Keresés

Részletes keresés

EronarDiaras Creative Commons License 2021.12.01 0 0 29

Én ezt tudom ajánlani számlázó programnak: https://omnt-szamla.hu/

Gabo11987 Creative Commons License 2021.07.07 0 0 28

Sziasztok!

Ugyan nem számlázó program, de mutatja az összes bejövő számlát: https://www.holaszamla.hu/

Eddig jónak tűnik, bár még nem foglalkoztam vele túl sokat.

solarpaneltrade Creative Commons License 2017.06.18 0 0 26

Attól, hogy beírják egy fórumba a linkjüket, még nem biztos, hogy bárki is megveszi a programjukat. Egy átlagos vevő úgyis végignézi a teljes elérhető kínálatot és a több száz lehetőség közül fogja kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel. Már mindent így vásárolnak az interneten. Mindenből jelentős a túlkínálat és kevés az esély, hogy pont őket válasszák.

Azért szokták inkább betenni fórumokba a linkjeiket, hogy a google keresőjében jobb helyezést érjenek el. De már ez sem nagyon segít, mert újabban a google találatokat rendező motorja az ilyen fórumos linkeket nem veszi figyelembe.

Mostanában Adsense hirdetéssel próbálkoznak, de ez is egyre kevésbé eredményes, mert az emberek kerülik a reklámokat.

Magyarországon a cégek közötti ajánlásos rendszer működik igazán, amire a fejlesztőknek kevés befolyása van. Ha egy cégnek bevált egy program és egy ismerőse éppen hasonlót keres, akkor ajánlani fogja neki. Ha nem teljesen elégedett, akkor nem fogja ajánlani. Akkor sem fogja ajánlani, ha elégedett és hasznot hoz neki, de a másik cég is ugyanabban az iparágban dolgozik, mert nem akarja előnyhöz juttatni az ugyanabban a szektorban tevékenykedő másik céget.

Eleve nehéz az értékesítés, mert szinte már csak az újonnan létrehozott cégeknek lehet programot eladni. A már működő vállalkozásoknak van valamilyen szoftvere és csak akkor cserélnek, ha jelenlegi szoftver gyártója megszűnt és nincs tovább support, vagy ha szintet lépnek, és már komolyabb szoftverre van szükségük leginkább pályázati pénzből. De arra már ott vannak a világszerte bevált és ismert nyugati szoftverek, mint az SAP, vagy Navision, vagy az IFS. A legnagyobb magyar cégek soha nem tudják ezekkel felvenni a versenyt, sem minőségben, sem a nyújtott szolgáltatásokban, a nyugatiakhoz viszonyított alacsony büdzséből. Ezért hiába csökkenti egy magyar szoftvercég szinte a nulláig az árait, akkor sem fognak jelentősen nőni az eladásai, a vevők is le fogják nézni, mert úgy gondolkoznak, hogy ami olcsó, az rossz is. 3 év múlva vége lesz az uniós pénzeknek, akkor még rosszabbul fog menni a magyar szoftvercégeknek.

Tipp a magyar szoftvercégeknek: növelni kell az árakat, nem csökkenteni !

Előzmény: NevemTeve (25)
NevemTeve Creative Commons License 2016.02.05 0 0 25

Úgy is mondhatnánk, hogy nemrég kezdted el hirdetni.

Szerintem kezdjél gondolkodni egy új nicken...

Előzmény: vállalkozó55 (24)
vállalkozó55 Creative Commons License 2016.02.04 0 0 24

Sziasztok!

Én nem rég kezdtem el használni ezt a számlázó programot, tényleg sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb lett vele a számlák kezelése.

Itt a link ahol meg tudjátok nézni: http://vendeglatoprogram.com/afas-szamlazo

kristálytisztánlátó Creative Commons License 2015.12.23 0 0 23

Kedves mindenki!

Aki ezt is az elején unalmasnak venné, az ugorjon a csillagozott sávok közötti részre, mert ott jön a lényeg !

A motivációm nem az, hogy lebeszéljelek a híres On-Line számlázókról. Sokkal inkább az, hogy az árnyoldalait is lássák az emberek. Ha már ennyire elhallgatják azokat a fejlesztőik és csak a szépet hangoztatják, ezzel megvezetve a felhasználókat.

