Keresés

Részletes keresés

Zsolti27x Creative Commons License 2020.09.03 0 1 173

Sziasztok!

 

Nem túl aktív a fórum, de talán valaki egyszer rákeres itt Szabó Vilmos vagy Angyal Tamás nevére, hogy megpróbáljon tapasztalatokat szerezni róluk, mielőtt megbízza őket egy munkával. Nekem is jó lett volna ez korábban. Nem ajánlom őket, nagyszájú, de trehány banda, akik nem voltak képesek egy kis wc-ben egyenes falat kirakni gipszkartonból és azt csempével burkolni. Ehelyett csináltak egy ferde falat, amelyre csak ferdén lehet felrakni a falra szerelhető wc-t. Mikor mondtam nekik, hogy ferde a fal és ezen ferde lesz a wc is, akkor szentűl bizonygatták, hogy ne a szememnek higgyek hanem nekik. Jó lesz, egyenes lesz a wc, a mellette lévő fal a ferde, stb. A wc-t újra kellett végül csinálni. Egy hónap ígérgetés és hazudozás után végül közölték, hogy ők nem fogják ezt megcsinálni, pedig előtte kijelentették, hogy ők tisztességes vállalkozók, garanciát vállalnak a munkájukra. Sajnos jóhiszemű voltam és kifizettem őket korábban, ezért utána mikor felmerült ez a reklamáció, szartak az egészre. Cserébe kapnak egy kis reklámot.

Felfűtő Creative Commons License 2020.05.11 0 0 172

Jó hírem van! Nem véletlenül csinálta annyira precízen, mint ahogyan azt írtam korábban!

Ma, 3 nap után elmentem a lakásba, és nincs olyan lap, ami kongana! Úgyhogy ezek szerint csak várni kell, amíg megköt a ragasztó, addig nem érdemes kopogtatni.

Mindig tanul az ember.

Köszi a véleményeket, tanácsokat!

Előzmény: zozo0524 (170)
Felfűtő Creative Commons License 2020.05.10 0 0 171

Szia!

Köszi szépen a választ, tudom, hogy igazatok van, sajnos nem találni normális szakembert. Életemben ez már a sokadik burkolásom amit csináltattam, és az utolsó kettőnél így jártam. Persze Ő azt mondja, hogy nem lesz semmi baj, nem fog eltöri. 

Igazából nem egyszerű a probléma, mert fel kéne verni az összeset, de az vita nélkül nem menne, nem beszélve arról, hogy neki kéne megvennie a lapokat.

Előzmény: zozo0524 (170)
zozo0524 Creative Commons License 2020.05.10 0 0 170

Szia. 

Az lehet, hogy lelkiismeretes volt, de hogy nem jól csinálta az tuti. Annak nem szabad kongania sehol. Nekem nem szakmám a burkolás, de még lehet nézni a házamat az utolsó csempéig, járólapig. Sehol sem kong. A lapokat telibe kell kenni, el kell felejteni a pogaácsázást. Én a rakott felületet is megkenem mindig. Így sehol sem volt még probléma.

Nem csak magamnál raktam, senki sem panaszkodott, vagy hívott javítani évek óta, hogy valami nem stimmel. 

Előzmény: Felfűtő (168)
Émile Creative Commons License 2020.05.09 0 0 169

  Pancser burkoló volt !!

Előzmény: Felfűtő (168)
Felfűtő Creative Commons License 2020.05.09 0 0 168

Sziasztok!

 

Életem során többször kellett burkolást csináltatnom, a napokban ismét sor került rá. 

Az problémám, hogy szinte az összes járólap kong, amikor megkopogtatom. Nyilván nincs elég csemperagasztó alatta, így levegős maradt. Pedig aki csinálta, nagyon lelkiismeretesen tette a dolgát, majdnem mindegyik lapot vissza szedte, újra bekente ragasztóval, aztán igazgatta, tenyérrel belenyomta a ragasztóba, stb.

Borzasztóan idegesít, hogy így sikerült. Azt mondta, hogy nem fog elrepedni, de szerintem ez csak idő kérdése. 

A korábbi lakásomban is így jártam, ott misungba rakták nem ragasztóba. Azt gondoltam, a ragasztóval könnyebb lesz jól lerakni, de ezek szerint mégsem. 

