Bár kicsit későn válaszolok. Bejött azóta vmi? Én Dórához kb. 3 éve járok, kb. olyan 80%-os. Én őt tudom ajánlani, voltam több helyen már, nagyon sok a kókler.
Szeretnék kérdezni a topik címéhez kapcsolódóan. Bár ahogy olvasgattam a hozzászólásokat nem a jóslásról beszélgettek.
Én elég szkeptikus vagyok ebben a témában, sőt.. egy barátnőm azonban nem hagyott békén egy felmerülő problémám miatt. Már hetek óta ezen kattogtam (nem nő ügy stb.. inkább üzleti jellegű) rábeszélt, hogy menjek el egy jóshoz. Elmentem. Dórát javasolta, nem tudom ki ismeri. A Dóra Tanácsadás oldalt is elolvastam, de a topikra csak most találtam rá. Meglátjuk mi lesz... viszont így utólag szeretnék véleményt kérni róla, mert én életemben először jártam jósnál, kellemes benyomást gyakorolt rám, valóban eltalált sok mindent a jelenből és a múltból is. Amiért mentem kaptam választ és megerősített abban amin őrlődtem. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem segített a döntés meghozatalában. Mondott pár olyan dolgot a spiritualitással kapcsolatban, a karmával kapcsolatban amin elgondolkoztam és elkezdett kicsit érdekelni a téma. Ha valaki tud róla többet, járt nála többször vagy egyszer akár.... véleményekre kiváncsi lennék. A jövőt majd meglátjuk, de azóta is gondolkodom pár dolgon.
keresem diamond.boszi email címmel a felhasználót! sokat segített nekem anno, itt találtam meg és már nem mukodik az email cime. kerlek jelezz ha latod vagy ha ismeritek! köszönöm