Keresés

Részletes keresés

Megdobbent Creative Commons License 2020.04.16 0 0 5

Na igen, amint a boltbol kihozod ezeket, mar a felet erik, ismerem az erzest :)

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2020.04.15 0 0 4

Köszönöm szépen a válaszokat. Minden megoldódott. Kiderüle, h a telóm nem bírta a 4g-t. Ez van ezekkel a műszaki ketyerékkel. Hiába volt a maga idejében egy nagyon jó készülék, 4 éves korára kiöregedett... :( Szóval vettem a routert, amit mindig magammal vihetek, és most azon jön a flottás net. 

 

Megdobbent Creative Commons License 2020.04.15 0 0 3

Szoval azt mondod akar meg wifi is volna, csak szar a jel?

Helyedben vennek 2-3 repeater-t, filleres dolog, bedugsz minden sarkon egyet egy 230-as aljzatba, es szepen lancban megoldjak egymas kozt egesz a router-ig :)

Vagy mindjart ott van a 230-as halozaton jelet atvivo ketyere, egyet bedugsz a router mellett, a parjat meg magadnal es kesz :)

Előzmény: Törölt nick (1)
A.Schindler Creative Commons License 2020.04.14 0 0 2

Én Németországban így neteztem - teljesen jó volt.

Alap Samsung okos telefont (már meg nem mondom a számát) használtam, You Tube-on filmet nézni, videózni, Viberen videofonozni gond nélkül lehetett.

Ennek 5 éve, azóta szerintem sokkal jobbak a technikai feltételek, szóval nem látok problémát.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2020.04.13 0 0 1

Az a helyzet, h a házban van előfizetés, csak 80as falak vannak, és nem ér el hozzám... A kecóba nem tudok bemenni, ez a külön lakrész, a tulajék meg kint vannak... Pff... 

 

Előzmény: Megdobbent (0)
Megdobbent Creative Commons License 2020.04.13 0 0 0

Mi a helyzet valami digi SIM-mel estleg? Csaknem 0 ft naluk a net, kvazi korlatlanul.

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.13 0 0 topiknyitó

Nem felejtek el nyitó hozzászólást írni. 

 

A következőről van szó. Albiba megyek, és nem tudom, mit tegyek. A Vodánál van feltöltő-kártyás számom, illetve van egy kártyafüggetlen LG G4 telóm, meg egy 8 éves Samsung laptopom. 

 

Na és az van, h a Vodánál azt ígérték, h havi 16K-ért lehet korlátlan netem, amit megoszthatok, és akkor a teló működne hotspotként. Nagyon hüly netezési szokásaim vannak, mert éjszaka 8 órás hangoskönyvet hallgatok a YT-ról, stb.. És nagyon kell nekem a YT. 

 

Nem tudom, h ehhez megfelelhet-e nekem a havi 50 GB, amit már csak 5600-ért kínálnak valmilyen hotspot készülékkel. Én tartok attól, h nekem ez nem lenne elegendő. Mindent a YT-ról nézek, szakmailag is tanulok onnan. Tehát muszáj!

 

Egy beszélgetésben felmerült, hha vásárolok is korlátlan netet a Vodától, ha nagy az adatforgalmam, akkor egyoldalúan szerződést módosít. Ez nem tudom, h csak városi legenda-e, vagy mennyire igaz. 

 

A 16 000-s előfizetésről egy ismerősöm lebeszélt, amikor intézni akartam, és elcsábított egy 6000 Ft-os Telenor flottába, h ott lesz jó netem, de ezzel be sem tölt a YT, tehát kuka. 

 

Az lenne a kérdésem, h ti mit gondoltok, hha a teló működik hotspotként, annak mi az előnye, hátránya?

 

Köszönöm szépen!

 

(Jahh, és technikai analfabéta vagyok, úgyhogy ehhez képest magyizzatok lécci!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!