Mi a véleményetek erről? 

 

ui.: én úgy raktam volna le, hogy annyi ragasztót tettem volna a lapra, hogy a szélein kijöjjön amikor belenyomom a beton aljzatba, majd a fölösleget vissza szedném a vödörbe. Babara munka, de nem tudom, így elkerülhető lett volna a lapok kongása, vagy nagyon nehéz jól megcsinálni?

Köszönöm előre a válaszotokat! 

csakesz2 Creative Commons License 2020.04.26 0 0 167

Annyi a kapcsolat, hogy barátok. A laminált padló pedig azért szerepel néha "laminált parketta" formában, mert sokan így keresik, keresőoptimalizálás. 

Előzmény: zöldeskékek (166)
zöldeskékek Creative Commons License 2020.03.30 0 0 166

Mostmár csak azon elmélkedek , hogy a Kercselics …. kistarcsai cég és a  Pinczes Bertalan-Pumukli Team Kft.-t között van e valami kapcsolat.

 Az első  honlapját megnéztem.... alapos  mág kiszállási díjakat is megad … nagyon helyes … na de  15 - 25 nm   laminált padló ( és nem parketta  ) lerakásához ki az aki  15 … jó  25 km -nél távolabbról  mester hív.

 Anno     jó 15 éve   a 3.6 km -re lévő  Diego -ból hívtam két szakit. Náluk vettem az anyagot   és az a klikkes  laminált lerakás a kifogott rajtam.

 A többi nem.

  Volt egy   akkor 80 éves  tölgy parkettás szobám  a kor  / 1932 /  technológiai szintjén lerakva.

 Nagyjából így  :   a ház  jó megemelve … feleslegesen , kb .     65 cm -re …    4 lépcsőn fel... az gondolták eleink  így kevésbé vizesedik. tettek volna jó vízszígetelést, de nem tettek.  tehát a padozat   65 cm re a külső talajszínttől.

A szobákban  aljzat beton...  kb.  10 cm , de lényegtelen a vastagság, erre az aljzat betonra  párnafák,  12 - 15 cm, közte ilyen olyan homok (sőt sitt maradvány is ).

 A  párnafák kb. 65  -70 cm  -re rajtuk a  vakpadló   -gyalulatlan  deszka - 2,5 cm vastag, azon a szeget tölgy parketta . Nos ez örök élet  ha ..... ha ???

 Ha nedvesség nem éri. Sajnos nálam az elégtelen vízszigetelés miatt volt nedvesség,  főleg a falakmentén. a  párnafák és a vakpadló korhadt,... sőt  megjelent a könnyező házi gomba is. Na az egy alattomos valami. Az egyik szegélynél jelent meg, de  a bontásnál kiderült a szoba  2/3  már behálózva. 

 Ki minden  - parketta ,  vakpadló, a korhadt párnafák  és a közte lévő  homok. Az volt a legtöbb.    a szoba  mérete  17 nm, az    0,13 m átlag vastagsággal számolva  2.2 m3  vagy   40 talicska .  nos ott volt a ' medence ' betonból. Ide kellett volna valami modern padló. modern és ólcsó. Így jött a képbe a laminált padló.

 na de milegyen a medencével ?

 Hát először is fertőtleníteni kell.    Jött a disznó pörzsöléses technológai.     Másfél palack  pb gáz  és az egész  betonfeleület  hőkezelve az átkozott könnyezők miatt.

 Beton ??   kellett volna  2.3 - 2, 4 m3 azt megkeverni bedolgozni   jól elsímítani... ment volna  még azis   csakhogy ménkű hideg lett volna az a padozat. Még a homokos  - vakpadlós - tölgypadlós kombináció is meglehetősen hideg volt.    Ok. hőszigetelés. Ja biztos ami biztos  kapott a 'medence' fenék is  vízszigetelést. A klaszikus   csupaszlemez - forró bitumen rá  újabb csupaszlemez.   

 aztán  a párnafák... palló élére állítva , deszka  élére állítva  60 cm - enként - közte hőszigetelés. Szálasanyag (gyapot)  néhol nikecel ami éppen volt.