Ezeket az árnyoldalakat hánytorgattam fel a korábbi válaszaimban. Tudom, hogy nem kellemes és ezért kapok a pofámra tőletek.

A fősuliban tanultam programozást, nem vagyok buta ehhez. Nem vagyok megvezethető, mint az átlag.

Ismerem a programok működését és mint felhasználó, már sok tapasztalatot gyűjtöttem.

A hagyományos szoftverek előnyeit, hátrányait már mindenki ismeri, ezért nem emlegetem őket.

Valami egyensúlyi állapotot kellene találni a kettő között (on-line számlázók és a telepített szoftverek között) és nem eltemetni egy jó megoldást.

********************************************************************************************************************************************

A legnagyobb és legnépszerűbb magyarországi ügyviteli szoftvergyártó egyik legújabb és legnépszerűbb terméke mindkét oldal előnyeit egyesíti:

A saját számítógépen fut az alkalmazás és az adatbázist on-line éri el !!!

(Ezzel az IT szakértőknek el is árultam, hogy kinek melyik szoftverét használjuk teljes megelégedéssel jelenleg.)

Ez a legmodernebb megoldás. Úgy hívják a technológiát, hogy HIBRID (sic! - nem én találtam ki, mert ez egy szakszó ezekre a legújabb irányzatot képviselő, helyi alkalmazásként működő és on-line adatbázist használó szoftverekre).

A saját számítógépen futó alkalmazásból sokkal nagyobb teljesítmény csalogatható elő, komplexebb feladatok oldhatók meg vele, mint az internetböngészőben szorított on-line felülettel,

Ugyanakkor aki akarja (ő szeretné biztosítani a folyamatos, biztonságos adatbázis szolgáltatást magának), könnyek üzemeltethet saját adatbázis szervert. Akkor is online működik, csak saját szerverről.

********************************************************************************************************************************************

Azok a problémák amiket felhoznak az on-line szoftver gyártók a sajátgépes alkalmazások ellen, ugyanúgy megtörténhetnek egyes weboldalas számlázókban is. Mert nagyon jól tudják programozóként, hogy azok fejlesztői hibák és semmi közük ahhoz,

hogy rendes, sajátgépen futó alkalmazásokról, vagy csak egy weboldalon használható számlázókról beszélünk.

Azt ne akarja nekünk senki beadni, hogy létezik tökéletes, hibamentes rendszer, mert olyan nincs.

Ugyanúgy frissíthető minden szoftver, adatbázis, lefordítható a kiadott számla más nyelvekre, ha jól meg van csinálva. Ezek nem életképes érvek  az egyik, vagy másik fajta rendszer ellen.

Ha most eltekintünk attól, hogy az on-line számlázókat egyes gyártóknak érdekében áll tökéletesnek feltüntetni és elhisszük, hogy a sajátgépes szoftvereket itt leszólók tényleg csak mezei felhasználók, akkor érdekből, indulatból szólnak.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erre reagálnék egy autóipari hasonlattal:

Mert te csalódtál a Skodában, ezért lenézed mindet és mindenki üljön át egy szerinted tökéletes Audiba. Mert szeritned a Skoda a középkor, az Audi a a jövő.

De neked egy 120-as régi Skodád volt a leírás alapján. Azt hagytad nagyvonalúan figyelmen kívül, hogy a Skodák is fejlődtek, hol tart ma már egy 120-as Skoda egy új Superbhez képest? Egy sokak számára tökéletes autó. Képzeld, a Skoda is hibrideket fog gyártani.

Nem akarok lebeszélni senkit sem, de még a csak weboldalon elérhető számlázók is a középkorban vannak az on-line számlázók mellett küzdők szóhasználatát kölcsönvéve.

Autós hasonlattal a jövő a hibrideké, vagy a tankolható elektromos autóké, amikbe elektrolitot lehet majd tölteni 10 év múlva a benzinkutakon.

Vagy az én hardveres pályámról lepasszolt hasonlattal, a hibrid merevlemezeké.

(Annak kedvéért aki nem tudja, hibrid merevlemez: egy olcsó, de nagy kapacitású hagyományos mágneses tárolási elvű merevlemezt és egy kisebb tárterületű drágább, de nagyon gyors SSD /félvezető-memória alapú adattároló/ keveréke - a hibrid merevlemez egyesíti magában a nagy tárolókapacitást a gyorsasággal és az olcsósággal).

