Köszönöm! Mondjuk az adatlap írt egy ilyet is: "Nyitott rendszerek esetén adagolja a terméket a tágulási tartályon keresztül." Ez alapján talán nem köt bele.
Amúgy olyan plusz kockázatra gondoltam, amivel talán a gyártó nem számol. Pl. az őségi rendszerben lévő "iszap".
Villanybojlert és falikutat kell cserélnem a mosókonyhában. Bojler már a helyén, csak be kell kötnöm. Előzőleg acélszövet borítású flexi cső volt, de pár év alatt nagyon gatya lett, már nem szeretnék ilyen beépíteni az állandó nyomás alatt lévő vezetékbe. Ahogy nézegettem a netet, Gebo-féle hajlítható cső kellene nekem, legalábbis ez tűnt szimpinek. De kész méretest nem láttam. Árulnak ilyet valahol? Alkatrészeket találtam, de a peremező árát sokallom, nem akarok ipari mennyiséget készíteni. Van valami ötlet egy megbízható megoldásra? Ugyanígy gondban vagyok a csaptelep bekötésével is azon az oldalon valami 1/4" körüli menet van, a csaptelepben a belső. Oda mit tegyek? Flexi cső már durrant el a lakásban, szerencsére a fürdőben, ahol van padlóösszefolyó, így nem okozott nagy kárt. De ugyanez a mosokonyhában, ami tároló is, erős lenne.
Sziasztok! Adott egy 40 éves, vascsöves, nyitott fűtési rendszer FÉG C21-es kazánnal. Valószínűleg valahol szivárog a rendszerből a víz, olyan napi 0,5 liter körül. Jó eséllyel az aljzatbetonban lesz a hiba, ezt majd szeretném leellenőrizni egy hőkamerával. A Fernox Leak Sealer F4 mennyire lehet alkalmas arra, hogy a szezon végéig kihúzzam? Van bármilyen kockázata, ha bekerül a rendszerbe? Előre is köszönöm!
Sziasztok, a probléma a következő dupla konfortos családi ház 120 literes gázbojler keringetős rendszerrel de 4 főre néha kevés a hmv. Milyen megoldás van ami egyszerűen kivitelezhető.
"Autentikusabb lett volna ,ha a több közül legalább az egyiket megkérdezed."
Próbáltam megkérdezni, de szinte mindegyik tette le azonnal a telefont, nem mutattak hajlandóságot a további beszélgetésre. Gondolom munka közben hívtam őket, és éppen csináltak valamit. Én se szeretem ha autószerelés közben hívnak, általában fel se veszem.:-)
Bocsi. Időközben lenyitottam az elejét, és ott volt az adattábla.:-)
Közben felhívtam pár szerelőt, de addig el sem jutottunk a beszélgetésekben hogy elmondjam melyik Ariston típusról van szó, mind azt mondta hogy nem vállalnak Aristont.:-)