 Erre a felületre  jött a  a vakpadló ami  már nem szörös deszka,  hanem OSB. Méghozzá nút- féderes  18 mm vastagságban, hozzá szegelve a párnafákhoz.

 csakhogy   nagyon nyikorgott.   irány a net kiderült  csavarozni kell. Be a facsavarok ki a szegek.

 Szép sima   felület , jöhet a laminált. Nos ez kifogott rajtam.  Irány a telefon, a korábban a vásárláshelyén   /a DIEGO /  ajánlott  lerakó szakemberekkel megbeszélve, másnap jöttek..  bő 2 óra alatt lerakták,  kifizettem és azóta is kitünő a laminált  3, 6 km ről jöttek. De lehet annyi sincs.    Rákoskeresztúr  - HOMEcenter _ Diegó - Rákosliget  Gózonszínház,   a google megmondja.

Előzmény: csakesz2 (161)
zöldeskékek Creative Commons License 2020.03.30 0 0 165

 Nos nem én kezdtem  :

  " Sajnos sok ügyfél még megközelítőleg sem tudja kiszámolni a leburkolandó területet..."  azért ha nem is tud számolni csak rákérdezünk a szoba méretére mielőtt 100 km -eket autóznánk.

 A komolytalan ügyfélnek nyilván nem mondjuk, hogy nem fontos, de azért lerázzuk.

Előzmény: csakesz2 (164)
csakesz2 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 164

Nem, kedves zöldeskékek! A helyzet az, hogy számomra minden ügyfél fontos, és senkit sem akarok kiszűrni :-)

Ha egy ügyfélnek azt mondaná, hogy ő nem fontos, akkor joggal sértődhetne meg, gondolom, Önnek sem esik jól, ha azt mondják, hogy nem "fontos"...

Előzmény: zöldeskékek (163)
zöldeskékek Creative Commons License 2020.03.27 0 0 163

Hopp pont itt vagyok.

Tehát ez a kiszállás  és 100 km -re , Nos az a mester aki nem tudja kiszűrni a fontos és a kevésbé fontos  leendő megrendelőt az meg is érdemli  a feleleges autózást.

 

 Tehát felmérésért nem jár díjazás !!

Előzmény: csakesz2 (162)
csakesz2 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 162

Nem, azért, mert a mesteremberek sok esetben 100 km-es távolságra utaznak, meg vissza egy helyszíni felmérést elvégezni. Sajnos sok ügyfél még megközelítőleg sem tudja kiszámolni a leburkolandó területet...

Előzmény: zöldeskékek (160)
csakesz2 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 161

Tisztelt Piroska! Nekem minden ügyfél fontos, és nem akarok senkit cserben hagyni. Legyen kedves felvenni velem a kapcsolatot, hogy tisztázzuk az ügyet! Köszönettel, Pinczés Bertalan

Előzmény: KissPiroska (159)
zöldeskékek Creative Commons License 2020.02.07 0 0 160

  Már mint burkolásnál kiszállási díj  ? megmérni a nm - felmérni a terepet ?

 A naivak adnak.

Előzmény: KissPiroska (159)
KissPiroska Creative Commons License 2020.02.07 0 0 159

Az itt hirdeto Pinczes Bertalan-Pumukli Team Kft.-t csindenki.kerülje el, csalo!

Helyszini kiszallaskor penzt ker az ajanlatert amit nem keszit el.

Altalanos tanulsag: ne adjuk eloleget csak szamla.elleneben!

__Szedy__ Creative Commons License 2019.10.15 0 0 158

Szia! A gipszes gyorsabban köt, én jobban szeretem. Ha az aljzat megfelelően sík és vízben van és nem morzsolódik a beton, akkor felesleges a padlopon, de általában nem sikerül síkra, főleg nem vízszintbe az estrichezés...

Előzmény: Prézlivagány (157)
Prézlivagány Creative Commons License 2019.10.13 0 0 157

Sziasztok!

 

Mi a különbség a gipszes és a cement alapú padlopon között? Melyik jobb? Új estrich felületre ,menne, padlófűtés alá.

Tényleg érdemes a járólap alá még akkor is padloponozni, ha az sík felületű?

