Keresés

Részletes keresés

RegisztráltamTehátVagyok Creative Commons License 3 órája 0 1 7683

Kezdem érteni, hogy a csillagászok miért nem találják értelmes földönkívüli élet nyomait.

Mire egy civilizáció odáig fejlődne, hogy üzenni tudjon másoknak, már rég kipusztítja önmagát.

És egy szuperintelligens - nem önpusztító - civilizáció kialakulásának valószínűsége nagyon kicsi.

vak 123 Creative Commons License 7 órája -3 1 7682

Ez a vírus már évmilliók óta itt van. Itt volt az emberekben is mielőtt kitört a hiszti. Ott vannak a tanulmányok erről. Itt lesz a jövőben is. Mindig mutálódni fog. És ettől az emberek egy csoportja újra el fogja kapni a következő változatát. Újra betegíteni fog, mint eddig. Mindig azok a mutásns törzsek fognak elszaporodni, amik kicselezik az immunrendszerünket. Ez egy állandó folyamat, ők mutálódnak mi elkapjuk. Mi vagyunk számukra az élettér. Mindig születnek új emberek akik még "szűzek " a vírusra. Erre vagy a következő változátára. Ez így volt és így lesz, hiába a mostani hacccáré. Az is lényegtelen, hogy Kínában most nincs. Lesz újra és újra, átterjed, belefáradnak, itt is mindig fel fog bukkanni egy újabb változat. Ez a vírusok és emberek együttélésének, versengésének normális rendje. Nincs értelme se rinyálni, se oltatni.

Előzmény: Viktor34 (7679)
JimmyQ Creative Commons License 12 órája 0 0 7681

Így kezdted:

"egy koronavírus fórumban miért nem irogatnak olyanok, akiknek közvetlen tapasztalatuk van az üggyel kapcsolatban?"

Mire jeleztem, hogy ez nem igaz. Mert írogattunk, te viszont valahogy nem olvasgattad.

Vagy letagadod.

Vagy csak nem hiszed.

A fajtámat viszont már jól ismered.

Aminek örülök.

A szenteltvízről meg a királyi TV-ről előadott képzelgéseid egyenesen meghatóak.

De próbálj meg inkább felébredni!

Meg ebből is:

"gondolkodó emberek . . . akik nem hiszik, hogy a koronavírus miatt, emberek holtan esnek össze ezrével naponta"

Előzmény: Viktor34 (7679)
fds4531123 Creative Commons License 13 órája 0 0 7680

azon gondolkodtam, miért nem tudjuk megállapítani, hogy ez a vírus kit fog megbetegíteni és kit nem? elvileg ez nagyrészt genetikai, nem? AI-t be lehetne tanítani hogy megállapítsa. persze ehhez minden vizsgált ember genetikáját ismerni kell, de ez ma már nem olyan drága.

Viktor34 Creative Commons License 14 órája -1 0 7679

Jól ismerem a fajtádat, más fórumokban is szoktam találkozni hasonlókkal. Mivel semmi hasznos infóval nem tudsz szolgálni, így b@szogatsz másokat. Senkit nem hazugoztam még le az itt leírt sorai alapján. A média az más dolog. Azok bizony sokat hazudnak. De gondolom te iszod a közszolgálati tv minden szavát, én meg egy mocskos vírustagadó vagyok a szemedben. Tanácsolom hát, hogy moss kezet gyakran szenteltvízzel, aztán pattanj le rólam! Persze nagy tisztelettel.:)

Előzmény: JimmyQ (7671)
vak 123 Creative Commons License 14 órája 0 0 7678

Meg a műtétre. Az nem biznisz ha csak egy olcsó szuritól meggyógyulsz.

Előzmény: vak 123 (7675)
Viktor34 Creative Commons License 14 órája 0 0 7677

Köszönöm a számomra értékes hozzászólást!

Előzmény: Igazad_van! (7673)
vak 123 Creative Commons License 14 órája -1 0 7676

Viktor ha sejteni szeretnéd, hogy ki hiteles, akkor kattints rá a nikjére, a más topikokban való hozzászólásaira. Abból tudod úgy nagyjából, hogy kivel beszélsz. Ateista, hívő, liberális, konzervatív, kommunista, nem az, magyar, nem magyar stb. Ebből sejtheted, hogy hazudik vagy sem.  

