Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.30 0 0 160

https://index.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-nyiregyhazi-korhaz-foorvos-felfuggesztettek-gazprom-fradi/

 

  • „Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a vaginádon keresztül fordítson ki, s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc’…ha már nem sz*pta le inkább édespapát…anno!”
  • „Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben…akár 9 hónapos magzati korodban is…”

 

Kornafeld János, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kórház egyik szülész-nőgyógyásza azért írta a fenti trágár kommenteket, mert Cseh Katalin nyílt levelet intézett Aleksander Ceferinhez, az UEFA elnökéhez, hogy megakadályozza a Gazprom-üzletet, és Putyin befolyásolási kísérletének nevezte azt, hogy a világvállalat a magyar futballcsapat szponzoraként évente több milliárd forintot hozhatna a Ferencvárosnak.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.09 0 0 159

kormány, konzulatusanak alkalmazottja Erdelyben!  

 

NOT , HÁTULRÓL, gyáván földre vágni.

 

Valahogy Bayer akkor nem irta hogy Sajnos ezek a gyáva patkányok soha nem ölik meg magukat.

 

Az se lenne meglepő ha a nőt támadta volna Bayer a cikkeben akkor...:-((((((((((((

Előzmény: medve talp (22)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.09 0 0 158

Milyen erdekes ekkor nem patkanyozta a fideszes noket tamadokat, kurvazokat, gyalazokat...

 

 

Igazi II/III es nyilas gerinc

 

 

Bayer Zsolt: Sajnos ezek a gyáva patkányok soha nem ölik meg magukat

 

https://index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.27 0 1 157

https://444.hu/2024/03/27/magyar-peter-hazugsagnak-tartja-hogy-10-eve-ruhellnek-a-fideszben-bayer-zsolt-nogyalazo-megjegyzeseire-kezdett-celozgatni

 

  • Bayer Zsolt írását a Mandiner is újraközölte, amihez Magyar Péter a Facebookon a következő kommentet írta: „Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb 5 éve láttad először.
  • Másodszor sztem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles. Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán? Ha nem, segítek feleleveníteni az emlékeket.
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.18 0 0 156

Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül,

ez a sarokköve” - mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet,

"sőt, többet is, mint ami kijár."

 

 

A férfiaknak meg aztán plane megadja.

 

  • Lovagkeresztet kapott a lúgos orvos áldozatát megkérdőjelező orvosszakértő

 

Belföld

2023. március 15. – 12:21

 

 

https://telex.hu/belfold/2023/03/15/allami-kituntetes-novak-katalin-nyulasi-tibor-bene-krisztian-lugos-orvos-renner-erika

 

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.18 0 0 155

Sajtossy Roland 5 perce
 

Ki nem szarja le a nemzetközi nőnapot, azt sem tudom, mikor van.

 

Valami kommunista ünnep, hogy így tudod?

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.18 0 1 154

Erdekes Varga kapcsán meg hirtelen most mindenki melle all.

 

  • Igazságügyi (!) miniszterként (!) a nagy nő és családvédő (!) kormánytagkent (!) valahogy nem jutott eszébe évekig, hogy a védtelen nő társai melle álljon, hogy "Mindig van kiút.

Most a ferjura semmi szervezéssel, hatalmas tömegű rendezvénye utáni propaganda akcio után (nem amikor Varga védelmében eloszor megnyilatkozott, hogy nem o döntött a kegyelemről egyedül. Nem amikor nyilatkozgatott a facebookon. Nem amikor a millios nézettségű interjút csinálta) meg rájött.

 

 

DE hat ilyen a politika.  De hogy eppen Levai Aniko szervezetének videóját rakja be a temarol...

Előzmény: kiábrándult jobbikos (153)
kiábrándult jobbikos Creative Commons License 2024.03.17 0 0 153

Roppant sajnálom őket, de mit tegyünk, ez a provokátorok sorsa.

Előzmény: pici mici a pók (152)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.17 0 0 152

Himszovi Orban es noket tamado nepe!

 

Törley Katalin: Lökdöstek, megütöttek, lekurváztak Orbán rajongói március 15-én

 

Belföld

2024. március 16. – 13:56

Cseke Balázs

 

Nem viselték jól Orbán Viktor rajongói, hogy Törley Katalin és a Tanítanék aktivistái megpróbálták megzavarni a miniszterelnök március 15-i beszédét a Múzeumkertnél.

