Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Légfegyverek robbantott ábráinak, használati és karbantartási útmutatóinak gyűjteménye. Kérem mással ne rakjuk tele a topikot. Kezeljük "könyvtárként" ahol csak "könyvek" vannak. A robbantott ábrákhoz ha van mellékeljük a jelmagyarázatot/leírást. A kézikönyvek lehetőleg a legnépszerűbb formátumban kerüljenek feltöltésre (PDF, DOC) egy tárhelyre, majd annak letöltési linkje kerüljön fel ide a topikba, azzal együtt hogy milyen fegyverről került fel az adott link. A linkekről én mindig automatikusan letöltöm a fájlokat, hogy ha elvesznének a későbbiekben pótolni tudjam azokat és semmi ne vesszen el.
Egy kis hiánypótlást felrakok, mivel nem találtam sehol, így magam készítettem egyet. Tartalmazza az O-gyűrűket és annak méreteit is. Használjátok egészséggel!
Lényegében az LGR utódoknál LG 200 , 210 a puska lövés közbeni rezgését csökkentették . Az LGR-nek nagy tömegű a szelepnyitó mechanika mozgó része ami a himbát működteti ami egy pufferel csapódik fel végállásban az ütközőre . Ez egy rezgést okoz lövés közben amikor még a lövedék a csőben van . Az ábrán a 15-ös alkatrész . Az utód pca puskáknál kisebb tömegű a mozgó szelepnyitó " kalapács" tömege és ráadásul a belsejében levő szabadon mozgó csapágygolyók a kalapács felütközésekor a tehetetlenségük miatt előre lendülnek és csökkentik a kalapács visszaugrását. Ezzel a puska vibrációja is csökken lövés közben . Az , hogy csináltak még egy normálisabb töltőkaput az csak hab a tortán .
Méretezettel nem tudnék mit kezdeni, engem az lgr és az utána következő modellek fejlődése módosulása szempontjából érdekelt volna, mit és kikkel váltottak ki. Azt már látom a tányérszelepet megörökölték az utódok
Műszaki rajzot ha méretezéssel gondolod azt nem nagyon publikálnak a gyártók . Én egy fegyvermester tanoncnak tudtam egy Luger P 08 műszaki rajzot levadászni gyártási rajzról beszélek mert ő a vizsga munkáját egy ilyen pisztolyról akarta megcsinálni Csongrádon.