Keresés

Részletes keresés

Tar Antal & Ul Anna Creative Commons License 2022.07.24 0 0 14

Fidesz képviselő

 

  • Molnár Oszkár edelényi polgármester egyik tévéelőadásának a felvétele
    http://www.es.hu/?view=doc;24271

    „Kutatók egy csoportja már nagyon régen bebizonyította, hogy az emberiség ősnyelve a magyar. Nagy költőnk is azt mondta, nyelvében él a nemzet", utalt lánglelkű poétánk, gr. Széchenyi István szavaira, viszont a magyar nyelvet tönkre akarják tenni, „itt ez a rengeteg angol szó, projekt meg még mit tudom én, mi, nem akarok ebbe belemenni, inkább mélyebbre ások. A magyar nép a legősibb nép a földön, olyan genetikai adottságai vannak, hogy túl fog mindent élni. Ezt üzenem azoknak, akik ez ellen harcolnak".

 

Fidesz elnök

 

  • A jog és a születési státus szétválasztása a 20. század 40-es éveiben volt elterjedt irányzat Európában, akkor történt meg, hogy származási alapon tömegeket fosztottak meg jogaiktól. E logika mentén irtották ki a zsidókat a nácik által felügyelt területeken, de e logika alapján telepítettek ki magyarokat Csehszlovákiából a háború után, vagy éppen németeket Magyarországról. A logikának - még ha csak idegenrendészeti vonatkozásban is - Orbán szerint egy emberöltőn belül vissza kell térnie Közép-Európába.
  •  
  • A miniszterelnök szerint az európai fajok egymás között keveredhetnek, de Európán kívüliek az itteniekkel nem keveredhetnek. E cél megvalósításáért több gyereknek kell születnie, különben Magyarországot és a Kárpát-medencét "ellakják" előlünk.
Előzmény: random seed (-)
m54-b Creative Commons License 2019.08.16 0 0 13

Tisztázzunk néhány dolgot!

 

"1,8 millió ember DNS-ét feldolgozó tanulmány szerint száz ország közül"

"A DNS-tesztet beküldő 4981 magyarországi lakos 7,6 százalékánál találták legalább 25 százalékos askenázi zsidó származást"

 

"2013. évi népszámlálásnál csak 10 965-en vallották magukat zsidónak, Kovács András professzor becslése szerint a valóságban 73-138 ezer között van az egy zsidó szülővel rendelkezők száma, ami egyezést mutat a MyHeritage genetikai teszteken alapuló következtetésével is"

 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5568245,00.html?_ga=2.230304606.374122941.1565904180-1651048361.1565904180

 

 

"A MyHeritage által a genealógia területén készített új tanulmány szerint Magyarország a legtöbb zsidó utód az Izraelen kívül él (a népesség százalékában kifejezve)

...

Dr. Stetzky válaszol: "A kereskedelmi genetikai teszteket általában képzett és jól képzett népesség végzi, így egy ilyen populációt a kutatások túlreprezentáltak lehetnek. A szükséges szelektivitással összhangban arra a következtetésre jutottam, hogy az askenazi zsidó származású emberek száma Magyarországon legalább 50% -ot eléri a 130 000-et. Ez a szám szignifikánsan magasabb, mint a legfrissebb globális becslések.
A 2013. évi nemzeti népszámlálás szerint a zsidók száma csak 10 965 volt. A zsidó származású magyarországi népesség nagyobb becslése, amelyet Anders Kovacs professzor készített, megállapította, hogy 73 000 és 138 000 ember között van egy zsidó szülő vagy Ezért a MyHeritage adat alapú becslés jó egyezést mutat a magasabb demográfiai becslésekkel. A kutatási eredmények hitelességet adnak mind a hagyományos demográfiai módszerekre, mind a genetikai teszteken alapuló innovatív becslésekre. "

...

A kutató hangsúlyozza, hogy Izraelen kívül a legnagyobb zsidó népesség természetesen az Egyesült Államokban található.

...

Gilad Yefet, a MyHeritage alapítója és vezérigazgatója hozzáteszi, hogy eddig sok demográfiai szakértő úgy gondolta, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország, Magyarország és Uruguay az Izraelen kívüli országok, ahol a népességből a legtöbb zsidó származású származik. Az új tanulmány szerint Izrael és Magyarország után az askenazi zsidók arányában a vezető országok Oroszország, Argentína, Dél-Afrika és Ukrajna, és csak akkor az Egyesült Államok."

