Köszönöm kiigazítását, természetesen önnek igaza van, de ez nekem nem ciki, hiszen csak a buta ember érzi cikinek, ha kijavítják.
Viszont, ha már ilyen kedvesen javított, akkor én is szeretném a nyelvet bíró kollégámat felvilágosítani következő mondatáról:
Húzódj vissza azokba a magasan intellektuális topicokba...
Ha az "intellektuális" szó helyett annak magyar jelentését használjuk, akkor "a magasan szellemi topicokba" mondatrészt kapjuk, ami ugye teljességgel magyartalan, ezért én, ha már semmiképpen nem tudom elkerülni az idegen (latin) szó használatát, "intellektualizált"-at használtam volna.
Továbbá a nyelvet bíró kollégámmal szeretném közölni, hogy a "topicokba" szót semmiféleképpen nem írjuk egybe. Ha magyarítva használja, akkor topikokba, ha pedig az angol szót használja, topic-okba a megfelelő formula.
Remélem kiigazításommal nem sértettem meg, további sok sikert kívánok a magyar nyelvtan rejjjtelmeibe.
Csak nem bírom megállni... Nem ciki neked, hogy még egy volt saláta is jobban bírja a nyelvet, mint te? "ha vetted volna a fáradtságot" - írod. Nos, a helyes szó itt: fáradság. Szerényebben, kedves vakság!
Miért felejtettem volna el?
Tőlem az öngúny sem áll távol. (egyébként az idézett topic /pont ez/ nem a szexről szól, ha vetted volna a fáradtságot beleolvasni)
Sőt sokkal inkább viccnek szántam, amit sajnos látom nem sikerül megérteni.
Már ha van reinkarnáció, akkor szerintem előző életedben saláta lehettél.
Nem kell válaszolnod. Gondolod hiányérzetem lesz?
Sajnálom az ilyen embereket mint te. Azt hiszed hogy élsz?
Mégis inkább írj valamit, hogy teljes kórképet kaphassak, mennyire vagy eltelve magadtól.
Most mondd! Ez a nick is Night Hunter.
Továbbá, hogy könnyebb dolgod legyen elárulom:
Elveszett zsebkendő
Karácsonykor jövök
Majonézes kavicsok
Szimpatikus sárgarépa
Kiscukorka szerencséje
Piroshernyó bánatos
Napraforgó pánikban
Villámgyors medvecukor
Kantár nélkül soha
Robotizál zöldplankton is én vagyok.
Megnéztem. Szerintem jó. Épp egy MTI hírnek lovagolta meg a humoros oldalát.
Nem is olyan idióta topic, mint például a Night Hunter félék.
Nyugodtan olvasgasd azokat, mindjárt megszereted Luront.
Kedves kérdésedre itt a topic pontos címe: "14 éves barátnőm a kredenc alatt van". Szerzo: Gai-luron. De a többi se akármilyen... Hozzászólásod utolsó szavához csak annyit: Menjél te a ... Gai-luron-féle topicokba!
És ezzel a magam részérol lezárom ezt a nem ide illo OFF-ozást. Húzódj vissza azokba a magasan intellektuális topicokba, melyekben úgy látszik, jobban érzed magad (Gizi az asztal alatt, stb.)
Nezd Jáksó, itt mindenki megpróbál szopatni: szard e őket! Én veled vagyok (már ha ez neked nem is katarzis). Ahogy nem bírtalak, úgy kedveltelek meg; szerintem jól csinálod azt, amit. Olyanba nyúltál bele, amiben igen könnyen elveszthettél volna, s most tessék: van arcod, stílusod, megjelenésed.
Én nem ismerem a nyolcadik kerületi harcmodort.
Erről te biztosan többet tudsz.
Viszont megdícsérlek szép levezetés volt, viszont van benne egy aprócska logikai bukfenc, amitől összedől az egész, hiszen arra építetted fel a mondanivalód, hogy már megint megtámadtak, de a kiinduló hipotázised téves. Én ugyanis nem támadtalak. Én csak megállapítottam, hogy eddig minden beírásra védekezel. De tulajdonképpen ezt is lesz.arom, annyire nem érdekel. Ha nem vetted volna észre, csak végigpoénkodtam az egész interjút (bocs azoktól akiknek nem tetszett).