 

„Először csak lökdöstek és kiabáltak velünk, később már zászlórúddal és kézzel is megütöttek többünket. Engem többször is kurvának neveztek, a legdurvább mégis az volt, amikor egy társunkat nem akarták hagyni békében kimenni a tömegből, még kifelé is megütötték” – írja Facebook-oldalán Törley Katalin. A Kölcsey Gimnázium volt tanára azért indul a júniusi EP-választáson a Magyar Kétfarkú Kutyapárt listáján, mert szavai szerint: „nem tűrhetem tovább, hogy a hazámban a különvéleményért megalázzák és megverjék az embert. Nem tűrhetem tovább, hogy a kirúgás után már fizikai erőszakkal próbálnak meg elhallgattatni”.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.17 0 0 151

csak utána azon részeg pasik nem állnak ki a gyerekek védelméről meg nők tiszteletéről papolni a nép elé, meg erre hivatkozva uszulni a melegek ellen.

Előzmény: Dr.Bubó_tevespecialista (150)
Dr.Bubó_tevespecialista Creative Commons License 2024.03.17 0 0 150

Ilyen régi nótával jössz? Sok lakodalomban hallottam ezt már, mikor éjfél után, a férfiak kissé spiccesen dalolják. Ez neked érv, bármire is? Ne nézd már le a topik olvasóit, ezt senki nem veszi be. Én meg főleg nem. Muhaha.

Előzmény: pici mici a pók (149)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.17 0 0 149

Ha nem Orban pofazott volna alig perhetet a MISZLIKBE APRITASROL a Novak ugy kapcsan akkor is kinos lenne, a pinafogdosasrol dicsekvo, meg sajat lanyaval valo ...poenkodo Trumphoz viszi valaki a lanyat!

 

Igaz az utan, hogy Orbán meg részegen dalolászott , majd felrakta facebookjara, KISLÁNYOK MEGHÁGÁSÁRÓL (!!!)....szóval miért lenne akkor Trump gond neki?

 

 

 

 

Az meg hogy az szovivoje a hazaspari latogasra hivatkozva magyarazta kulonosen pikans. Persze, hogy nem az ilyen szepseges feleseget viszi modell Melania Trump miatt az meg Orbanrol mond el mindent.

Előzmény: Dr.Bubó_tevespecialista (148)
Dr.Bubó_tevespecialista Creative Commons License 2024.03.17 0 0 148

Ez a lány nagyon szép! Orbán büszke lehet rá! Aki elhiszi, hogy a vén Trump veszélyt jelenthet rá nézve, az bolond. Muhaha.

Előzmény: pici mici a pók (147)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.17 0 0 147

questt 6 napja
 

Nem normális ember, aki Trumphoz viszi a lányát

Írta: Amerikai Népszava

-

2024-03-10

 

 

Tessék figyelni az arcokat: Orbán büszkén mutogatja a lányát, Trump pedig mustrálja, felfalja a szemével az ártatlan, kiszolgáltatott lányt. Döbbenetes kép. Fotó: rtl.hu

 

Cseppet sem mellékes körülmény, hogy Orbán a legkisebb lányát, Flórát vitte magával Floridába Trump birtokára. Az még kacifántosabbá teszi az ügyet, ahogy Havasi Bertalan hazudozik az Orbán-lány utazásának okáról.

Ez pedig így hangzik a 24.hu szerint: „Mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra.” Eszerint a lánya helyettesítette Orbán feleségét. A Trump házaspár mellé a lányát vitte házastársnak.

Ez nemcsak diplomáciai abszurd, hanem még perverz is, de saját megfejtésünk szerint az ügy még ennél is visszataszítóbb. Mi azt gondoljuk, hogy Orbán túlságosan is hasonlítani akar Trumphoz, amit kifejez a szégyellni való MEGA-MAGA párhuzam, ide vezet az igazi ok.

Orbán még mindig az első feleségét veri, míg Trump a harmadikat. Melania annak ellenére, hogy nem az eszével tűnt ki soha, ami az értéke, azt jól őrzi. Felcsútiasan szólva, jól tartja magát. Hozzá képest, s Melania mellett, Lévai Anikó nem emeli Orbán ázsióját Trumpnál.

Bármikor, bármiben, bárkivel fogadunk, hogy ez volt az oka a „cserének”. Orbán villogni akart a szép fiatal lányával a nőfaló, kurvapecér, nőket erőszakoló Trumpnak, és képes volt ezért a 19 éves lányát egy ilyen szörnyeteg elé állítani, aki egy elítélt szexuális zaklató.

