a maradék pesti csibész, aki állva eszi a főttkolbászt és néha nyakatekerten fejezi ki (be)
magát. De nem kell rinyálni, csalánba nem üt a mennykő, el nem tűnök végleg, mégha
némelyeknek jól is esne, legfeljebb Vilmosba fulladok, bár jó úszó vagyok, egyesek tapasztalhatták.
Poros falumból ritkán vetődök el, 3 gyerek, feleség, barátnő, kutya, computer.
Néha elkövetem azt a hibát, hogy irásaimat közszemlére teszem. Ha csócsálatlan kapom
vissza, megsértődök. Persze nem komolyan, de egy kis kritika azé´ elkéne, dicsérni én is
tudom magamat.
Ha egyszer híres leszek, akkor örülhettek hogy ismertetek, de addig is én örültem...
Ahogy a nevemből is látszik, egy nagy paraszt vagyok. Voltam nettós egy ideig, aztán indexes lettem másnéven, most meg figyelek, hogy mit csináltok itten
ex-internetto programozó (2000-2002, szerk.rendszer és szolgáltatások, _nem fórum!_)
Egyébként már marha rég óta regisztrálva vagyok itten, csak ritkán járattam a billentyűzetet hozzászólás ügyében.
a becsületes nevem; mazsola
az internettón csak MazsolA lehettem. itt megpróbáltam egy mazsolat regisztralni, de reménytelen. sok-sok variáció utan regisztraltam ezt, de elbénáztam a jelszvát, akkor a mazsola1962-t.
van egy MAzsola- vki regisztralta, de nincs jelszava.
van egy maZSola, gűzű regisztralta nekem.
na, akkor melyiket használjam?
nekem tökmindegy, logó nélkül...