Keresés

Részletes keresés

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2022.07.24 -2 0 43

Szeretnék szerelmeskedni olyan lánnyal, aki az organizmus közben elájul .

Én például ilyen videóktól szoktam elájulni:

Gymnastics And Flexibility Freestyle, Shiny and extreme/ Standing Hamstring Stretch

https://www.youtube.com/watch?v=rryfiIwfp2g

fenyőpohók Creative Commons License 2013.09.28 0 1 41

Hi,nem ájult el azóta senki?

fenyőpohók Creative Commons License 2013.04.06 0 0 40

Bárcsak beszélhetnék már egy élő példánnyal...

(hapi vagyok)

Előzmény: Törölt nick (13)
fenyőpohók Creative Commons License 2013.04.06 0 0 39

Szeretnék nő lenni,de nem olyan mint szegény EffyStonem, hanem olyan aki legalább fele annyit élvez mint Te...

Tényleg miért vannak ellátva igy a nők?A szülési fájdalom ellensúlyozására?Vagy mert a ffiakal szemben kiszolgáltatottak?

És  EffyStonem miért marad ki ebből?Vagy neki is menne csak kisérleteznie kéne?

Előzmény: DittyCat (9)
EffyStonem Creative Commons License 2011.01.18 0 0 37

de masztiztam, nem is egyszer, de azok nem tartottak sokáig... egyáltalán nem élveztem, kicsit sem :(
párom van akit szeretek/aki szeret...
van segédeszközöm/közünk... egy g-pont vibri és egy csiklós... első próbálkozásnál éreztem valami mást, nem a szokásosat, valami újat/jobbat, de azóta nem.
na mindegy :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.17 0 0 36

Mondom keress valakit aki bevezet a gyönyörbe. Nem kell ahhoz csak farok.... van nyelv is a világon, ha farkával nem bírja sokáig. Vannak segéeszközök..... meg nem hiszem el, hogy soha nem maszturbáltál pl.... nah mindegy :)

Előzmény: EffyStonem (30)
EffyStonem Creative Commons License 2011.01.17 0 0 34

jah, te biztos pasi vagy.
nektek ez "eccerű". sőt korai magömlés stb..

EffyStonem Creative Commons License 2011.01.17 0 0 32

ok... ahhh, ohhh, de jóóó, uhhh, ezzz az!
bár ilyen egyszerűen működne/könnyen jönne... :(

EffyStonem Creative Commons License 2011.01.17 0 0 30

Mért? Tényleg annyira jó dolog, h megérjen ennyi szenvedést? Tényleg ennyire fontos? Egyáltalán milyen érzést nyújt? :S ........

EffyStonem Creative Commons License 2011.01.15 -1 0 27

"Ádám és Éva a Paradicsomban, Isten közli velük, hogy már csak két emberi tulajdonság maradt a tarsolyában, amit szeretne közöttük elosztani. Az első az állva pisilés képessége. Ádám rögtön beindul. Hadd legyen az enyém, kérlek, annyira jó lenne, nem kellene folyton leülni hozzá, nagyon tetszik nekem ez a képesség. Éva rábólint, legyen az övé. Rendben Ádám, mondja az Isten, tiéd az állva pisilés képessége. Nézzük, mi maradt még. A többszörös orgazmus..."
Hahahaha... akkor én mi vagyok? Elméletben lány, mert ülve pisilek, de nemhogy többszörös orgazmus... még a sima mezei orgazmust sem ismerem... :D Ufó.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 23

Ilyesmivel jöttem én is.... de mintha a falnak beszéltem volna. Mindegy....

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 22

Rendben.Fehér Tibor és Kolonics György is járt sportorvoshoz .

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 21

A leírás nem volt teljesen helytálló, a hölgy igen nagyot élvezett.... tegnap esti beszélgetésünk alkalmával pedig azt is elmondta ilyen élményben még nem volt része, frenetikus oorgazmusa volt elsőre is, de a második volt az igazi.... akarta volna még harmadjára is, negyedjére is, de már nem volt időnk......

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (15)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 20

Kérdeztem. Mivel sportol rendszeresen jár orvoshoz, a sportoprvosa kardiológus is. Legutóbb ősszel volt nála, készült ECG is.

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 19

Én is találtam már párat, aláírom létezik...

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (11)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 17

Megnyugtatásul a kardiológust ajánlanám sürgősen.Felgyorsult pulzus könnyen okozhat pitvarfibrillációt ,amit jó lenne EKG-val kizárni.  Ez a téma inkább egészségügyi...a ki élvez nagyobbat ? egy ajtóval odébb van :-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 16

Nagyon görény dolog hogy elmosolyodtam rajta??

Nem tudtam hogy az u.n. orgazmust hívják így azt hittem hogy az elájulós szemkiakadóst.

