Keresés

Részletes keresés

szabadító Creative Commons License 4 órája 0 0 5036

Üdv, gyárilag nem működik, mert a töröknél előfordul, vagy ez a példány volt buhera? Köszönöm!

Előzmény: TarzanTeofil (5035)
TarzanTeofil Creative Commons License 6 órája 0 0 5035

Nem utaltam előre....és valszeg a személyes átvétel se oldotta volna meg a problémát, magyarul azt, h hibás a cucc...csak ha ki tudtam volna próbálni rendesen...Azért tettem ki (az azóta törölt) hsz-t, hogy más lehetőleg ne vásároljon ettől a veszprémi illetőségű Pap Péter nevű fazontól, mert egy xarházi...

Előzmény: Kazinc Barcika (5027)
szabadító Creative Commons License 2 napja 0 5 5034

Az új kék szerintem egy olyan ember boltjainak a reklámoldala, akit már régi kéken is utáltunk, a stílusa miatt,  de Gibson ennyire leplezetlenül nem kivételezett vele. Mindig az a jó, amit éppen ő árul, és aki rosszat ír a termékéről azt megmarja az a 5-6 törzstag, ha meg személyeskedésbe megy a vitájuk, provokálja  az illetőt, és kitiltják a moderátorok. Ez az én véleményem.

Előzmény: Kazinc Barcika (5033)
Kazinc Barcika Creative Commons License 2 napja 0 3 5033

Az új kék sem jobb , a belterjes 10en fő  mindenbe állandóan bele ugat  .Teljesen elfogultak az új emberek új ötletek ellen . Megkérdezed ez a X holmi mennyit ér piti összegre becsülik  kibicelnek . Feltesz ugyan olyan márkát  de rosszabb vasat  sokkal drágábban a törzsgárdás  , síri csend . Ott annyival rosszabb hogy kiutálnak az adminok , aki neked ront az bent marad te meg ártatlanul ki vagy tiltva  . Na  itt legalább van lánctörlés és  figyelmeztetés . Szakértőkhöz képest olyan baromságot nem láttam amikor K M  revolvere a tűzfalból 0,3 mm t kilógott , mivel passzív biztosítású nem tud elsülni , rettegtek hogy veszélyes  ,  nem értették meg . Csettegett egyik Alfájuk a szakértő hadak javaslatára a rugót vastagabbra cserélték . Továbbra is csettegett , alátétezték az erős rugót . A csettegés maradt de már nem lehetett fél kézzel elsütni . Egyértelmű volt hogy a szeg túl tompa esetleg rövid . A tulaja eladta 1/4 áron , az új gazda később megírta hogy  helyretette maga legyártott hosszabb hegyes szeget  eredeti rugóval pöpec lett ....

Előzmény: szabadító (5032)
szabadító Creative Commons License 2 napja 0 0 5032

Ez így igaz, én nagyon sokáig nem regisztráltam be, de nekem is kezd derengeni, hogy a facebook sokkal hatékonyabb hirdetésekre. Viszont, annyi idióta máshol szerintem nincs, olyan eget verő baromságokat írnak le és ha csak szakmailag nem stimmel, nincs moderálás. Csodálkozik, sőt anyázik, hogy a starttöltényes-ólmosok  jellemzően tudhatnak 30-40 Joule-t bezzeg tőle elvették a 10 Joule-t tudó légpuskáját, és a betétcső szerintük, az már szerelt lőszer és különben is..... 

Előzmény: Kazinc Barcika (5031)
Kazinc Barcika Creative Commons License 2 napja 0 0 5031

Itt vagyok 15 éve mások sokkal régebb óta 20-25 éve , azok sem értek el semmit . Ez a fórum halott , a facebook online lehetőségei becsukta a kaput . A fejlesztések iszonyat pénzek lehetnek és a  reklám sem hoz nagy hasznot a csekély látogatottság végett . 

Előzmény: szabadító (5030)
szabadító Creative Commons License 2 napja -1 1 5030

Lehet, ha a Veteránok kérnék, megszüntetnék, nem tükrözi a valóságot.

Előzmény: Kazinc Barcika (5029)
Kazinc Barcika Creative Commons License 2 napja -1 4 5029

A fórum bő 10 év technikai  lemaradással küzd , nem lehet utólag semmit sem szerkeszteni sem törölni . Akár a  GYK  maradi elavult platform . Értelmetlen altopikok  a fegyveresekben stb .

