Üdv Mindenkinek! Keresek üres szivar nélküli, de szép minőségben lévő szivardobozokat megvételre. Aki szívesen megválna használaton kívüli üres dobozaitól az kérem írjon a viiboo [kukac] citromail pont hura. Köszi!
Kubai repteren Havannaban illetve, Santa Clara-ban levo szivargyar boltjaban sajat reszre vasarolt szivarjaimbol maradt par doboz, mert tulvasaroltam magam.
ROMEO Y JULIETA 10 WIDE CHURCHILL.
Bontatlan 10 darabos csomagolas (Fadobozos)
illetve,
MONTECRISTO No2 25
Bontatlan 25 darabos csomagolas (Fadobozos)
Vasarlasi blokk megorizve.
Ha erdekel valakit kereshet a ztamas06@gmail.com email cimen.
Van két doboz (25 szál/doboz) kubában februárban vásárolt Cohiba Siglo VI szivarom. Saját használatra meg ismerősöknek hoztam, de túl sok lett. Eredeti csomagolásában bontatlanul áll a szekrényben. Ha érdekel esetleg valakit vagye fel velem a kapcsolatot a heiladam09@gmail.com címen.
HAMIS COHIBA mini 20 szivar MAGYAR TRAFIKBAN? Létezik ilyen? Kezdő szivaros vagyok, néhány kisebb méretűt is kipróbáltam. A Cohiba mini 10 (10-es csomagolású doboz) ízlett, így megajándékoztam magam egy újabb dobozzal. Egy körúti dohányboltban vettem, meg is lepett, hogy van 20-as csomagolású is. Felbontás után még nagyobb meglepetés ért: a benne lévő szivarkák nem nagyon hasonlítottak a 10-es dobozosra, mert sokkal könnyebbek voltak, mintha csak egyetlen levél lenne megsodorva: könnyen összenyomható, néhány szívással végigszívható. (Egyébként nem volt rossz.) A dobozát közelebbről megnézve a „zárjegy” sem igazi, úgy látszik, egyszerűen rá van nyomtatva (!) a dobozra (ráadásul nem keresztben „zárja le” a dobozt, , mint az eredetin, hanem a fektetett oldalával párhuzamosan, hosszában. A magyar forgalmazó egy ismert szivarforgalmazó, a címkéje rendesen a dobozon. (a 10-est másik forgalmazó forgalmazza.) A trafikos régi, megbízható ember. Létezik ilyen? Hogy hivatalos magyar forgalmazó valószínűleg hamis szivarokat forgalmaz? Van egyáltalán 20-as Cohiba mini ? Vagy ezek nem hamisak? Előre is köszönöm a válaszokat.
Elérhető áron eredeti kubai szivarak eladók:Cohiba Behike 52,54,56 és a 62-es ..ha kúriózumra vágysz akkor a Cohiba Bestia-t tudnám ajánlani ami világszerte igazán ritkasság!! A kinálatból:M-Cristo Piamides ,érlelt dohány:Magicos,Genios,Robusto,Supremos!!
A termékeimre garanciát vállalok és bárhol bevizsgálhatóak az én költségemre!
Ha valakit esetleg érdekel tudok pár infót honnan lehet Bp-en,garantáltan eredeti !!!!szivart,korrekt áron beszerezni.. Cohiba-.Behike 52-56,Sublimes,Magicos,Genios,Siglo I-IV,Robusto,Piramides! Cuaba Solomon,Monte Cristo -Open...jjordi123@gmail.com
Eladő 2x25 szálas dobozban lêvő eredeti Cohiba Esplendidos , piramides az ár megegyezés tárgyát képviseli az itthoni bolti árak alatt humidorban tartom őket az eladás mellett azért döntöttem mert besokaltam több szivárog van mint kéne jelenleg.
lenne egy ajándékba kapott, de sosem használt, végig dobozban tartott, rendkívűl igényes Vector Humidorom, amit szívesen eladnék. Nem szeretnék senkit zavarni itt egy hirdetéssel, de talán itt lesz valaki aki tudná értékelni és kihasználni.
65-70 szivart képes befogadni,
mahagóni, 4 fiókos, üveg ajtós kivitel,
hygrometerrel és két darab új, bontatlan párásítóval
Az USA-ból kaptam, ha minden igaz Európában nem is forgalmazott darab.