Normális ember nem vezeti a lányát egy olyan ember elé, aki azt mondta, hogy nőknek el kell kapni a pináját, erre valók. Ez nemcsak elmélet, mert 12 nő jelentette fel nemi erőszak miatt, jogerős ítélete van arról, hogy szexuális erőszakoló, épp mostanában ért véget a per.

Orbán meg akarta mutatni, milyen szép lánya van. Elismerést akart aratni vele Trumpnál. Nem kiz’rt, hogy Trump ajánlatokat küld majd neki, hogy költözzön Amerikába. Orbán Flóra nincs biztonságban, mert Trump csábíthatja, az apja pedig nem mer nemet mondani.

Egy apa nem viszi oda a 19 éves lányát egy ilyen szörnyeteg elé, hogy az mustrálgassa, hogy kezet fogjon vele. Trump azt nyilatkozta, hogy Ivánkára is ráugrana, ha nem lenne a lánya. Önmagában az is súlyosan beteges, hogy ez egyáltalán az eszébe jutott.

 

 

 

https://www.msn.com/en-us/news/politics/donald-trump-imagined-having-sex-with-his-daughter-ivanka/

  • In 2006, Trump said on ABC’s The View while sitting next to her: ‘If Ivanka weren’t my daughter, perhaps I’d be dating her. Isn’t that terrible? How terrible? Is that terrible?’And in 2015, he told Rolling Stone that Ivanka is ‘really something, and what a beauty, that one. If I weren’t happily married and, ya know, her father…’
  •  

 

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.03 0 0 146

komolyan nem érti a szerzőnő, komolyan? Na ne jatszuk mar a cekkeres Viktor rezsimjében a naivat.

 

(A szerző Svédországban élő író, költő, műfordító.)

 

Oh, igy mar ertheto.  Rogan media megint megtalálta a SVÉD MAGYAR nőt akire lehet hivatkozni az elleznek ellen

Előzmény: pici mici a pók (145)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.03 0 0 145

komolyan nem érti a szerzőnő, komolyan? Na ne jatszuk mar a cekkeres Viktor rezsimjében a naivat.

 

https://index.hu/velemeny/2024/03/02/jovo-kovetkeztetes-felelosseg-pedofilia-1968/

 

 

Van egy konkrét esemény, melynek során egy államfő, és egy igazságügyi miniszter lemond. Próbáljuk ezt körüljárni. A lemondás oka felelősségvállalás. Két nő vállalja a felelősséget egy hibás döntésért. A hibás döntés az volt, hogy egy pedofíliáért elítélt igazgató védelmezője, és ezért cinkosa elnöki kegyelmet kapott. Még mindig nem tudjuk, talán nem is fog kiderülni, mi volt a döntés mélyebben rejlő oka. Van egy harmadik személy is aki egyik hivataláról lemond, mert lemondatják, egy püspök, egy férfi. Ő nem vállalja a felelősséget, mert vonakodva, csak egyik tisztségéről, és nem is önszántából mond le, mint a másik két felelős. Szembetűnő, hogy a balhét két tehetséges, okos nő viszi el. Két bátor nő. Két nő. Pedig a tehetséges nő hiánycikk a magyar politikai életben. Ha kizárólag a divatos kvótaszellemhez igazodnék, azt mondanám, a nő hiánycikk a politikában. De nem mondom, mert úgy gondolom, nemtől függetlenül tehetséges vezetőkre van szükség.

Kérdés azonban, miért éppen két tehetséges nőnek kellett távoznia, mikor a minisztériumok és a pártok vezetősége hemzseg a közepes képességű férfi kollégáktól?

Persze ugyanúgy megkérdezhetném, általában miért csak közepes képességű nők tűnnek fel a politikai életben? És ha végre van kettő aki tehetséges, miért pont ők lesznek vezéráldozatok?

 

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.10 0 0 144

Orban mint a feudalis ur azonnal kib...ott  KET NOT IS!

 

https://hirklikk.hu/kozelet/lemondott-novak-katalin-es-varga-judit-is/427945/

 

 

OCCSET IS KIRUGJA?  Ja az ferfi azt nem

 

 

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=166355719&t=9254578

pici mici a pók Creative Commons License 2024.02.04 0 0 143

Himsovi orban es nők szexuális kizsákmányolására irányuló szervezett bűnözői csoport létrehozásával vádolt baratai...

