Hello! azt szeretném kérdezni hogy a movie player, GBA hoz mire jo? meg olyat is hallottam már hogy eza movie player meg valami átalakitot összekötök és Nintendo DS játékokkal lehet játszani,. ez lehetséges? mert nagyon érdekelne, elöre is köszi ;)
Eladó: GBA SP:14000.- GBA:5000.- Yoshi's Izland:4000.- Carerra power slide:2000.- Star Wars The new droid army:3500.- Midnight Club:2000.- Emailben értesitsenek ha valamelyik édekel:Email/Msn:bendeguz@mymac.hu
Sziasztok! Nekemek eladó :enyhén karcos 3 játékkal a GBA SP-m adok hozzá töltôt. Játékok:2 autós játék+Star Wars III esetleg ha addigla megtalálom :Yoshi's Izland. A konzolt magában is eladom OLCSÓBBAN és a játékokat is eladom külön a konzol nélkül. Az árakról megeggyezünk EMAILlben vagy MSN-en. Itt írj:Email:bendeguz@mymac.hu Msn: bendeguz@mymac.hu
Szia nekem eladó a gba sp-m jó álllapotbanvan szürke kicsit karcos de nem zavaró mert nem nagyok .Email:bendeguz@mymac.hu Lécci itt ne üzenj mert nem szoktam ide felmenni
Hali. Sürgősen eladnék egy GBA Sp-t a következőkkel: 3 játék,link kábel,wireless adapter,hordtáska,füllhallgató átalakító,füllhallgató. Ár: 25000 Ft.De meglehet beszélni.Ha valaki elvinné ennyiért ajándék jár hozzá!
!!Tökéletes állapotban!! lévő fehér GBA keresi gazdáját. Ami hozzá jár:
GBA táska, May Payne, Need For Speed Underground, The Sims (Boustin' Out), Prince Of Persia (The Sands Of Time), Virtua Tennis, Pokemon Sapphire, Warioland 4, Lord Of The Rings (The Two Tower), FIFA 2003
#Ár: 30eFT (Elemenként vásárolva kb 40eFT lenne a reális érték) Elérhetőség: Kiss Marcell, 0670-3165145, kissmarcell@freemail.hu
sziasztok!Nekem van egy Game boy-om és most el szeretném eladni és van hozzá egy játékom (metroid) és egy tok-om is.Az árban majd megegyezünk minél hamarabb el szeretném adni tehát ha kell kérlek írj írjon a választ előre is köszönöm telefonon a 06203235571 számon lehet elérni e-mailom:zoe.7@freemail.hu
szia téged még érdekel a game boy mert egy pontosan olyanom van mint amiről írtálés el szeretném adni és van hozzá játék és tokválaszodat előre is köszönöm és ha kell kép is írj a zoe.7@freemail.hu címre válaszodat előre is köszönöm.