Minden érvet amit ide leírtam, a nagy vezető informatikai cégektől vettem kölcsön. Ez a jövő, a sajátgépre telepített alkalmazás és az on-line adatbázis szolgáltatás keveréke, a HIBRID rendszer.

Már csak a nagy koponyák által kijelölt út miatt is mondom.

Tisztellek titeket fejlesztőket, mert elismerem, hogy sok munka lehet egy szoftverfejlesztés során, legyetek coderek, vagy webfejlesztők, de az a sok féligazság nem járja.

Az a célom, hogy ne csak a féligazságokat lássák az emberek.

Ezt a hsz-t bemásolom a többi hasonló fórumba is (már máshová is válaszoltam előzőleg), csak hogy ne vádolhassanak sehol sem azzal, hogy bármelyik oldalára állok. A haladás oldalán vagyok.

Kellemes Karácsonyt!

Okos-Ügyvitel Creative Commons License 2014.10.15 0 0 22

Hadd ajánljak én is egy saját fejlesztést.

Mivel tud többet, mint a többi online számlázó?

Mi a számlázáson túl kapásból 4 modult kínálunk:

Okos-Számla, Okos-Készlet, Okos-Pénztár, Okos-CRM

Pár extra: 
munkalapból, szállítólevélből, megrendelésből számla készítés, teljesítési igazolás, naptár, szerződések-dokumentumok iktatása fájlfeltöltéssel, készletérték FIFO alapján, számlázáskori árrés adatok, ELÁBÉ adatok...stb.

Ja és 2015.04.30. -ig most garantáltan INGYENES az összes modul százezer tételig!

Természetesen böngészőből fut tableten, laptopon, de akár okos telefonon is! :)

Ez ám a tuti üzlet! Mármint minden felhasználóknak! Csak regisztrálni kell és már megy is! :)

Még egyszer kiemelem, hogy az ÖSSZES MODUL INGYENES! 
Rajtatok áll próbáljátok ki ;)

A TÖBBI szoftvercégnél csak pár számla állítható ki, vagy olyan szinten van korlátozva az ingyenes program, vagy akár a legolcsóbb dobozos számlázó, hogy már bejövő számlát se engednek iktatni. Azért akár már éves szinten 30-50 e Ft-ot is elkérnek. Mi ezzel szembe megyünk! Minden modulunk TELJES VERZIÓJA INGYENES! 

NAV rendeletnek teljes mértékben megfelel! 

http://okosugyvitel.hu

netdjw Creative Commons License 2014.09.05 0 0 21

Sziasztok, csak szeretném a figyelmetekbe ajánlani a https://www.szamlazoo.huonline számlázó programot. Elsősorban kisvállalkozásoknak készült, egyéni vállalkozóknak, de van benne lehetőség több felhasználó felvételére is és van ingyenes verziója is, ami tényleg ingyenes (se tárhely díj, se évenkénti díj, semmit nem kell fizetni érte).

Kulcs-Soft Creative Commons License 2014.04.28 0 0 20

Kedves Fórumozók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Számlázz Most – online számlázó szoftverünket, ami Windows 8.1 és Windows Phone 8 operációs rendszereken érhető el.

Kiváló megoldás egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozások tulajdonosainak.

Egyszerű, gyors és könnyen kezelhető ügykezelést tesz lehetővé!

Az alapszoftver ingyenes, mely bővíthető a Számla Extra csomaggal. 

Ráadásul a Számla Extra csomagunk az első ezer ügyfelünk számára az élesítést követő egy évig ingyenes. 

Bővebb információ: www.szamlazz-most.hu

Üdvözlettel:
Kovács Anikó
marketing és kommunikációs referens

kovacs.aniko@kulcs-soft.hu
Kulcs-Soft

5g2r4ö3d1ö Creative Commons License 2012.07.23 0 0 19

Üdvözlök mindenkit!

Én egy saját gyártmányú egyedi, egyszerű, gyors, hatékony számlázó programot használok (access-ben írtam, de most írom át desktop alkalmazássá), ezért nem is tudom, nem is fogom megadni az elérhetőségét. Azért írtam le, mert lehet így is.

Az itt is látható önreklámozó hozzászólásokról:

Érdekes, hogy ha egy fórumon valaki olyan témát nyit, ahol megkérdezi, hogy milyen számlázó, vagy ügyviteli programot használjon, megjelennek az egyes cégek átlátszó önreklámjai (egy hózzászólásos emberkétől, linkkel, ajánlással, nem gyanús?).

