Ez nem nagy durranás, sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Hogy mi a titok nyitja? még a jónál is jobb burkoló...aki ha aranyáron is, de örök garanciát vállal a kivitelezésre...sosem tudod leáztatni az alsó szomszédot. nálunk is ilyen burkolt. tökéletes.
Mivel az elképzelés lehet majd jó , de a kivitelezö csinálhat hibát , ami a szomszédokkal felesleges súrlódáshoz vezethet , szerintem vegyél egy számodra esztétikus zuhanyzókabint és a probléma megoldva . :) Ha utánna számolsz nem lesz drágább !
Legegyszerűbben esztrichhel. Azért egy épített zuhanyzó építése elég kényes művelet, főleg, ha alatta másik lakás van. A lefolyó elhelyezése, az aljzat lejtésének kialakítása és a burkolat alá kerülő kent szigetelés hibátlan kivitelezése szaktudást, de ha az nincs, akkor legalább józan eszet és nagy precizitást igényel.
Miután a panellakások padlójának magassága (tervezetten és általában kivitelezetten) fix, ez általában a kicsempézett tálca (fal)magasságának függvénye.
Na jó, értem/érzem, e ponton minden hidegburkoló összenéz… de ez nem pusztán elhatározás kérdése? Nem a megrendelő óhaja (testi/lelki adottságai) szerint történő döntés eredménye?
De, hogy pozitív hozzászólásként tudd értékelni: vedd figyelembe az egységnyi idő alatt kiáramló és ugyanazon idő alatt távozni képes (+n liter, a zuhanytálca űrtartalmától függően változó, és az abba áramló, rendszerint a testszőrzet okán lineárisan csökkenő) víz mennyiségét.
Szerintem, csak pozitívan. Mármint, ha megemelni akarod a padló (zuhanytálca) magasságát. Szerinted?
Vagy téged is a (folyamatosan változó) hidrosztatikai nyomás (mint a hétköznapi a normalitáson túlmutató) anomáliái kényszerítettek arra, hogy végső kétségbeesésedben, itt tedd fel kérdésed? Együtt érzek veled!:-)