Előzmény: Viktor34 (7664)
vak 123 Creative Commons License 14 órája 0 0 7675

https://mta.hu/tudomany_hirei/a-felebresztett-immunrendszer-kisopri-a-daganatot-108737

 

Lehet azért patkolunk sokan el rákban, mert nem kapunk időnként jó kis baktériumos fertőzést, pl orbáncot. Furán hangzik, de a cikkben is voltak erre utaló gyógyulások. Átálltak a kemora meg a sugárra, ami jobb biznisz.

Előzmény: aladar644 (7674)
aladar644 Creative Commons License 15 órája 0 0 7674

Értem én, hogy egy hozzátartozó elvesztése szomorú,én annak idején 26 évesen vesztettem el a nejem. Nem tudták megmenteni. a halál az élet végét jelenti, ezt el kell fogadni, Igaz nem mindegy mikor. Most 80 éves átlaggal halnak meg, nem a legegészségesebb emberek. Az egész cirkusz azért váltja ki az ellenkezést egyesekből, mert aránytalan a lezárások mértékével.

Lesznek még emiatt sokkal nagyobb bajok, anarchiába torkoló zavargások, stb,

 

A halálesetek felfutása azonos a 2017-es január-febrúári felfutással, csak akkor nem is tudtunk róla. És máskor is voltak ilyenek.

Haltak is meg emberek, és gyógyultak is meg.  Most rengetegen meggyógyultak, és 2% alatti a halálozások száma a fertőzödtekhez képest, legalábbis a lejelentett számok szerint, 80 -éves átlagéletkorú beteg emberek.

 

Engem sokkal jobban aggaszt a rákos betegek halálozási aránya. Éppen, hogy fordított ehhez képest, rengeteg fiatal hal meg rákban. Utánanéztem ennek is, és kiderült: naponta 90-en haltak meg rosszindulatú daganat miatt Magyarországon 2018-ban. A szomorú az, hogy 1990-ben "csak" 30ezren, tehát növekszik a daganatos halálokok száma, ahelyett, hogy csökkenne. Arányát tekintve még rosszabbul állunk, mert a lakosság csökkent azóta.

Rengeteg 50 alatti, fiatal és gyerek van az áldozatok között, nem 80+-os a derékhad. Ez a TRAGÉDIA!!!!!!!!!

 

Ez nem nem zavar?

A legelgondolkodtatóbb az egészben, hogy Karikó Katalinék kidolgozták a rák személyre szabott  immunterápiáját, éppen ezzel az mRNS technikával, csakhogy ezt nem alkalmazzák. MIÉRTIS NEM? 2008 óta kikísérletezve, Nobel díjas ötletnek tartom a sok kemo ősi megoldás helyett. Ami ráadásul semmit sem ér.

 

Viszont ez az mRNS vakcina tapasztalat nélküli, még a saját rendszerükbe sincs bekódolva, mint a rák terápiás eljárások. Ez a honlapjukon látszik, hogy csak kísérletezés alatt áll. Majd most sikerül tapasztalatokat gyűjteni. Rajtatok...

Előzmény: JimmyQ (7671)
Igazad_van! Creative Commons License 15 órája 0 0 7673

Én átestem rajta még szeptemberben a második hullám előtt. Két-három nap láz, émelygés, fáradság, 2 hét hullámokban előtörő rosszullét, három hónap szaglás mentesség. 

 

Jelenleg nincsenek tüneteim, de a mellkasom néha szorít, a nyelés néha nehezen megy, a bal karomban ízületi fájdalmaim vannak. De ezek bármitől lehetnek, már kértem beutalót kivizsgálásra a biztonság kedvéért. Ja alapbetegség magas vérnyomás volt, kor: veszélyeztetett alatt

Előzmény: Viktor34 (7654)
sszinténzenész Creative Commons License 25 órája 0 0 7672

Ugyan! Nem értem mért veszitek komolyan. Még ugyanolyan nikkeket is használ(nak?): Viktor34, aladár644, Láló36.

