Keresés

Részletes keresés

apeeng Creative Commons License 2019.06.30 0 1 5

Ez nem nagy durranás, sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Hogy mi a titok nyitja? még a jónál is jobb burkoló...aki ha aranyáron is, de örök garanciát vállal a kivitelezésre...sosem tudod leáztatni az alsó szomszédot. nálunk is ilyen burkolt. tökéletes.

peterch Creative Commons License 2019.06.29 0 0 4

Szia !

Mivel az elképzelés lehet majd jó , de a kivitelezö csinálhat hibát , ami a szomszédokkal felesleges súrlódáshoz vezethet , szerintem vegyél egy számodra esztétikus zuhanyzókabint és a probléma megoldva . :) Ha utánna számolsz nem lesz drágább !

Előzmény: Tamás Rudokász (-)
forgione1 Creative Commons License 2019.06.29 0 0 3

Flexel kivágod a kád oldalát és máris kész az emelt zuhanytálcád lefolyóval együtt.

Sarq_ Creative Commons License 2019.06.29 0 2 2

Legegyszerűbben esztrichhel. Azért egy épített zuhanyzó építése elég kényes művelet, főleg, ha alatta másik lakás van. A lefolyó elhelyezése, az aljzat lejtésének kialakítása és a burkolat alá kerülő kent szigetelés hibátlan kivitelezése szaktudást, de ha az nincs, akkor legalább józan eszet és nagy precizitást igényel.

https://youtu.be/kkyQrDwHzbU

lxt Creative Commons License 2019.06.28 0 0 1

Miután a panellakások padlójának magassága (tervezetten és általában kivitelezetten) fix, ez általában a kicsempézett tálca (fal)magasságának függvénye.

Na jó, értem/érzem, e ponton minden hidegburkoló összenéz… de ez nem pusztán elhatározás kérdése? Nem a megrendelő óhaja (testi/lelki adottságai) szerint történő döntés eredménye?

De, hogy pozitív hozzászólásként tudd értékelni: vedd figyelembe az egységnyi idő alatt kiáramló és ugyanazon idő alatt távozni képes (+n liter, a zuhanytálca űrtartalmától függően változó, és az abba áramló, rendszerint a testszőrzet okán lineárisan csökkenő) víz mennyiségét.

Szerintem, csak pozitívan. Mármint, ha megemelni akarod a padló (zuhanytálca) magasságát. Szerinted?

Vagy téged is a (folyamatosan változó) hidrosztatikai nyomás (mint a hétköznapi a normalitáson túlmutató) anomáliái kényszerítettek arra, hogy végső kétségbeesésedben, itt tedd fel kérdésed? Együtt érzek veled!:-)

Makkoscipo Creative Commons License 2019.06.28 0 1 0

- Mindenképpen úgy, hogy, ha nyitva marad a csap, akkor ne keletkezzen az alattad lakónál beázás...

- Pl. a szomszédos helységekbe ne tudjon átfolyni a víz, ez neked jó...

Én 0 cm-t emelnék.

Bár látni kell a helyszínt!

Ahogy nincs távgyógyítás, hasonlóan nincs távtervezés sem!

Tamás Rudokász Creative Commons License 2019.06.28 0 0 topiknyitó

Hogyan emeljem meg egy panel lakás fürdőszobájának padlóját, hogy tudjak csinálni egy kicsempézett zuhany tálcát

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!