Számomra eddig úgy tünt, hogy jáksólászló egy vicces, nevetni képes figura.
Mostani válaszaidból pedig egy teljesen másik ember, egy hiú, ego-ját féltő valakit ismertem meg.
Lehet hogy téged csak "megcsináltak"?
Bár hülyeség. Biztos hogy nem. Csak eddig belőled nem ezt láttam.
Lehet, hogy többet ezt nem olvasod, viszont én is vagyok annyira önérzetes, hogy ez még idekívánkozott.
(Egyébként csak azért nyitottam meg újra a topicot, hogy megnézzem zsuzsa adatait, akinek majd megfogom a mellét, ha rajzol nekem egy lovat.)
Ja, és tavaj azt nyilatkoztad, hogy egy góját látál a harkáj jukában.
(Csak hogy lehessen mibe belekötni á lá Rizsa).
"Utálja a feleségem, az anyósom, a lányom, a lányom barátja, a kutyám, a szomszédom, a szomszédom anyja." - jó kis család, mondhatom. Különösen a szomszéd anyjáért irigyellek. Az, hogy figyelni fogsz, nagyon megtisztel. Nem volt ÁVÓ-s abban a bizonyos családban? Mert a stílusod és a fenyegetozésed erre vall...
Ha meg esetleg benezel...
Szep kis velemenyed alakulhatott ki az index kozonsegerol. Arra kerlen, ne altalanosits! :o)
Engem tenyleg erdekel, hogy a milyen a kapcsolatod a kisfiaddal? Buszke az apukajara? Azt olvastam, hogy sippal, dobbal, nadihegeduvel hadilabon allsz. :o)
Állandóan védekezem... nyolcadik kerületi övön aluli harcmodor: támadj meg valakit, ha védekezik, netán visszaüt, mosolyogj lekicsinylően - "állandóan védekezik" -, ha meg nem, dőlj hátra diadalittas mosollyal - "győztem, szólni sem tud". Én már csak ilyen gyenge vagyok - hajlamos vagyok válaszolni. Még Neked is.
Köszönöm, hogy az után idiótáztál le, hogy elbúcsúztam Tőletek, ez igazán elegáns, nemkülönben bátor megoldás volt. Egyebekben pedig... kezd ahhoz hasonló érzésem lenni, mint amikor egz nap háromszázhetvenszer elmondjuk adásban, hogy mettől meddig tart a kívánságműsor, és ennek ellenére minden egyéb időpontban is csak ezzel telefonálnak a T. hallgatók, függetlenül a műsor egyéb kitűzött céljaitól, mintha egy kereskedelmi rádió egy nagy zenegép lenne day and night. Írjam le újra, hogy lassú volt a rendszer, vagy megnézed lejjebb?
Ok. Már leírtam egyszer, de most megerősítem: nem rajtam múlt, hogy ennyit és ilyen tempóban írtam. Gépelni pedig elég jól tudok. Bővebbet egyszerűen nem illik írnom - a magam részéről meglepődtem azon, hogy semmiféle fejlesztés sem volt annak érdekében, hogy a vélemények a megírás után minél gyorsabban felkerüljenek az oldalra. Írtam, írtam, gombnyomás, semmi, gombnyomás, semmi, gombnyomás, elment. Ez volt.
Melyik politika topicból szédültél át, te síkagyú?
Ha már belémkötsz, vedd a fáradságot azzal a lelassult fejeddel, hogy végigolvasod a hozzászólásaimat. A "mi", az a családom. Az ilyen primitív, fontoskodók mint te, lamenta, gondolják át minden betűjüket mielőtt megosztják másokkal. Figyelni foglak.
Kukucsi, lásd 102! ("tuti, hogy a legjobb kérdésekre nem fogsz válaszolni ;-)"
Igazam lett :-(
(ebből következik, voltak jó kérdések)
(azaz vegyes: volt amire jó volt, hogy válaszolt, bár a kérdés maga nem volt jó, és volt nagyon jó és emberi kérdés (Bugi bácsi), amire sajna nem, de azért a végén olvashattunk a feleségéről)