Előzmény: JimmyQ (7671)
JimmyQ Creative Commons License 25 órája 0 0 7671

Mennyire kellene közvetlennek lennie annak a tapasztalatnak?

Olyan valaki írjon, aki saját maga átesett rajta?

Akkor meg azt neveznéd "vitatható hitelességűnek", mint ahogy megkérdőjelezted eddig a médiában megjelent összes beszámolót, meg az ittenieket is, amelyek pedig a közvetlen családi vagy ismeretségi körünkből valók.

Na ilyenkor dugod a fejed a homokba, hogy véletlenül se kelljen szembesülnöd semmi olyasmivel, ami ellenkezik a hiedelmeiddel.

Előzmény: Viktor34 (7664)
kitadimanta Creative Commons License 25 órája 0 0 7670

"Pusztán azért, mert nem értem, hogy egy koronavírus fórumban miért nem irogatnak olyanok, akiknek közvetlen tapasztalatuk van az üggyel kapcsolatban? "

Talán kevesen olvassák... Én is csak véletlenül jöttem ide, mert más témában utazom...

Előzmény: Viktor34 (7664)
kitadimanta Creative Commons License 25 órája 0 0 7669

Javítás:

A családba helyett családban

Előzmény: kitadimanta (7668)
kitadimanta Creative Commons License 25 órája 0 0 7668

Szia!

 

Az egész családomon átszaladt a vírus, mint egy gyorsvonat, a lányomat (40-es) nagyon megviselte, erősen ingadozó vérnyomás 110-190-ig akár percek alatt. Gyengeség rosszullét, stb. Kórház, egy hét kivizsgálás (még nem tudtuk, mi okozza a tüneteket) majd egy teszt kimutatta a fertőzést... Újabb mentő, megint kórház.

Aztán szépen lecsengett... Két hónap elteltével tünetmentes mindenki. A férje csak enyhébb, de hasonló tünetekkel megúszta, én és a párom (70-esek) két heti hasmenéssel egyéb tünetek nélkül átvészeltük, az unokám (6) észre sem vette. (Mi privát csináltattunk tesztet)

Rá egy hétre az óvodát zárták be egyik óvónő fertőzöttsége miatt, de ő is könnyedén átvészelte, részleteket nem tudok.

A családba volt még néhány fertőzött, de ők is megúszták kisebb nagyobb tünetekkel (rosszullét, fáradtság, hasmenés, stb...)

Tágabb ismeretségi körben egy idősebb ffi, belehalt.

A kórházban - ahol a lányom is volt - nagyon sok covidos beteget ápoltak...

 

Azon meg ne csodálkozz, hogy korábban nem kaptál beszámolót senkitől, mert akkor még kevés volt az érintettek száma, s aki tünetmentesen átesett, nem tudhatta, hogy megúszta...

 

Azt gondolom, hogy a média nem véletlenül riogat - még, ha kissé túloz is olykor, vagy éppen elhallgat - és fegyelmezett, szabálykövető magatartást kér, mert bár nem lehet a fertőzésnek megálljt parancsolni, lassítani lehet a terjedését, amivel a kórházak betegellátó képességét még elfogadható szinten lehet tartani.

Ha csak minden századik fertőzött szorul kórházi ellátásra, már az is 1000 000 beteget jelent, ami  korlátozások nélkül egy-két hónap leforgása alatt zúdult volna az egészségügy nyakába...

 

Ja, és aki még nem esett át súlyosabb következmények nélkül, az könnyen ítélkezik, de abban a pillanatban, mikor neki lenne szüksége szakszerű ellátásra, akkor meg az egészségügyet szidja...

Előzmény: Viktor34 (7654)
zöldkomcsi: Creative Commons License 26 órája 0 0 7667

Az édesanyám most pozitív és semmi tünete nincs, az együtt élő férjét viszont lázzal, köhögéssel, fulladással szállították kórházba, oxigént kap.

Előzmény: Viktor34 (7666)
Viktor34 Creative Commons License 27 órája -1 0 7666

Köszönöm, de továbbra is hiányolom a személyes közvetlen tapasztalatokat. Az én családomban is volt pozitív pár, de beteg nem. Illetve baráti körben van koronás halott, aki nem lehetett koronás.

