Van egy olyan, hogy Mail API. Ezt hasznalva tudsz emilt kuldeni. A Proggit
NT alatt az at-tal futtatod. w9x alatt ha felrakod a cywin32 csomagot, akkor ott is lesz at parancs
SF: Miért éppen az Outlookot kellene rávenni? Írhatsz egy akármilyen programot, ami létrehoz egy outlook objektumot és azzal elküldeti a file-t.
Ehhez az kéne, hogy a progi folyamatosan fusson, és kb. 4-5mp-enként (vagy amilyen időköz neked jó) figyelje van-e elküldendő file.
Persze ez megoldható VBscriptben is, a scriptet kell elindítani x időnként a Scheduler service-sel (at parancs NT alatt) és nemtommivel a w9x alatt.
Az outlookot sajna nem tudom megnézni, hogy abban megoldható-e közvetlenül, mivel nekem le van tiltva a programozása.
Hello mindenkinek!
Az Outlook eleg gagyi, olyan microsoftos..
Ha nincs megoldas a problemadra, akkor en a Lotus Notest tudnam ajanlani, azzal is megoldhato ez a problema, par ott is egy kicsit alal kell nyulni a dolgonak.
Ha jól tudom, az Outlook 2000 már elég kényelmesen makrózható lesz VBA-ban. Dehát illik is neki. Linuxon már most összedobható sendmail-re egy ilyen script percek alatt.
Van itt valaki, aki tudna segíteni abban, hogyan lehet az Outlook-ot rávenni arra, hogy figyelje, hogy a helyi hálózaton van-e egy file, és ha létezik, elküldje egy e-mail címre?