Hülyén fogalmaztam meg hogy jó lehet a szemlélőnek igazad van.

Biztos összecsinálnám magam a majlétól.

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (15)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.01.07 0 0 15
A franciak az orgazmust nevezik kis halalnak.
Barmilyen vonzo is elkepzelni, valojaban szerintem nem tul egeszseges dolog. A topicnyito peldaul semmifele euforiarol nem szamolt be, a baratnoje egyszeruen eszmeletet vesztette, meg az akoruli percekre se emlekezett... Nekem nem elviselhetetlenul intenziv orgazmusnak, inkabb szervi problemanak tunt a leiras alapjan.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 14

Nem mint ha túl nap tapasztalatom lenne e téren de tényleg létezik hogy egy nő elájul az orgazmus közben vagy után.

Ha jól tudom ezt a franciák kis halálnak hívják.

(találó nem?)

Elképesztő önbizalom dopping lehet ez egy embernek aki ezt mint okozó végignézheti.

Komolyan irigylem az ilyen szerencsés férfiakat.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 13

Nem akarlak elkeseríteni, de férfiaknak is lehet többszörös orgazmusuk :-)

Előzmény: DittyCat (9)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.01.07 0 0 11

Ne keress, felesleges... ("hadd ne keressek" amúgy)

Van g-pont, ezen nincs mit vitatni, találtam már párat.

Előzmény: vladiszlav (10)
vladiszlav Creative Commons License 2011.01.07 0 0 10

Egyébként az ún. G pont létezése, nem egy általánosan elfogadott tény. Hagy ne keresgessek hivatkozásokat, orvosi, tudományos cikkeket amelyek azt bizonygatják, hogy nem létezik.

DittyCat Creative Commons License 2011.01.07 0 0 9

Kedves Fiúk :) !

Én 31 éves nő vagyok és történt már ilyesmi velem, többször is. Amikor orgazmus közben ritkábban, hosszabban veszem a levegőt, gyorsul a szívverésem, fura történések vannak a testemben, voltaképpen az egész szervezetemben minden borul, szóval ha több ilyen brutál nagy, percekig tartó fullos orgazmusom van, utána 1-2 percre elvesztem az eszméletem, de olyan is volt, hogy patakzott a könnyem, pedig nem volt szomorú a dolog :) !

Egyszerűen ezt a sokkoló élményt, bármilyen pozitív is, de le kell a testnek reagálnia.

Nem rossz érzés egyébként (előtte naná hogy nem, de utána sem) és nem ítélném veszélyesnek.

Egy dolog azonban biztos: utána olyan szerelmes vagyok a páromba, annyira pozitív érzések jönnek belőlem, amik felé irányulnak, hogy az csodálatos.

Férfiak és nők másképp élik meg az orgazmust, kicsit más a kettő biológiailag, de minden orgazmus egy csoda.

Van erről egy jó vicc.

Ádám és Éva a Paradicsomban, Isten közli velük, hogy már csak két emberi tulajdonság maradt a tarsolyában, amit szeretne közöttük elosztani. Az első az állva pisilés képessége. Ádám rögtön beindul. Hadd legyen az enyém, kérlek, annyira jó lenne, nem kellene folyton leülni hozzá, nagyon tetszik nekem ez a képesség. Éva rábólint, legyen az övé. Rendben Ádám, mondja az Isten, tiéd az állva pisilés képessége. Nézzük, mi maradt még. A többszörös orgazmus...

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 8

Szédülésre már ő is panaszkodott, de tegnap megtaláltam a péniszemmel is a g pontot....

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7

Nekem eddig csak szédülésre "panaszkodtak", de érdekes módon az arcuk szokott kipirulni, amiből arra következtetnék, hogy nem a fejükből, hanem a fejükbe megy a vér... Az ájulást én sem szeretném átélni, elég ijesztőnek hangzik.

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 6

Ha csak fantázia lett volna... ha visszagondolok arra, hogy levegőt sem vett, én is azt kívánom bár csak fantázia lett volna.....

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 5

Köszi a sorokat, egy kicsit megnyugodtam... :) De akkor is félelmetes volt és valóban ő is megijedt, mert még soha nem volt része ilyenben.... én meg nem vagyok benne biztos, hogy még egyszer átakarom élni, azt viszont nem állom meg úgysem, hogy ne elégítsem ki. Jahj... :)

Előzmény: latincsok (4)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 2

Egy kardiológust keressen fel a Párod sürgősen!

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 1
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.06 0 0 0

Nem dicsőség, veszélyes ájulásig dugni egy nőt

Az orgazmus közben spontán bekövetkezett ájulás az átélője számára inkább ijesztő, mint izgalmas. Tovább »

forrás: velvet.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!