Csatlakozz a ySense közösségéhez, és kezdj el pénzt keresni egyszerűen online! Nincs szükséged speciális tudásra vagy tapasztalatra, csupán egy kis szabadidőre.
szia. abmoney otthoni munka egy hatalmas átverés.bár mennyi ajánlást gyűjtesz semmi nem fog történni.Az oldalak csak másolatok másolatai. a pénz a hivatkozások csak számok. nem tudsz vissza vonni semmit. 2014 óta tartó CSALÁS!!!!!!
hat en mar letettem rola, nem kiserletezek, csak 1 ezresem bajna, de ha nem vigyazok amasodik csomagert 5000t szedtek volna ki belolem... es tele van ilyenekkel az ujsag... es biztos hogy sokan dolnek be ilyennek..
Lehet, hogy már nem él ez az egész topic. De azért lehet, hogy még érdekel valakit.
A barátnőmmel kezdünt bele, hogy legyen valami mellék állás, de azért még otthon együtt is legyünk. Az egész egy ártatlan apró hírdettéssel kezdődött. Küldtük a válaszborítékot. Ekkor kaptuk az ajánlatot, hogy fizessünk be 900 Ft a három ajánlatért (amúgy 1500 HUF, de mi most megkapjuk kedvezményesen). Megtettük. Ezután jött egy levél egy debreceni székhelyű, banki hitelekkel foglalkozó KFT-től, melyben leírták, hogy bedolgozós munka, adatgyűjtés, tájékoztató csomagok összeállítása, stb lenne a feladat. Megrendeltük a 2. számú csomagot. Küldéték is rendesen. 1900 Ft + postaköltség. A munka tartalma további hírdetések feladása és az engem felhívó ügyfél továbbítása a KFT felé. Ezzel nem is lenne baj, de: fizetni csak azután fizetnek, hogyha az ügyféllel, a KFT emberein keresztül, a bank szerződést köt és folyósítja is a hitelt. Ebből jönne le a különböző jutalék. Teljes átvágás az egész. Ne higyj neki!
Sajnos mi megfizettük a tanuló pénzt. Cakkompakk 3000 Ft. :(
Just Me
hat itt max egy ezresrol van szo, ha minden ajanlatot kerek, es konkret leiras van, hogy mit is kell csinalni, vagyis hat ugy kb... szoval adatlapok kitoltese, tajekoztato fuzetek osszallitasa, ilyesmi. Meg hat ugye van valos cim, amire kuldtem a boritekot, aztan ha at akarnak verni, betorom az ablakot :) de azert koszi a hozzaszolast. Olyan van aki megprobalkozott vele, es bejott neki?
sziasztok! bizonyara ti is talalkoztatok mar aprohirdetesi ujsagokban olyan hirdetesekkel amelyekben konnyu, otthon vegezheto munkat hirdetnek. probakeppen en is elkuldtem egy valaszboritokot, es cserebe kaptam is ajanlatot, amiben ugye az all hogy be kell fizetni valami kezdo cuccot, aztan indulhat is a munka. valami ilyesmirol beszelek: http://otthonimunka.freeweb.hu/
van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, negativ/pozitiv elmenye? kerem ha rendelkeztek ilyennek, osszatok meg velem, erdemes e belefogni. elore is koszonom :)