__Szedy__ Creative Commons License 2019.09.27 0 0 153

Sziasztok! Hideg-meleg burkolást vállalok elsősorban a IV,XIII,XIV,XV,XVI kerületben és közelében.

0620-444-99-28

Farkas41 Creative Commons License 2019.09.01 0 0 155
Koszonom lemezre hogy lehet burkolni taoad ra a rsgaszto?
Mariusi Creative Commons License 2019.09.01 0 0 154

Azért lehet olcsóbb megoldás is.

 Nálam pl. 3 réteg vízszigetelő lemezzel tökéletesen megoldva a vízszigetelés !!

Előzmény: Farkas41 (153)
Farkas41 Creative Commons License 2019.08.31 0 0 153
Sziasztok.Ma azt hittem elajulok.Terasz padlo lerakasara neztem viz zarot.1 zsak 26000ft nem tevedes.Ez aranybol van?Mi vel lehet helyetesiteni?Szerintetek.Kultere 13 nm .Koszonom ha tudtok segiteni.
bauli Creative Commons License 2019.08.10 0 1 152

Aki jót akar magának nem itt keres burkolót !!!!!! " egy porúljárt "

Bocika1 Creative Commons License 2019.06.29 0 0 151

Üdv. mindenkinek!

Tudna valaki ajánlani megbízható burkolót? Gödöllő környékén kellene egy teraszt újraburkolni, kb 35 m2. 

Mielőtt valaki azt tvaly írná, hogy miért szezonban keresek, tudni kell, hogy egy mester tavaly augusztusra vállalta el, majd tolta a határidőt, szeptemberre, max. október közepére. Utána legkésőbb idén áprilisra, amiből először május vége, max. június első fele lett.  Most június vége van és már nem is hív.

Köszi előre is a segítséget. auditor1@hdsnet.hu

Kinga00 Creative Commons License 2019.05.27 0 0 150

Sziasztok! Párom vállal burkolást, viz alap szerelést és Geberit tartályok beállítását. Budapest és környékén. Keress bizalommal! Epreslili6@gmail.com ±3620/2315884

gaborvi Creative Commons License 2019.05.04 0 0 149

XXII. kerületben pár órás munkára keresek burkolót. 5m hosszan 15cm-es mészkő szegély felrakása zsalukőre. Fugázás. gaborv68@yahoo.com

aranyarpi Creative Commons License 2019.04.03 0 0 148
Németországból haza költözött burkoló, munkákat keresek. 35 év burkolói tapasztalat, abból 10 év Németország. Vác 70 km es vonzáskörzetében. Kiváló minőségben végzem munkámat.
Tel: 0630 753 2899 Burda Attila
csakegyburkoló Creative Commons License 2019.03.31 0 0 147

Ahogy olvasom, eléggé "hadilábon" állnak a megrendelők megbízható burkoló felkutatása terén.

Személy szerint kizárólag kültéri hideg burkolásra szakosodott szakember vagyok.

Névvel,arccal,telefonszámmal,referenciákkal,visszatérő megrendelőkkel rendelkezem.

Ha bárkinek tudok segíteni bármiben,akár csak egy hasznos tanáccsal jelezze és szívesen megteszem.

Üdv. Robi

Arachne90 Creative Commons License 2019.03.15 0 0 146

Kedves Mindenki!

 

Elrettentő példakéntt szeretném említeni Vasvári Sándor burkoló "mestert".

Minősíthetetlen munkát végzett a fürdőszobámban, szembesítés után ő is látta azt a gányolást amit rám hagyott, indoklása az volt, hogy neki nincs ideje "ezt" normálisan megcsinálni.

(Nem szoktam negatív kommenteket írni, de szinte bármit megadnék, ha valaki figyelmeztetett volna engem is.)

 

efott1974 Creative Commons License 2019.03.02 0 0 145

Jó estét!Olyan hideg burkolót keresek aki mellett a szakmát meg lehet tanulni.Elérhetőség:Bundics László-06-70-944-4529

Gabi00111 Creative Commons License 2019.02.25 0 0 144

Nagyon jo szivvel tudom ajanlani Mihályt aki nálunk mester munkát végzett. Én is ajánlás útján ismertem meg és nem csalódtam. Mindenkinek őt ajánlom. Elérhetősége: +36307133270

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!