 

Szóval, "'nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább". Nem a magyarok lettek zsidóvá, csak megerősítést nyert az a tény, hogy a népszámlálási adat, ami gyanúsan alacsony volt, pontatlan. Miként a cikkekben is olvasható, sokan nem tudták/bizonytalanok voltak származásukkal kapcsolatban vagy nem akarták elmondani.

 

Akad más érdekesség:

"A magyar zsidó közösség az egyik legrégebbi a világon. Kr. E. 70-ben, a második templom megsemmisítése után sok zsidót, akik a Júda királyságában maradtak, Rómába száműzték. Innentől vándoroltak, a római légiókkal, és megérkeztek Intersika városába - ma Donavoroszba, Magyarországra. Ugyanebben a városban többek között egy olyan helyzetet találtak, amelyet "Quismos, a vámállomás parancsnoka és a zsinagóga hátsó része" állított fel."
(Megjegyzés: Az Intersika/Donavorosz a Google translátor találmánya, szerintem INTERCISA - Dunaújváros-Dunapentele lesz az.)

Előzmény: random seed (-)
etomcat Creative Commons License 2019.08.15 -2 0 12

> Most van hír arról, hogy milyen magas a magyarok génjeiben a zsidó gének aránya

 

Ez butaság. Akik genetikailag is zsidók (vagyis az egykor az aranyborjú körül táncoló zsidóktól származnak le) azokat szefárdinak hívják. Ők a mai vallásilag, kulturálisan zsidónak számító összes népesség világszerte 20, maximum 25%-át teszik ki és Magyarországon is eléggé ritkák. Alkatilag és DNS terén az arabokhoz nagyon hasonlítanak, mivel közeli rokonságban állnak Ábrahám első és másodszülött fiai révén.

 

A többi 75% zsidóság az ún. askenázik, akik genetikailag nem is zsidók, hanem az elzsidósodott kazár nép leszármazottai. Ez egy kaukázusi birodalom volt, ami a korai középkorban keresztény és muszlim országok közé volt beszorulva, ezért a királyuknak (kazár kagán) az az ötlete támad, hogy ők lesznek a legnagyobb közös osztó - tehát felveszik a zsidó hitet, mert az a keresztény és a muszlim hitnek is a közös alapja és akkor nem lesz ürügy megtámadni őket.

 

A trükk csak kb. 100 évig működött, utána a szomszédok felosztották a kazár birodalmat és az elzsidósodott lakosság jó része elmenekült, pl. Európába. Hazánkban is főleg askenázi zsidókkal találkozni, de mivel ők genetikailag a fehér (kaukázusi) emberfajhoz tartoznak, hogyan mutathatná ki őket a DNS-vizsgálat?

 

Vannak ezen kívül ősi néger zsidók is, pl. Etiópiában és az indiai Cochin-ban, akik Sába királynőjétől származnak le, de velük Európában alig találkozni.

seymour_ Creative Commons License 2019.08.15 -1 0 11

Második Izraelt Magyarországra! A magyarokat pedig gettókba, mint a palesztinokat!

Előzmény: random seed (-)
Cookie Darlington Creative Commons License 2019.08.15 -2 1 10

A muszka  8oo éve öli a magyart, a fideszes ezért szereti.

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.14 0 0 9

Nem is nagyon volt. 1 törzs volt a 8 közül, fölénybe kerültek és ők adták a fejedelmeket, majd a királyokat 1301-ig. Az oldalági törzsfők lettek az narisztokrácia, amit 1945 után elüldöztek, deklasszáltak. Tehát alig van és a legközelebb Ausztriában.

Előzmény: random seed (-)
hitname Creative Commons License 2019.08.14 0 0 4

ejnye-bejnye

Előzmény: Törölt nick (3)
random seed Creative Commons License 2019.08.14 0 0 2

jó cikk!

 

"Közép-Európában testvérnépek élnek, nem lehet ugyanis genetikailag elkülöníteni a magyarokat, osztrákokat, szlovákokat, lengyeleket, szerbeket. "Ez ugyanaz a genetikai család." "

 

azért ezt majd biztos megcáfolják a más politikai beállítottságú diplomás értelmiség tudósok! 

:))

Előzmény: Törölt nick (0)
hitname Creative Commons License 2019.08.14 0 0 1

nagy az Isten állatkertje

Előzmény: random seed (-)
random seed Creative Commons License 2019.08.14 0 0 topiknyitó

Most van hír arról, hogy milyen magas a magyarok génjeiben a zsidó gének aránya. De a magyar géneket már felmérték?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!