Előzmény: fds4531123 (7662)
aladar644 Creative Commons License 27 órája -2 0 7665

...vagy amnézia, kábítás betalált.

A spanyol nátha hány százalékos átoltottságnál szűnt meg? EGYÁLTALÁN NEM VOLT VAKCINA!!!!!!!!!!!! 1919-ben, az első világháború után nem voltak a legjobb eü. állapotok, az élelmezés sem volt a toppon, aztán egyszercsak elmúlt. Az oltás ellenesség azért ilyen nagy, mert a tájékozottság már lehetséges, és hamar kiderült, hogy EZER SEBBŐL VÉRZIK A KORONA STORY, ÉS KITŰNIK, HOGY BELEKÉNYSZERÍTIK A VAKCINÁT A FELKARUNKBA. A sebtében, éppen most előállított, kalapból előhúzott vakcinákkal, nem túl nagy tapasztalatokkal, nyakló nélkül, mindenkibe mehet az oltás, korhatár nélkül, és néha meglepődnek: https://privatbankar.hu/cikkek/makro/a-veltnel-tobb-idos-ember-halhatott-bele-a-pfizer-vakcinaba.html

A GMO kukorica, s egyebek tiltottak az EU-ban. DE a GMO vakcinagyártás már nem, kb fél éve, külön engedélyt kapott: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2001043.EUP&dbnum=57

 

Egy megbízhatatlan PCR teszteken alapuló "pándémia" ? vagy PCR- pandémia van? https://www.bitcoinbazis.hu/megbizhatatlanok-a-pcr-tesztek-a-karanten-pedig-jogellenes/

 

Miért kellett rengeteget tesztelni? Érdekes, olyankor mindig elszabadult a járvány..., Csaknem ezért? Végül, de nem utolsó sorban.: tessék megnézni a ksh haláleseti statisztikáját, én december elejétől figyelem. Visszamenőleg módosítják, naná, hogy növelik a heti halálozási számokat, és persze, mindig az utolsó marad meg megtekintéskor: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html?down=4977 December 3-án a következőket láttam:

43.hét (2020. október 19.2020. október 25.) ....2 910 MOST: 2971

44. hét (2020. október 26. 2020. november 1).... 3 073 most 3145

45.hét (2020. november 2.2020. november 8.)....3 356 most 3487

Ez a legkorábbi biztos adatom, le lehet tölteni, és minden aktualizáláskor visszanézni. Csak nem kaptunk leszidást a túl kevés haláleset miatt???

Számos összevissza hablatyolás is volt a szakemberek részéről, érződik az izzadtságszag, csakhogy felfújják nagyobbra, mint amekkora, fokozzák az ijedtséget az emberekben, mert a megfélemlítést hatásosnak ítélik. Talán az is... Nos, aki a netet arra is, használja, hogy utánanézzen hiteles forrásoknak, az természetszerüleg megkérdőjelez néhány dolgot. VÍRUSOK MINDIG VOLTAK, LESZNEK, igaz ezután CSAK ÉS KIZÁRÓLAG K O R O N A.

C-vit, D-vit, zöldség, gyümölcs,kevés szénhidrát,mozgás,...

Előzmény: JimmyQ (7663)
Viktor34 Creative Commons License 27 órája 0 0 7664

" ha a fejed a homokba dugod" ? Pusztán azért, mert nem értem, hogy egy koronavírus fórumban miért nem irogatnak olyanok, akiknek közvetlen tapasztalatuk van az üggyel kapcsolatban? 

Előzmény: JimmyQ (7659)
JimmyQ Creative Commons License 27 órája 0 0 7663

Az puszta ismerethiányon alapuló téveszme, hogy ez valami influenza volna. De az ilyen delikvenst persze nem győzik meg se az érvek se a tények. Talán csak az, ha a valóság egyszer alaposan beletörli az orrukat a saját hiedelmeikbe.

Előzmény: aladar644 (7661)
fds4531123 Creative Commons License 28 órája 0 0 7662

a rokonaim kb fele elkapta, mind kigyógyult enyhe tünetekkel, egynek voltak súlyosabbak, de ő is otthon átvészelte

Előzmény: Viktor34 (7654)
aladar644 Creative Commons License 28 órája 0 1 7661

Ilyenről, vagy hasonlóról, néhány évvel ezelőtt hallottam. Csak akkor még influenzának hívták.

