Keresés

Részletes keresés

Vaper66 Creative Commons License 2020.08.10 0 0 46

Sziasztok!

 

Nemrég költöztem albérletbe a 7. kerületben, és abba a problémába ütköztem, hogy hihetetlenül sok szórakozóhely van a közelben.

 

Ti mivel kezdenétek a hatalmas választékból, ha az én cipőmben járnátok?

orsipici Creative Commons License 2014.07.30 0 0 45

Próbáltátok már a szabadulós játékok valamelyikét?

mi majd akarunk menni a    http://paniqszoba.hu/    fűrész pályájára. mire számíthatunk? vannak benne félős dolgok mint a filmben? azt sem mertem végig nézni.  én egy kicsit félős vagyok, a bezártságtól is félek, de a többiek rábeszéltek. van okom félni?

Viktorka93 Creative Commons License 2013.12.24 0 0 44

Ismerős arcokkal új szórakozóhely nyílik a Nyugatinál, várunk mindenkit a szilveszteri nyitóbulira december 31.-én!!! Már 21:00 órától!!!

 

https://www.facebook.com/moowick.hu

peter10011 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 42

A haverok említették, hogy nemrég nyílt meg a Savannah nevű hely a Dohány u Nyár u sarkán. Elmentünk a csajommal, és nagyon bejött. Kellemes környezet, igazi szavanna érzés. A pultosok is kedvesek voltak. Próbáltátok már? Én csak ajálani tudom.

mirri Creative Commons License 2010.10.19 0 0 41
Állítólag felújították kicsit a volt E-klub-ot (most Diesel), kíváncsi vagyok, milyen az új design. Találtam egy videót, ami szerint lesz ott szombaton buli (okt.23., házibuli hangulat+ másik teremben kicsit talán ugrálósabb zene), lehet lenézek, hogy megnézzem, mi változott.
Ja, amúgy itt a beharangozó bulivideó, ha valakit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=TI2o-Maf_Jo
esch Creative Commons License 2010.07.31 0 0 40
bocsánat, 48
Előzmény: esch (39)
esch Creative Commons License 2010.07.31 0 0 39
van valakiknek valamilyen tapasztalata az Orfeuszról a Bakáts téren, vagy a Crazy café-ról? Én aki valaha valamikor a régi várklubot látogattam 1980/81-ben, ma 38 évesen valami hasonlt is keresek... Ugyanez a kérdésem a Ponyvaregényről is, milyenek a tapasztalatok? Köszönöm szépen!
DorianGray09 Creative Commons License 2010.01.22 0 0 38
KARAOKE MOST JANUÁR 22-ÉN PÉNTEKEN IS 20.30-TÓL!
AZTÁN JANUÁR 28-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN ÉS 29-ÉN PÉNTEKEN IS 20.30-TÓL A BARBÁR PINCÉBEN.
ABSZOLÚT ELFOGADHATÓ ÁRAKKAL, TÖKÉLETES HANGULATTAL S KEDVES SZEMÉLYZETTEL...

Egy kis ízelitő az árlistából:

Borsodi korsó: 380 HUF
Pohár: 280 HUF
Stella Artoais: 500 HUF
Gin/Tonic - Vodka/Narancs: 700 HUF
Forralt Bor: 250 HUF/dl

Ui.: Várunk minden énekelni és bulizni szerető Kedves Vendéget:)
Cím: Bp VI.Ker Lázár Utca 4. "Barbár Pince" (megközelíthető a Bajcsy Zsilinszky útról avagy az Operától)
monica24 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 37
Sziasztok!

Biztosan emlékeztek még a TABU nevű szórakozóhelyre! A Mammut II. 4. emeletén.
Egy ideig zárva volt, de mostanában újra megnyitott TAO néven!!!
Nagyon klasszul fel lett újítva, bár én még csak a honlapját láttam. A honlap szerint a bulik ugyanúgy hétvégenként lesznek, úgyhogy ebben nem változott, csak a belső kialakítása.
Aki ismerte a TABU-t, szerintem mindenképpen nézze meg! http://www.clubtao.hu
Planney Creative Commons License 1999.11.15 0 0 36
Húúú, de hülye vagyok. A felsorolásból méltatlanul kimaradt a 666 együttes. Pedig az egyik legkirályabb volt... Silly me.

