Keresés

Részletes keresés

Patreides Creative Commons License 2021.10.13 0 0 8

Valami olyan JavaScript izét használnak mostantól, amit a régi böngészők már nem kezelnek?

De az azért durva, hogy a GDPR ostoba kérdése miatt akadjon el az ember, és netovább.

Még az elvileg kompatibilissé tett MyPal alatt is van olyan hírportál, ahol minden egyes lekattintott cikknél újra és újra előjön a kérdés a sütikről, de ott legalább tovább tud az ember menni, csak idegesítő.

De itt annyi, meg egy bambi.

Patreides Creative Commons License 2021.10.10 0 0 7

Nálam se működik a régi böngésző alatt (XP, Opera), le kellett töltenem a Mypal böngészőt (29.3.0), így már OK. Mondjuk a Twitter és Facebook videókhoz eddig is a Crome-ot kellett használnom, de a többire jó volt az Opera, azt szerettem a legjobban, de így már első a Mypal, sajnos. A Port hu is csak az alatt megy pár napja.

ELŐRE! Creative Commons License 2021.10.09 0 0 6

edddig nem volt, ma reggel nálam felugrott, beleegyezési button reagál de a popup ott marad, eltakarva a felületet.

Előzmény: h_g (3)
ELŐRE! Creative Commons License 2021.10.09 0 0 5

és ha nálad működik, akkor kamu az egész, biztos, hogy mindenkinél működik. Aham. Kb ilyenek lehetnek a mostani fejlesztők, ezért nem működik a popup ablak régebbi bönbgészőkben, IOS 11 ipad safari és chrome, miket csak OS upgrade után lehet frissíteni, amit meg kösz nem akarok frissíteni.

természetesen megírtam nekik is, köszi az értékes tanácsot :)

Előzmény: illetlenke (2)
Betfair user Creative Commons License 2021.10.09 0 2 4

Amíg a régi brigád csinálta, addig azért olvasható volt, a mostani teljesen szörnyű, igénytelen trágyadomb az egész. 

Előzmény: h_g (3)
h_g Creative Commons License 2021.10.09 0 1 3

Mi az az adatvédelmi ablak? Sohase láttam. Az Index technikailag teljesen olvasható nálam, bár az ízlésemnek már hosszú évek óta nem felel meg.

Firefox 78.13.0, Ublock Origin 1.38.2

Előzmény: ELŐRE! (-)
illetlenke Creative Commons License 2021.10.09 0 0 2

Nem olvassák!

Amúgy meg nem igaz, mert pl. nálam működik chrome-ban.

Az ublockot is kikapcsoltam és utána 1x elintéztem, azóta is rendben működik.

laptop win10 pro Chrome/94.0.4606.71

Mert ezek fontos adatok.

De ha tudatnád velük a problémádat, nekik kéne írnod.

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2021.10.09 0 0 1

Ha adatot akarnak vedeni minek nekem abba beleegyezni???

Panzermeyer Creative Commons License 2021.10.09 -1 0 0

Nem lehetne ezt az adatvédelmi felugró faszt végleg eltüntetni? Tényleg szükséges minden oldalletöltéskor ezt tolni az ember arcába?

ELŐRE! Creative Commons License 2021.10.09 0 0 topiknyitó

Az új adatvédelmi felugró ablakon a buttonok NEM működnek régebbi böngészőkön, így az Index.hu nem olvasható mától! (se safari, se chrome)

Javíjátok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!