Az AXN-en éppen most megy az a rész, amikor a balul sikerült akciót követően-amiben Bufordot akarták elkapni- egy karambol következtében Taylor életét veszti. Kár érte, nekem szimpatikus volt.
A Harmadik műszak utolsó évadját le lehet tölteni az ezen a lapon vagy az előző lapon leírt webcímről. Ha valakinek nincs lehetősége, vagy sajnál rá 250 Ft-ot, akkor az RTL Klub most megint adja esténként. Igaz hajnali 1 és 2 körül van, de videóra fel lehet venni, vagy aki jól bírja az éjszakázást... Gondoltam szólok, hátha valakit érdekel, aki lemaradt 1-2 részről!
Én is nagy Harmadik műszak fan vagyok, a kedvencem Bosco! Nem tudja valaki, hogy a 2.,3.,4., és 5. évadokhoz honnan lehet feliratot letölteni? Meg hogy a Vészhelyzet hányadik évad melyik részében szerepelt Faith és Bosco?
Mókás volt Jason Wiles tegnap a Gyilkos elmékben :) Ő volt a rosszfiú :) Hosszú hajjal, borostásan :D Amikor menekült a rendőrök elől, fura volt, h őt üldözik, nem ő fut vki után :D
hát tényleg, de azért én továbbra is tartom, amit írtam, csak marhára nincs időm... ha lesz, és esetleg az említett egyesület is létrejött már, akkor mindenképpen akcióba lendülök :)
Én ezt találtam az Rtl Klub honlapján. Sajna itt nincs szó a Harmadik műszakról:(
A tavalyi év egyik legnagyobb sikersorozatának, A szökés című amerikai akciófilmnek a második évadját szerdánként láthatják a nézők az RTL Klubon. Jó hír a rajongóknak, hogy már a harmadik évadról is tárgyalnak a sorozat készítői.
Szerdánként egy másik népszerű sorozat új epizódjait is figyelemmel kísérhetik a nézők. A Gyilkos elmék főszereplői - az FBI egyik elitegységének tagjai - a második évadban is különösen veszélyes bűnözőkkel veszik fel a harcot. A LOST - Eltűntek 3. évadját is hamarosan láthatják a nézők az RTL Klubon.
A népszerű kórházsorozatok legújabb részeit is megnézhetik a csatorna nézői október 2-tól. A Vészhelyzet már a 13. évaddal, a Grace Klinika pedig a 3. évaddal jelentkezik.
Részlet egy origós cikkből, az RTL Klub őszi kínálatából:
Sorozatok is lesznek persze: A főnök, A hálózat csapdájában, Harmadik műszak, A Grace klinika, A szökés, Alias, Cobra 11, Dr. Csont, CSI: Mimai helyszínelők, Kemény zsaruk, Ments meg, többek közt.
Nocsak!!Ez már valami!!Erről van szó!Ha egy kicsit összefogunk talán lesz belőle valami!!!A hatodik évadot is kierőszakoltuk az rtltől, szóval, rám is számíthattok, de szerintem a viasaton van esélyünk az ismétlésre....
Aki még nem vette meg az első évadot az az xpress.hu-n most 4990 Ft-ért megteheti. (Ráadásul aki maga vagy ismerőse útján át tudja venni, annak még szállítási költséget kell fizetni).
Egyébként bosszantó, hogy gyakorlatilag szerintem ez az egyetlen olyan sorozat aminek NEM azért maradt abba a dvd kiadása, mert sikertelen volt a hazai kiadás, hanem mert nagy piacok egyikén se jelent meg több belőle. (Éppen ezért szerintem lehet reménykedni, hogy előbb-utóbb folytatják.)
Na, én speciel ilyen építő jellegű hozzászólásra is gondoltam...8-) Ha valamiben segíthetek kedvenc sorozatom megszerzése érdekében (is), rám számíthatsz, számíthattok.