Egy másik hasonló fórumon már kitárgyaltuk, hogy pont az ilyen fórumokon reklámozott cégeket és termékeket kerüljük el.

Szomorú, hogy a nagyobb fejlesztőcégek is erre vetemednek, ebből az látszik csak, hogy rosszul megy a szekér, nem telik reklámra sem.

Az meg pofátlanság, hogy ha az egyik ilyen önreklámozó cégecske szabja meg, hogy a vevő milyen elvek szerint vegyen számlázó programot.

Megmondom én, hogy milyen szempontok szerint vegyenek számlázó programot:

Feleljen meg a hatályos jogszabályoknak.

Ha nem bízik az adatai biztonságában, használjon on-line számlázó helyett desktop alkalmazást.

Ennyit lett volna.

Köszöntem.

Eördögh

N_Ancsa Creative Commons License 2012.03.13 0 0 18

Én most az AXEL PRO-t használom, amit ajánlani tudok. Nem volt túl sok időm az évváltáskor azon filózni, hogy melyik programmal folytassam, csak annyit tudtam, hogy ne a régivel! A régi programnál pofátlanul az áfakulcs módosításra tízezres összegeket kértek az évváltási díjon kívül, na mostmár úgy néz ki ilyen nem lesz.

gyikarcok Creative Commons License 2012.02.28 0 0 17

Az alábbi linken olvasható egy jó összeállítás arról, hogy mire figyeljünk a számlázó program kiválasztásakor:

Számlázó program kiválasztása

Sz.F. Creative Commons License 2010.05.16 0 0 16

Az egyik topikban már megírtam, de azért ide is leírom. Van egy nagyon jól használható számlázó program , amit nem kell telepíteni, csak regisztrálni kell és használhatod online azonnal!

Ez a számlázz könnyen online rendszere.

Láthatod, külsőre sem kevés energiát fektettek a számlázó program fejlesztésébe.

Én átran ajánlom!

számlázó program demója
Előzmény: noidea (-)
0128doc Creative Commons License 2002.02.28 0 0 15
Amit erről egyáltalán tudni lehet:
www.cassa.hu
doc
Tiba Creative Commons License 2002.01.23 0 0 14
Adorjanv!
yeah.
A Cobra-t használod, vagy a Diamond-ot?

Tiba

Előzmény: Adorjanv (12)
Tiba Creative Commons License 2002.01.23 0 0 13
Szívesen vitatkozom az általad megkérdezett könyvvizsgálóval. Az ÁFA törvény ugyanis előírja a folyamatos sorszámozást.
Ez vajon mit jelent?

Továbbá: ha a következő sorszám kisebb kiállítási dátumú, akkor egyértelműen bizonyítható, hogy nem hiteles: a kiállítási dátum helytelen rajta (kizárt, hogy mind a két számlát a számlán szereplő időpontban állítottad ki).

Egyszerre több számlatömböt vezethetsz, ekkor a követelmény ugyanaz (minden számlán a kiállítás dátumán a kiállítás dátuma szerepeljen), persze ekkor nehezebb ellenőrizni.

Tiba

Előzmény: Antisystem (11)
Adorjanv Creative Commons License 2002.01.18 0 0 12
Nem. A kiállítási dátum már nem lehet kisebb. A teljesítés és a fizetési határidő lehet szinte tetszőleges.
Az APEH által kért másik apróság, hogy az eredeti számlát csak egyszer nyomtathatod ki. Ha a nyomtató begyűrte strornó-> új számla.
A példányoknak sorszámozottaknak kell lennie.

De nekem akkor is a külker számla tetszik a legjobban. Ott is mindennek magyarul kell rajta lennie és esetleg más nyelven is. Mindennek forintban kell szerepelniede ráirhatod valutaban is. Mire egy számla program tudja mindezt, meg még a kereskedők egyéb apróbb igényeit...
Na mire ilyen programot találtam, abba őszültem bele. Mi a Diamond melett kötöttünk ki. Dos-os, gyors, okos.

Vili

Előzmény: Tiba (10)
Antisystem Creative Commons License 2002.01.18 0 0 11
Szia Tiba!