Planney

Előzmény: Planney (35)
Planney Creative Commons License 1999.11.15 0 0 35
Én pénteken az Új VárKlubban, szombaton pedig a Total Dance Festival-on jártam. A Vár most kifejezetten üdítő volt, mindkét szinten (számomra) normális zene, s egész jó felhozatal.
De amiért most a falba ütögetném a fejemet az az lenne, ha lettem volna olyan barom, hogy kihagyom a Total Dance Festival-t. A műsorvezető műjófej bunkó csókán kívül fergetegesre sikeredett. Kicsit sokaltam a majd négyezer forintos belépődíjat, de nagyon-nagyon megérte a feeling. Egyik barátommal megállapítottuk, hogy talán még jobb lett volna, ha teljesen eliminálják a magyar fellépőket. Az ATB, DJ Visage, Scooter (na jó, ő nem annyira), Phats 'n' Small, Brooklyn Bounce nagyon nagyot alakított. Állati jó bulit csináltak, taroltak mindent. Mostanában nem éreztem ilyen jól magam, pedig nem is ittam. :) Mindemellé valami fenomenális volt a nőfelhozatal, igényes, normális (és nagy örömömre :) ) k* sok szőke lány, áhhhh, azt hittem a mennyországban járok. ;-) Az együttesek táncosnőiről meg hadd ne is tegyek említést, az default ott volt a szeren.

Na ezt egyszerűen le kellett írnom.
Bulizzatok ezerrel!!!!!

Planney

Bal Creative Commons License 1999.11.15 0 0 34
Rettegen, köszi a jó tanácsokat. Persze van néhány gond. Például szegény végzős egyetemistaként nekem körülbelül a tizede jut egy hétvégére az ajánlott öszegnek, úgyhogy a pénzért való numera még nem fenyeget. Egyébként mi az a joint? Pezsi?

Annyian emlegettétek már ezt a Fat Mo's -t, hogy elmentem szombaton megnézni. Nos, a helyiség egy L alakú pince, amolyan pub-féle, boxokkal és icipici tánctérrel az L végén, az L teljes hosszában igénybevehető bárpulttal. Éjfél körül voltam ott, és iszonyatos volt a tömeg. Egyáltalán eljutni a tánctérig csak erős könyöklés mellett sikerült, két ember sem fér el igazán egymás mellett az L szárában. A közönség tényleg színvonalasnak látszik, bár láttam részeg nehézfiút is. Viszont már nem az a nagyon fiatalos, inkább a 23-30 közötti nők és férfiak voltak túlsúlyban. Majd ha én is 29 leszek, és havi x milliót keresek, lehet hogy ez a hely lesz a törzshelyem. :-) Egy idő után eljöttem, átmentem a Ráday klubba. Ilyen lepukkant rock buliban sem voltam még, nagy élmény volt. Mindenesetre ismerkedésre nem ajánlom senkinek.

Csütörtökön a SOTE Rezső téri koleszát veszem majd szemügyre, beépített unokahúgom segítségével.

Valaki mesélhetne a Dokkról is ilyen stílusban. A Pesti Est szerint Sz-Cs vonósnégyes játszik. Ugyancsak a Pesti Est és a városban látott plakátok szerint szombaton dance van. Szóval akkor most mi az igazság? Dance vonósnégyesre? Ha igen, akkor ez lenne a legtutibb hely a városban. Úgy szeretnék egyszer headbangelni a Zeneakadémián...