Eddig nem írtam ide, de most itt a gyászhangulat közepette megteszem. Egyrészt mert én is sajnálom, hogy vége a sorozatnak, és amit még nagyon sajnálok, az az, hogy sose tudtam rendszeresen nézni, mert ugye össze-vissza adták. Összesen talán a részek felét láttam, elég egyenlőtlen elosztásban, főleg a harmadik-negyedik és a hatodik évadból. Ezzel persze összefügg, hogy mindig vártam, hogy majd egyszer valahogy csak hozzájutok egyben, összefüggően, ráadásul, ahogy vincere mondta, így van igazán értelme sorozatot nézni. Tavaly az első évad megjelenésekor felcsillant a reménysugár, de sajnos úgy tűnik, hogy már ki is aludt... és teljesen érthetetlen módon, ha jól tudom, ebből a sorozatból külföldön sincs hivatalos dvd-kiadás (bár létezik egy link, amin meg lehet rendelni vmilyen verziót a teljes sorozatról, talán ez az: TW - DVD - itt a munkahelyemen sajnos nem tudom ellenőrizni, de remélhetőleg az).
Persze ezen nincs rajta a (szerintem) remek magyar szinkron, és akkor itt egy kis reklám: iszdb.szinkronhangok.hu - ennek az oldalnak én vagyok az egyik szerkesztője. Bár egyelőre csak filmek vannak fenn, de természetesen tervezzük a sorozatok beindítását is. Eltökélt célom, hogy egyes sorozatokhoz komplett (epizódonkénti, mellék- és epizódszereplők hangjait is tartalmazó) szinkronlistát készítsek, és igen, a Harmadik műszak ezek közt a sorozatok közt van :). Viszont az első és a most felvett hatodik évadon kívül nincs meg egyetlen rész sem. Ahogy látom, az ide írogatók között se igen van olyan, akinek meglenne az egész, hiánytalanul, magyarul, éppen ezért szerintem, hogy a topikot is kicsit életben tartsuk, próbáljunk meg tenni valamit az ügy érdekében! Nekem végülis teljesen mindegy, hogy valahol levetítik tv-ben, mégis kiadják dvd-n, esetleg vhogy máshogy jutunk hozzá, de valami legyen már! A dvd-re szerintem kevés esély van, a tv-s vetítést talán meg lehetne próbálni, megfelelő mennyiségű rtl-nek küldött maillel, vagy akárhogy (a Maffiózókkal is kb. így voltam, nagyon rendszertelenül tudtam nézni, aztán a Cool-on szépen leadták naponta egy résszel, marhára örülnék, ha a Harmadik műszakkal is történne valami hasonló). A kerülőutas megoldást esetleg a szinkront gyártó stúdión keresztül tudnám elképzelni, ennek érdekében én majd megpróbálom felvenni a kapcsolatot talán az rtl-lel is, de szakmabeliekkel mindenképp. Aki támogatná a dolgot, az légyszi jelezze! Elképzelhető, hogy hivatalosabb formát is tudunk adni az egésznek, ui. most van bírósági bejegyeztetés alatt az Egyesület a Magyar Szinkronért nevű társaság, aminek céljai között szerepel a magyar szinkron értékeinek megőrzése (hogy pontosan hogy, azt még nem tudjuk, de valahogy el kell indulni).
Lehet, hogy ezek túlságosan nagyratörő elképzelések, és marhára nem lesz az egészből semmi, de szerintem egy próbát megér így a digitális korban (anno cetlikre kezdtem el irogatni a filmek szinkronjait, aztán lett belőle a fenti adatbázis :) ).
Ez tény, de például lehetne olyan eszmecsere, hogy mi módon lehetne megszerezni a részeket dvd-n, vagy van-é valami angol nyelvű fórum, ahol lehet szavazni a folytatást illetően, vagy hogy van-e realitása egyáltalán egy hasonlóan jó sorozat meglelésének valamelyik csatornán, meg ilyenek...