Előzmény: szabadító (5028)
szabadító Creative Commons License 3 napja -1 3 5028

Lehet butaság, de én megszüntetném ezt a plusz, mínuszt.

Előzmény: Kazinc Barcika (5027)
Kazinc Barcika Creative Commons License 3 napja -3 4 5027

Ugye ugye , rutinosoknak evidens hogy  mire megy ki a játék . Sajna mindig akad egy két naiv  előreutaló   meg sokkal több ostoba  lepontozó birka ....

szabadító Creative Commons License 4 napja 0 1 5026

Igen, ez igaz. Az elöltöltősökre mondjuk nagyon prolisan, hogy " mindenkinek másra ....fel " tudom sok macera, pénz, utánjárás, és nem az enyém, csak nálam lehet, de a sportra lehet igazi, még ha magamat nem is sportlövőnek, csak sportbohócnak tartom . 

Előzmény: Blekk Rájgó (5025)
Blekk Rájgó Creative Commons License 4 napja 0 4 5025

Ez igaz, viszont egyre inkább romlik a gazdasági helyzet, elsőnek az ember a hobbicuccaitól szabadul meg. Szándékosan figyelem ezeket, szoktam nézegetni a lejárt termékeket, mik keltek el. Az említett túlárazott vasakból egy sem!

Példaként: a félmilliós kiherélt SIG árából lehet venni Balázséknál két tömködős revolvert. Még vizsgára, karbantartó cuccokra, engedélyre és ennek folytán üzemanyagra is futja. A mókafaktor meg sokkal nagyobb!

Előzmény: szabadító (5024)
szabadító Creative Commons License 4 napja 0 2 5024

Gondolom ma a legjobb lehetőség állampapírban 7.35% ha egy éles túlárazott konverzió egy vagy két év is mire elkel és fog rajta 50 vagy több %-t, mert  van ideje kivárni, megérte vastagon. Így igaz, nincs alternatíva.

Előzmény: Blekk Rájgó (5023)
Blekk Rájgó Creative Commons License 4 napja 0 3 5023

Régi kifejezés erre, ár/érték arány. Kíváncsi lennék arra, ha pl. a vatyerkán fent lévő fél misi és afeletti árú konverziók mennyiért kelnének el, ha a piacra bíznák a beárazást. Értsd ezalatt 1Ft indulóval minimálár nélkül 1Ft licitlépcsővel. Mert amennyiért most fent vannak, lassan két éve nem kellenek senkinek.

Új bolti fegyverben meg nincs alternatíva a hazai kereskedőknél. HW88SA kifutott, a többi meg a spiáter fostömlő mindenhol.

Előzmény: szabadító (5022)
szabadító Creative Commons License 4 napja 0 1 5022

Így igaz, de áldozni már nagy csak nagyon kevesen hajlandóak áldozni az acél vagy CNC alumíniumra.

Előzmény: Blekk Rájgó (5021)
Blekk Rájgó Creative Commons License 4 napja 0 3 5021

Kristályközi korrózió. Régi, még a barnakönyves időkben behozott fióklakó stukkerek is eltörnek úgy, hogy el se csettintették új koruk óta.

Előzmény: szabadító (5019)
Blekk Rájgó Creative Commons License 4 napja 0 3 5020

És tényleg! A sorszám pontosan stimmel.

Előzmény: Kazinc Barcika (5009)
szabadító Creative Commons License 6 napja 0 2 5019

Igen, sajnos ezek a spiáter alkatrészek egy idő után porózussá válnak és hajlamosak repedésre, törésre. Soha nem értem egy elvileg önvédelemre szánt gázrevolvernél a fegyveren vagy a töltényen miért kell spórolni, az életük múlik rajta. 

Előzmény: Kazinc Barcika (5014)
Kazinc Barcika Creative Commons License 6 napja -4 1 5014

Az a szomorú hogy megtörténhet magukat szakértőknek tartott gyűjtők esetén a tévedés - szándékos mese .... Ezt márciusban hirdették a belterjes fórumon .  Nem lett kijavítva hogy ez nem acél csak a dob , megvette valaki  naiv a  1,6 ezer látogatóból . Az ára  még a megéri nem drága  határok között  mozgott . A nikkeles  fedele alá kukkantva látható hogy a 69 N  szerkezete  rg 89 és török másolata . Acél tartósabb  a kakasa sem törik le ha leejti a gazdája nem málik el öntési hiba végett  stb  .