Előzmény: JimmyQ (7659)
aladar644 Creative Commons License 28 órája 0 0 7660

Orbán laboratóriumában történt.csak éppen nem üti meg a hazai média ingerküszöbét....mert nyilván, a vírusnak terjednie kell.

Előzmény: sszinténzenész (7657)
JimmyQ Creative Commons License 28 órája 0 0 7659

Én leírtam itt a tágabb családomban történt eseteket. Nálunk eddig volt 6 enyhébb covid megbetegedés, teszttel igazolva, akik 1-2 hét alatt átestek rajta. Volt rajtuk kívül egy súlyos, aki az intenzívem feküdt, válságos állapotban oxigénmaszkban, de szerencsére már hetek óta otthon van, s pár hónap múlva talán túljut az utóhatásain is. Egy távolabbi rokonom pedig január első felében belehalt, tegnapelőtt temették.

Úgy látszik, csak neked furcsa, hogy nem látsz, ha a fejed a homokba dugod.

Előzmény: Viktor34 (7654)
marjori Creative Commons License 28 órája 0 0 7658

Keresd meg Kohn papit a járványterjedés topikban, ő leírja.

 

Elég tökösnek kell lenni ehhez, mert a fórumnép azonnal ráveti magát a betegekre hogy hazudik, szimulál, statiszta, feltűnést viszketegsege van, hipochondrer, ideggyenge.

 

Őszintén, ez kinek hiányzik?

Előzmény: Viktor34 (7654)
sszinténzenész Creative Commons License 28 órája 0 0 7657

Ez valami érzéki csalódás esetleg vagy jól látom, hogy ilyen tiltakozások csak arrafelé vannak, ahol veszettül terjed a nyavalya?

 

Esetleg összefügg-e ez a kettő, hozzáállást illetően?

Előzmény: aladar644 (7652)
Viktor34 Creative Commons License 29 órája -2 1 7656

Nem kívánok tagadni semmit, mert még jön a fekete autó.:) Csupán nem értem, hogy kinek, iletve miért áll érdekében ekkora pánikot kelteni, mert én továbbra se látom sehol azt, amit a média próbál lenyomni a torkomon. Sajnos a másik oldalon / Gödény-Lenkei-Pócs/, szintén csak a népbutítás megy, az 5G-s faszságokkal, meg egyéb babonákkal. Szóval én csak néha teszek egy kísérletet gondolkodó emberek felkutatására, akik nem hiszik, hogy a koronavírus miatt, emberek holtan esnek össze ezrével naponta, de nem hiszik azt se, hogy az 5G-vel kiolvasztja a háttérhatalom az agyukat.:)

Előzmény: sszinténzenész (7655)
sszinténzenész Creative Commons License 29 órája 0 0 7655

Nem csak neked. Megannyi okosnak föltűnt, hogy nincsenek is ilyen betegek.

 

 

Viszont tele a média meg a facebook ilyen sztorikkal, ha nem járványtagadásban utazik valaki.

Előzmény: Viktor34 (7654)
Viktor34 Creative Commons License 29 órája -1 1 7654

Sziasztok! 

 

Úgy 10 hónappal ezelőtt, amikor még indulóban volt ez a topik, feltettem egy kérdést itt: " Ha már állítólag van nálunk pár olyan aki elkapta, nem lenne üdvözítő számunkra, ha megosztanák velünk a tapasztalatokat? Mindenki irogatja-osztogatja a különböző forumokban a híreket, de sehol nem találom a "túlélők" beszámolóit. Csak nekem furcsa ez?" Ezt pár hét múlva megismételtem. Mivel érdemi választ nem kaptam, abbahagytam. Most, így kb. 7653 hozzászólással később, gondoltam adok még egy esélyt a dolognak, vissza is olvastam párszáz hozzászólást, de még mindig nem találom az igazoltan betegek hozzászólásait. Továbbra is csak a sajtóban korábban megjelent, vitatható hitelességű információk cserélnek gazdát. Még mindig csak nekem furcsa ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!