Mivel én is fejlesztettem ilyen programot, megkérdeztem egy könyvvizsgálót, hogy mi van ezekkel a dátum dolgokkal, és azt mondá, hogy szerinte ilyen követelmény nincs. Mondjuk ésszerűség sincs benne, hisz semmi nem tiltja azt se, hogy egy vállalkozás egyszerre több számlakönyvet használjon, vagy hogy felváltva írjon gépi illetve kézi számlákat. Szóval ez alapján úgy vélem, ha mégis lenne ilyen szabály, akkor az emeletes baromság - mondjuk ez se lenne meglepő a magyar adójogban...

ÜdV

Előzmény: Tiba (10)
Tiba Creative Commons License 2002.01.17 0 0 10
Hali!

Ha január 8-i dátummal kiállítasz egy számlát, akkor ezután nem tudsz január 5-i dátummal kiállítani másikat?

Tiba

Előzmény: Jenki- (9)
Jenki- Creative Commons License 2002.01.16 0 0 9
Vettem egy Cobra Contot, úgy néz ki, hogy korrekten működik.
Előzmény: Tiba (8)
Tiba Creative Commons License 2001.12.15 0 0 8
Jenki-!

Hirtelen három dolog jut eszembe, egyet leírok:

A folyamatos sorszámozás megkövetelése, amely azt követeli meg, hogy egy magasabbb sorszámú számlát nem lehet kiállítani korábbi dátummal.

Egy kicsit túloztam, hogy nem felel meg a jogszabályoknak, mert bár ez megfelel, de a fenti esetben olyan kötelezőséget nem garantál, amelyeket garantálni lehetne. Tehát ebből a szempontból a progival semmi gond nincs (sőt ez a többihez képest elég jól meg van csinálva), mégsem vigyáz mindenre, amire lehetne. Egy esetleges APEH ellenőrzés ilyen esetben a programot nem bántja majd, csak a számla kiállítót (szemben más esetekkel, de ilyen ha jól emlékszem a Cobra-nál nem fordul elő).

Ha érdekel a másik kettő is...

Tiba

Előzmény: Jenki- (5)
Jenki- Creative Commons License 2001.12.11 0 0 7
Most vettem a Metróban, egyelőre gyakorlok rendesen. Talán csak sikerül. Nem könnyű megszokni. Ebben a hónapban teszt üzemmódban nyomom.
Bodec iLS Creative Commons License 2001.12.11 0 0 6
Szerintem a Qsoft Kft. SUP Integrált Számviteli rendszerének a számlázó modulját ki kellene próbálnod!
Jenki- Creative Commons License 2001.12.11 0 0 5
A Cobra prograimjaihoz mit szólsz?
Előzmény: Tiba (4)
Tiba Creative Commons License 2001.12.03 0 0 4

Kérdés az, hogy mire kell.

szerintem ez a legjobb :)

http://www.webaruhaz.hu/main.php?moreinfo=37
de csak akkor, ha nem kell raktárkészlet nyilvántartás, ilyesmi.

Nekem sok számlázóprogival van rossz tapasztalatom, ugyanis a legtöbb számlázó program így-vagy úgy nem felel meg a jogszabályoknak. (És itt nem arról van szó, hogy feltörhető, másolat készíthető a prógramról, stb.)

Ha írsz számlázóprogiról, szívesen megnézem, hogy miben felel meg (vagy nem) a jogszabályoknak.

Tiba

McGyver Creative Commons License 2001.12.02 0 0 3
Szia Nekem van 1 sajat programom , meg 75%-os de nemoskara elkeszul. Ha van kedved tesztelheted, es ingyen megkapod .

Udv,
McGyver
mrshark@swi.hu

micu Creative Commons License 2000.01.18 0 0 2
www.linux.uzlet.com. Ez itt a reklám helye :)
Üdv: Micu
mal Creative Commons License 2000.01.18 0 0 1
Talán némi segítség:
Számlázó programok
netudki Creative Commons License 2000.01.18 0 0 0
Lehet, hogy 0 ilyen van???
noidea Creative Commons License 2000.01.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Lenne egy probléma, tulajdonképpen nem is az enyém, csak megkértek.
Számlázóprogramokról szeretnék infókat, tapasztalatot, hogy mit érdemes venni, és mivel vannak rossz tapasztalatok.

Előre is köszi:

noidea

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!