Előzmény: szabadító (5012)
szabadító Creative Commons License 6 napja 0 3 5013

Ha valakit érdekel a téma a spiáter öntvényeken legtöbbször nem tüntetik el teljesen a fröccsszerszám kilökője okozta nyomokat, képről felismerhető, nem kell mágnes hozzá, de személyes átvételnél az a legbiztosabb, csak rozsdamentes acélhoz nem tapad arra figyelni kell!

Előzmény: Kazinc Barcika (5011)
szabadító Creative Commons License 6 napja -1 5 5012

Én is sokszor csodálkozom, hogy a mai világban hányan vannak akik mielőtt vásárolnának akármit is, akár használt fegyvert, nem olvasnak utána a neten. Bolti ár másfélszerese vagy még több egy bizonytalan dologért, mert általában "lövésmentes" csak a gyári próbalövések, karcmentes, gyűjtői állapot, mikor meg megkapja, mert nem akart érte utazni, rádöbben, hogy messze nem azt kapta amit akart. Természetesen vannak nagyon korrekt eladók is, de a másik fele is valóság.

Előzmény: Kazinc Barcika (5010)
Kazinc Barcika Creative Commons License 6 napja -4 4 5011

Figyelem ez  RG 69 N  csak a dobja acél az elsütőszerkezete spiáter , f ull acél az RG  69  .

Kazinc Barcika Creative Commons License 2025.09.08 -7 6 5010

2020 után érezhetően  vatera  lett a fórumból, használt kopottas  cuccok a bolti ár felett meghirdetve , új  pár napos arcok előreutalást kérnek  .....

Előzmény: Kazinc Barcika (5009)
Kazinc Barcika Creative Commons License 2025.09.08 -7 7 5009

Jaj de huncut valaki , ezt pár hete máshol árulták 130 ezerért  egy doboz PV töltettel  .A tagunk ezt  kicserélte töltőre lőtt vele  6ot  és rátett  35 matyit  . 

W_B Creative Commons License 2025.08.30 -1 10 5004

1. Nem akciós, máshol is ekörül van.

2. Ez nem a vatyerka, hanem egy fórum, itt hozzá lehet szólni a hirdetésekhez! 

Ennek a kibeszélőnek pontosan ez a témája!

Úgyhogy felesleges a hiszti!!!

Előzmény: faetie (5002)
faetie Creative Commons License 2025.08.29 -12 0 5002

Jaj istenem valahol akciós! Én 1200 ért vettem/db. Ha van vételi szándékod tedd meg! De ezt az ovó néni megmondás ezt hagyjuk!!

Előzmény: W_B (5001)
W_B Creative Commons License 2025.08.28 -2 9 5001

"Szilveszteri rakéta. Gazriaszto toldatból lőhető ki. 1200 helyett 600 Ft/db. Szabadon vásárolni bármikor. A kis pici fém 5 db ajándék. Budapest babos333@gmail.com 06306021038"

Boltban 510 Ft darabja.

Zink Desert Gold rakéta gázpisztolyba, 20 darabos - Rakéták - Combat Zone webáruház

ALI B. Creative Commons License 2025.08.27 -7 2 5000

Itt a következő . 2020 körül ezért  10 ezret se lehetett elkérni,  ha jobb állapotban lenne  tartozékkal (lehet az is van hozzá )  érne 15  Mátyást .  Lényeges hogy 8 mm es amiből nincs telítve a piac , sem a drága riasztót nem könnyű találni hozzá  a CS felbukkanása meg szinte ritkaság . 

Kazinc Barcika Creative Commons License 2025.08.26 -7 0 4999

Itt 5 nickkel futok  , nincs mit rejtegetnem . Azt  te tudod mit meddig hirdetsz  a nagy számok törvénye alapján lesz egy bolond aki elviszi vaterás áron , ez nem a neve lesz .....  Megjátszhatod azt cselt ha mégis kudarcot vall a bolt kiírod kamuból hogy elkelt  aztán új nickkel megköszönöd  a vásárlást és ajánlod az eladót  saját magadat .... XD

Előzmény: PA63 (4998)
PA63 Creative Commons License 2025.08.22 -1 4 4998

Elfelejtttél nicket váltani! 😂

Ha visszaolvastál volna akkor láthattad volna hogy én csak 8-at lőttem vele!

Az optimális árat pedig nem te állapítod meg!

Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte.

Neked lehet hogy drága...

Ne felejts el minuszolni ezzel a nickeddel is!

Előzmény: ALI B. (4997)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!