U.i. Most magyarázta el itt mellettem valaki, hogy mi az a joint. :-))

Előzmény: rettegen (27)
kaesvi Creative Commons License 1999.11.15 0 0 33
kedves Fuego és mindenki más!
Szombaton egy egész jó helyen voltam az a neve hogy Club Seven - az akácfa utcában van a dohány utcánál. Lehet táncolni, le lehet ülni (asztalokhoz!) szóval egész meglepő a pesti éjszakában, ja igen és nincs belépti díj!
Egy ellenpélda: szombaton hajnalban kb négy óra- negyed öt lehetett amikor elmentünk megnézni mi van a C2- ben gondoltuk ilyenkor már úgysem kell belépőt fizetni, aha persze, a kis kidobó közli hogy nem számít hogy nemsokára bezárnak azért mi fizessük ki az 1200 ft-ot, mi meg szépen kisétáltunk. Ez is Pest!
Gabó Creative Commons License 1999.11.14 0 0 32
Szerintem , ha hétközbeni bulira vágytok, és van gépjármu elérheto közelségben( meg olyan ember aki nem iszik és még vezetni is hajlandó) akkor Jászberény. A régi fekete nyolcas most rap cafe vagy tivornya, vagy ki tudja minek hívják most igen csak kelemes hely. Nem nagy az igaz, de a foiskolás lányok ott leledzenek keddenként. Az info 2 éves mert akkor voltam ott utoljára, de azelott minden héten voltunk arrafelé és nem bántuk meg. A foiskolán évfolyamonként kb 15 fiú tanul.:-)))
fuego Creative Commons License 1999.11.13 0 0 31
Na, voltál ?
Milyen volt ?
Előzmény: kaesvi (30)
kaesvi Creative Commons License 1999.11.09 0 0 30
elnézést kérek, senkire sem akartam rá erőltetni az ízlésemet a véleményemről pedig már nem is beszélve...
nekem a táncolható zenék jönnek be a táncolhatos helyeken, egyébként még sok minden mást is szeretek, mármint zenei téren.
A C2 a Szépvölgyi úton van nem messze a kolosi tértől
fuego Creative Commons License 1999.11.09 0 0 29
C2-t nemismerem. Hun van ?
Blindmouse Creative Commons License 1999.11.09 0 0 28
>Bpesten egy helyen van jó zene

nos ez nincs így.. tudod.. kinek mi..

jó zene?? Nekem speciel a '80-as évek végi '90-es évek eleji Hardrock az igazán jó zene.. neked gondolom teljesen más..

Előzmény: kaesvi (26)
rettegen Creative Commons License 1999.11.09 0 0 27
Bal,
van számodra egy (2) jó ötletem.
1, Még hétközben libbenj be valamelyik általad favorizált felsöoktatási intézménybe és ott szedd össze aki neked teccik. És meglesz a hétvégi bulid (ha szerencséd van nem kell sehova menned hanem maradsz az ágyban....) oda mentek ahova a csaj mondja. Ha nem jön össze még mindig próbálkozhatsz valamelyik piáldában - oda járnak az általad felsoroltak.:-)))
2, Ha igényes, szép nőre vágysz menj a Dokkba, Meduzába, FatMo's, meg hasonlók. Vigyél pénzt - nem kell olyan sok egy 10e-es elég lesz--, (egyébként nem a pénz a minden hidd el, ha a pénzedért jönnek össze a numerák elveszett ember vagy), és a zene se fogja bántani a füledet.:-)))

x, ha rám hallgatsz elpukkantasz egy jointot a nőddel otthon és a legkomolyabb bulid lesz elhiheted:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Bal (24)
kaesvi Creative Commons License 1999.11.09 0 0 26
szerintem az old man's tele van k...vákkal, vagy csak könnyűvérű külfödiekre utazó lányokkal. A fat mo's szinvonalasabb bár itt is sok a külfödire utazó széplány(?) de itt nem vészes. Most szombaton megnézem a C2-t (ex Cocktail) úgy hallottam 1200 a belépő ami elég húzós, úgyhogy lehet hogy inkább dokkba megyek aminél pedig sznob helyett nemigen lehet találni -én is csak évente egyszer nézek le oda mert azért nem rossz a zene de a társaság...
Bpesten egy helyen van jó zene -Angel de abból is megárt a sok(k).
fuego Creative Commons License 1999.11.09 0 0 25
Én sem tudok kifejezetten ilyen helyet, szvsz a keresett hölgyek jobb híján az ilyen bulikat látogatják.
Nem vagyok disco-boy, sőt zeneileg sem izgat a techno és hasonló műfajok, mégis megfordulok az alább említett helyeken.:((

Tud-e vki segíteni kultúrált szórakozóhely ügyben. Azaz :
ki, hol bulizik hétvégeken ?

