Keresés

Részletes keresés

AntiLooP Creative Commons License 1999.06.18 0 0 6
Visszakanyarodva a JA-hez, nincs vkinek veletlenul JA2 nemet verzioja feltorve? Az mar vagy 1 honapja megjelent, es nem birom kivarni az angol verziot. A demo alapjan nagyon tecett.
Joco Creative Commons License 1999.06.18 0 0 5
Amúgy az UFO-t én magam is többször végigvittem, a második rész viszont már meghaladta képességeimet, mindíg bealáztak a gonoszak. Nemrég hallottam, hogy sokkal jatszhatóbb volt, ha valaki nem a legkönnyebb fokozaton nyomta, mert akkor jobban lehetett fejleszteni. Igaz ez?
Az UFO 3 már nem jött be nekem...
Joco Creative Commons License 1999.06.18 0 0 4
Hát javaslom, hogy akinek van biztonsági mentése az eredeti verzióból, adja kölcsön, vagy kuldje el, mert az enyém elveszett. :)))
Kempf Creative Commons License 1999.06.18 0 0 3
En pont a mult heten vettem elo ezt az orokervenyu darabot. Ugyan kicsit kuzdottem vele, mire win98 alatt elindult, de vegul sikerrel jartam.

Szerintem azota sincs ehhez foghato jatek ebben a stilusban (a 2. es harmadik resz messze nem lett ilyen jo).

A JA nekem is megvan. Az is nagyon jo. 3-4-szer mar biztos vegignyomtam. :)))

Bye

Kempf

Előzmény: Spring. (0)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.06.18 0 0 2
és hogy segítsünk?
Előzmény: Joco (-)
daB Creative Commons License 1999.06.18 0 0 1
Szerintem a Laser Squad 64-en
technikailag nem volt tökély, de a hangulata... az nyom mindent
Előzmény: Joco (-)
Spring. Creative Commons License 1999.06.17 0 0 0
Szia!
Nálam az Incubation bent van minden idők TOP 3 játéka közt.
Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a UFO 1 (Enemy Unknown) annak idején sokkal tovább lekötött, és anno a hangulat is sokkal jobban megfogott. Emlékeztek még rá?
Joco Creative Commons License 1999.06.17 0 0 topiknyitó
Helló srácok
Reméltem elolvassa valaki. Akinek meg is van a Jagged Alliance. Az elso. Mert arra vágyom most nagyon. Tudtok segíteni?

Hogy legyen valami téma is:
Szerintetek melyik a legjobb a körökre osztott akció-game-k között?
Nálam az Incubation az ász.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!