícióba erőltetnek egyeseket, nem védekeznek,Schmeràt megint ülteti,  és Djogo és Tolbert már  alig bírta. Gratulálok az edzőnek, ismét.

Csilizradvány Creative Commons License 6 napja 0 1 5523

Siralmas.

kendeffy Creative Commons License 6 napja 0 0 5522

Nem akartunk 58-at kapni...

Red037 Creative Commons License 6 napja 0 0 5521

  
ez!🥲🥲

Előzmény: MTE81 (5520)
MTE81 Creative Commons License 6 napja 0 2 5520

13 perc, 38 kapott pont, -16.

Már nagyon várom a meccsvégi nyilatkozatot.

bio22 Creative Commons License 6 napja 0 2 5519

Azt már elő sem hozom, tudjuk hogy a Kapos kintről fog dobni.

Legalább lenne olyan dobásuk, ami ne tök üresből lenne.

7/14 vs. 0/5 🫣

Előzmény: bio22 (5518)
bio22 Creative Commons License 6 napja 0 2 5518

Én vagyok egy barom hogy kapkodok egész nap, hogy hazaérjek meccset nézni.

Ha azt akarjuk, hogy ne mi verjük be a koporsószöget a Kaposnak, akkor szólnának.

 

Red037 Creative Commons License 6 napja 0 1 5517

Megkaptuk a KAPOSVÁRTÓL is a szokasos 30-ast…….

Red037 Creative Commons License 2024.04.20 -1 3 5516

Csucsuért győzni kell ma!!! 
MTE!!!

ementálib Creative Commons License 2024.04.19 0 0 5515

Csucsu:(((

kendeffy Creative Commons License 2024.04.18 -4 2 5514

És ugye élet-halál meccseken az edzők - különben jogosan - ragaszkodnak a legjobb 5-öshöz. 

 

Különben hihetetlen, hogy Tolbert egy erős vírus után néhány nappal így tud játszani. Ő igazi extra játékos, és biztos, hogy jövőre valamelyik nagy ligában pattogtat. 

Előzmény: realfan (5513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!