Előzmény: Bal (24)
Bal Creative Commons License 1999.11.09 0 0 24
Múlt héten voltam a Közgáz Pince Klubban. Jó két éve voltam ott, azóta egy picit megváltozott. Biztonsági őrök, tapizás és - hát, végül is fél egy körül eljöttünk onnan, de addig - kicsit olyan volt, mint egy homokos bár: sok eszkimó és kevés fóka.

Én úgy emlékszem, a nők a bp-i felsőoktatásban nagyobb arányban vesznek részt, mint a férfiak. Mit csinál az a sok tízezer intelligens és csinos bölcsész/PSZF-es/KMF-es/KE-es/Közgázos leányzó péntek és szombat este, és úgy egész héten? Nem hiszem, hogy mind a barátnőjével vihog egy kávézóban, vagy a fiújával élvezi az élet örömeit, főleg, ha nincs neki. Azt sem hiszem, hogy ebből a csapatból maximum utcán lehet találkozni elfajzott példányokkal. Szóval röviden, mondjatok egy helyet, ahol értelmiségi (főleg diák) a közönség, és a nő:férfi arány is elfogadható. Gólyabálok? De az nincs minden hétvégén... zene tökmindegy, mert úgysem olyat szeretek. De azért a techno sércse, báncsa és hasogassa is a fülemet.

lady Creative Commons License 1999.11.09 0 0 23
A Fat Mou's elég igényes, bár iszonyat tömeg van. Árak mint máshol, táncolni lehet ha odáig el tudsz jutni. Már vagy két hónapja voltam, azóta bővült úgy hallottam. A Váci utcából tudsz bemenni gyalog. Az autót csak nagy szerencsével tudod lerakni a környéken...
caixa Creative Commons License 1999.11.08 0 0 22
A Tengereszgyalogosok Klubjaban volt mar valaki? Szerintem eleg kellemes hely, es belatni az egesz varost onnan. Egy Halloween buliban voltam, es nyero volt.
Planney Creative Commons License 1999.11.08 0 0 21
Nem akartam új topic-ot nyitni, talán ez a topic áll a legközelebb hozzá.
Csak programajánlóként mondom, most szombaton lesz a Total Dance Festival a BS-ben. Ne hagyjátok ki!
A jegyárak elég csúnyák (3990 HUF), de elég nagy szám fellépők lesznek (ATB, 666, Five, Phats 'n' Small, egy csomó magyar dance együttes, pl. Splash). Én szinte biztosan megnézem, elsősorban az ATB, a 666 és a Splash miatt. Utána (23:00-ig tart) meg szerintem letesztelem az E-Klubot.

Dümm-dümm-dümm, :-)
Planney

DéJé Creative Commons License 1999.10.25 0 0 20
Hát, őszintén bevallom, én voltam az Old Man's-ben, de nekem nem volt olyan derék. Lhet, hogy korán voltam (péntek 23h), de csak meleg votl, büdös, rozoga székek és asztalok. Azonban azt mondták, hogy szombaton már jó volt, táncika meg minden. Hát ezt nem tudom, majd legközelebb.

Inkább mentünk tovább és beültünk egy Royal söröző nevű helyre, amely inkább a bp-i sörözők (vagy valami hasonló, rég olvastam) topicba tartozik.
Hát ennyit a bp-i szórakozóhelyekről elsőre.

A Royal mellett volt valami hangos hely is. Nem tud róla valaki valamit?

dj

Planney Creative Commons License 1999.10.21 0 0 19
Közgáz pince szerintem egy baromira feledhető hely.

P.

Planney Creative Commons License 1999.10.21 0 0 18
E-Klub. Itt minden infót megkapsz. Nem jártam még itt, de eddig mindenki dícsérte. ("nőket ne vigyél", szólt a tanács :))))

P

Előzmény: DéJé (17)
DéJé Creative Commons License 1999.10.21 0 0 17

Hol van pontosan az E-klub? Leszállok a metróról és merre? Arra jár hazafelé a 14É, ugye?
Előzmény: cortez (16)
cortez Creative Commons License 1999.10.20 0 0 16
Szerintem az E-klub a Népligetben egész jó hely.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!