 

https://index.hu/kulfold/2024/02/03/andrew-tate-orban-viktor-miniszerelnok-befektetes-magyarorszag-rajongas/

 

 

  • Ismét a magyar miniszterelnököt dicsérte közösségi oldalán Andrew Tate. A brit–amerikai influenszer annyira tiszteli Orbán Viktort, hogy miatta még Magyarországon is befektetne.
  • Az egykori MMA-harcos az X-en (korábbi Twitteren) tett közzé egy bejegyzést arról, hogy mennyire tiszteli a magyar miniszterelnököt. Kiemelte, hogy amennyiben Orbán Viktor továbbra is ennyire elszánt marad, úgy „100 millió dollárt tervez befektetni Magyarországon, csak úgy tiszteletből”.
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.03 0 0 142

HImsovi Orban elhizott pofikajaban a vaddiszno!!!

 

Ja a kisujszallasi asszonyságozó....

 

 

https://telex.hu/belfold/2023/10/02/megindult-a-gratulaciocunami-kariko-katalinnak-a-politikusok-kozott

 

Varga Judit volt az első a politikusok közül, aki kiemelte, hogy egyébként Karikó Katalin az első magyar Nobel-díjas nő. Ezt a vonalat vitte tovább végül Novák Katalin is, egy közös képpel illusztrálva a nagy pillanatot.

Németh Szilárd egy Petőfi-idézettel toldotta meg a gratulációt, Kocsis Máté pedig a magyar női Nobel-díjas narratívát folytatta. Ugyanígy tett Orbán Viktor is, aki szintén közös képpel gratulált.

Előzmény: _Wisp_ (141)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.02 0 1 141

Spy der Man Creative Commons License 2023.10.02 0 0 140
Spy der Man Creative Commons License 2023.08.07 0 0 139

Te valasztottad a neved, biztos véletlen :0)

Előzmény: Kevitko Spacey (138)
Kevitko Spacey Creative Commons License 2023.08.07 0 0 138

Ne buzulj Esthi !

Előzmény: Spy der Man (137)
Spy der Man Creative Commons License 2023.08.07 0 0 137
Előzmény: Kevitko Spacey (136)
Kevitko Spacey Creative Commons License 2023.08.07 0 0 136

Az Cookie tisztje.

Előzmény: Spy der Man (135)
Spy der Man Creative Commons License 2023.08.07 0 0 135

te csak fogdosd a ferfiakat Kevin!

Előzmény: Kevitko Spacey (134)
Kevitko Spacey Creative Commons License 2023.08.07 0 0 134

....a nők 'tisztelete'. aha

 

Téged Esther senki sem tisztel

Spy der Man Creative Commons License 2023.08.07 0 0 133

Himsovi orszagaban ugyan mi mást várnánk?

 

 

Németh Balázs a Rubint Réka fenekét paskolgató atlétikai vb-s kabalafigura védelmére kelt

Besenyei Balázs 2023. 08. 07. 13:16

Úgy tűnik, elkél a védelem neki.

 

Mint arról a 24.hu elsőként számolt be néhány nappal ezelőtt, a Mokkában is bemutatták az atlétikai vb kabalafiguráját, Youhoo-t, aki széttrollkodta Rubint Réka gondolatait, miközben a nők önmegvalósításának fontosságát ecsetelte. A kabalafigura szétzilálta a stúdiót, és még a fitneszedző fenekét is megpaskolta.

A figura sok támadást kaphatott, legalábbis erre lehet következtetni Németh Balázs, a köztévé volt műsorvezetője, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatójának Facebook-posztja alapján. Németh a kabalafigura védelmére kelt.

 

https://24.hu/szorakozas/2023/08/07/nemeth-balazs-youhoo-atletikai-vb-kabalafigura-rubint-reka/

Spy der Man Creative Commons License 2023.07.31 0 0 132

Holnaptól nem lesz női minisztere a kormánynak. Köszönet Varga Juditnak a szolgálatért, erőt, kitartást a folytatáshoz neki és utódainak is! A nőkre is szükség van a magyar közéletben!" – fogalmazott Novák Katalin államfő a Facebookon, miután Varga távozott a miniszteri posztjáról.

 

 

Dehogy van ra szükség, nekik a CEKKER valo mint Orban mondta.

Erre_A_rovid_idore_minek Creative Commons License 2023.07.21 0 0 131

Látom jól elbeszélgetsz magaddal. De legalább bem társalogsz saját nickjeiddel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!