Kezeit csokolom 97 09 havi 2.4 szivo diesel most van benne 149ezer km Gyári potkulcsok szervizkönyv centrálzár téligumi lemez felnin nyári mangels kromfelniken riasztó a kocsi nem volt törve minden gyári rajta.1Honapja volt nagyszervizen,és holnap megyek érte a karosszériáshoz 06308775717 hivjon ha érdekli
Illetve alkatrészekre volna szükségem,üléshuzat,tetőcsomagtarto,Az első két sárhányo illetve a bal oldali küszőb erősen korrodált,rohad!!Jobb oldali müanyag fellépő elkopott,a padlo burkolatot is kicserélném lehetóleg gyárira mert az rajta minden!!A hosszabb tipusura"LONG" Budapesti vagyok,tudtok jo bontot?!És szegecselt kromfelnik vannak rajta ami ugyancsak korrodálodik..Avval mit kéne csinálnom?!
Sziasztok..
Toyota hiacehoz kérnék segitséget..Nagyon kimélt 97-es 2,5 148ezer kilométerrel 110ezernél volt utoljára szervizben..Semmi baja csak gondolom olajcsere illetve vizpumpa vezérműszij stb csere mikor aktuális?!Autoszerelő volt édesapám,tölle örókőltem!!De ö volt a második tulaj,2009-ben vette azóta egy hátso ajto zár lett cserélve benne..Akkor volt benne kb110e km
Egyszer csak leszakadt a régi és a barátom csinált másikat sőt a másik oldalra is.Mivel szerintem jó lett ha valakit érdekel írjon egy emilt.Szerintetek mennyire háláljam meg?15000ft-ra gondoltam a két oldalért.Sok vagy kevés?
Üdv mindenkinek! Egy 2000 évjáratú Hiace-m van ami egyszer csak megállt. Üzemagyag szürö csere után ment egy két napig de megint meg állt. Amit kideritettem a tartályból nem jön rendessen az üzemanyag. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a dugulással kapcsolatban?
Sziasztok!A kérdésem a következő:Toyota Hiace-on vezérlést cserélek,hogy lehet a főtengelyt megakasztani,hogy le tudjam venni a nagy csavart a végéről,ami az ékszíjtárcsákat fogja,illetve az a nagy csavar jobb vagy bal menetes?? 2000 évjáratú Hiace,2,4 diesel..
Pár napja vettem egy Toyota Hiace-ot, a képen látható terpes kerekekkel. Szeretném valakivel elcserélni a gyári lemezfelnikre.
Adom hozzá a rajta levő 215/65 R15-ös téligumikat, még legalább 15-20 ezer km. van bennük hátra. Cserébe a fenti cuccért 4 db. eredeti Hiace lemez felnit kérek, legalább olyan gumikkal, mivel még pár hétig (gumi beszerzésig) el tudok közlekedni. Plussz a cserepartner állja a kerekek cseréjének számláját egy Zuglói vagy Jobbági gumisnál.
A négy kerékről külön-külön is töltök fel képet, hogy az állapotuk látható legyen.
Pár napja vettem egy Toyota Hiace-ot, a képen látható terpes kerekekkel. Szeretném valakivel elcserélni a gyári lemezfelnikre.
Adom hozzá a rajta levő 215/65 R15-ös téligumikat, még legalább 15-20 ezer km. van bennük hátra. Cserébe a fenti cuccért 4 db. eredeti Hiace lemez felnit kérek, legalább olyan gumikkal, mivel még pár hétig (gumi beszerzésig) el tudok közlekedni. Plussz a cserepartner állja a kerekek cseréjének számláját egy Zuglói vagy Jobbági gumisnál.
A négy kerékről külön-külön is töltök fel képet, hogy az állapotuk látható legyen.