de masztiztam, nem is egyszer, de azok nem tartottak sokáig... egyáltalán nem élveztem, kicsit sem :( párom van akit szeretek/aki szeret... van segédeszközöm/közünk... egy g-pont vibri és egy csiklós... első próbálkozásnál éreztem valami mást, nem a szokásosat, valami újat/jobbat, de azóta nem. na mindegy :)
Mondom keress valakit aki bevezet a gyönyörbe. Nem kell ahhoz csak farok.... van nyelv is a világon, ha farkával nem bírja sokáig. Vannak segéeszközök..... meg nem hiszem el, hogy soha nem maszturbáltál pl.... nah mindegy :)
"Ádám és Éva a Paradicsomban, Isten közli velük, hogy már csak két emberi tulajdonság maradt a tarsolyában, amit szeretne közöttük elosztani. Az első az állva pisilés képessége. Ádám rögtön beindul. Hadd legyen az enyém, kérlek, annyira jó lenne, nem kellene folyton leülni hozzá, nagyon tetszik nekem ez a képesség. Éva rábólint, legyen az övé. Rendben Ádám, mondja az Isten, tiéd az állva pisilés képessége. Nézzük, mi maradt még. A többszörös orgazmus..." Hahahaha... akkor én mi vagyok? Elméletben lány, mert ülve pisilek, de nemhogy többszörös orgazmus... még a sima mezei orgazmust sem ismerem... :D Ufó.
A leírás nem volt teljesen helytálló, a hölgy igen nagyot élvezett.... tegnap esti beszélgetésünk alkalmával pedig azt is elmondta ilyen élményben még nem volt része, frenetikus oorgazmusa volt elsőre is, de a második volt az igazi.... akarta volna még harmadjára is, negyedjére is, de már nem volt időnk......
Megnyugtatásul a kardiológust ajánlanám sürgősen.Felgyorsult pulzus könnyen okozhat pitvarfibrillációt ,amit jó lenne EKG-val kizárni. Ez a téma inkább egészségügyi...a ki élvez nagyobbat ? egy ajtóval odébb van :-)
A franciak az orgazmust nevezik kis halalnak.
Barmilyen vonzo is elkepzelni, valojaban szerintem nem tul egeszseges dolog. A topicnyito peldaul semmifele euforiarol nem szamolt be, a baratnoje egyszeruen eszmeletet vesztette, meg az akoruli percekre se emlekezett... Nekem nem elviselhetetlenul intenziv orgazmusnak, inkabb szervi problemanak tunt a leiras alapjan.
Egyébként az ún. G pont létezése, nem egy általánosan elfogadott tény. Hagy ne keresgessek hivatkozásokat, orvosi, tudományos cikkeket amelyek azt bizonygatják, hogy nem létezik.
Én 31 éves nő vagyok és történt már ilyesmi velem, többször is. Amikor orgazmus közben ritkábban, hosszabban veszem a levegőt, gyorsul a szívverésem, fura történések vannak a testemben, voltaképpen az egész szervezetemben minden borul, szóval ha több ilyen brutál nagy, percekig tartó fullos orgazmusom van, utána 1-2 percre elvesztem az eszméletem, de olyan is volt, hogy patakzott a könnyem, pedig nem volt szomorú a dolog :) !
Egyszerűen ezt a sokkoló élményt, bármilyen pozitív is, de le kell a testnek reagálnia.
Nem rossz érzés egyébként (előtte naná hogy nem, de utána sem) és nem ítélném veszélyesnek.
Egy dolog azonban biztos: utána olyan szerelmes vagyok a páromba, annyira pozitív érzések jönnek belőlem, amik felé irányulnak, hogy az csodálatos.
Férfiak és nők másképp élik meg az orgazmust, kicsit más a kettő biológiailag, de minden orgazmus egy csoda.
Van erről egy jó vicc.
Ádám és Éva a Paradicsomban, Isten közli velük, hogy már csak két emberi tulajdonság maradt a tarsolyában, amit szeretne közöttük elosztani. Az első az állva pisilés képessége. Ádám rögtön beindul. Hadd legyen az enyém, kérlek, annyira jó lenne, nem kellene folyton leülni hozzá, nagyon tetszik nekem ez a képesség. Éva rábólint, legyen az övé. Rendben Ádám, mondja az Isten, tiéd az állva pisilés képessége. Nézzük, mi maradt még. A többszörös orgazmus...
Nekem eddig csak szédülésre "panaszkodtak", de érdekes módon az arcuk szokott kipirulni, amiből arra következtetnék, hogy nem a fejükből, hanem a fejükbe megy a vér... Az ájulást én sem szeretném átélni, elég ijesztőnek hangzik.
Köszi a sorokat, egy kicsit megnyugodtam... :) De akkor is félelmetes volt és valóban ő is megijedt, mert még soha nem volt része ilyenben.... én meg nem vagyok benne biztos, hogy még egyszer átakarom élni, azt viszont nem állom meg úgysem, hogy ne elégítsem ki. Jahj... :)